עיצוב החדר ואיבזורו

mihal0511

New member
עיצוב החדר ואיבזורו

אנשים אני צריכה את עזרתכם! יש לי חדר די קטן , לא גדול במיוחד ואני חייבת שינוי! אני רוצה המלצות מה לעשות בו, חשבתי לצבוע בכתום בהיר ואם אני אעשה את זה , אז באיזה צבע לקנות מיטה?? ובכלל איזה מיטות וחצי מגניבות יש היום-תמליצו! עוד דבר,אני חייבת למצוא פריטים לעטר את החדר-אני רוצה משהו בסגנון של חפצי עץ , כל מיני פסלונים הודיים,כל מיני אביזרים שנטיים כאלה,אתם יודעים.... כריות הודיות , מבערי שמן וכאלה, אז איפה אפשר למצוא דברים מהסוג הזה?. ומה לתלות על הקיר??... אני מאוד אודה לכם אם תהיו מקוריים...אה ועוד דבר... התקציב שלי הוא די מוגבל,אז אם אפשר-מחירים סבירים... תודה!
 

mihal0511

New member
עוד משהו חשוב

שכחתי לציין שאני מאיזור הקריות,אז זה יעזור אם ההמלצות תהיינה בהתאם..שוב תודה
 

mihal0511

New member
איזה רעים!

למה אף אחד לא מגיב לי?. בבקשה!! זה ממש חשוב לי....
 

uvls

New member
מיכל

לגבי צבע, אם החדר קטן כדאי ללכת על גוונים בהירים. מוטב לצבוע קיר אחד או שניים, ואולי רק צביעה חלקית, שלא "תחנקי" את החדר. לטעמי כתום הולך מצויין עם תכלת. לגבי מיטות, הכי טוב לגשת לכמה חנויות ולראות. לי אין המלצה ספציפית בנדון, מה גם שאני לא יודע מה מגניב אותך
וגבי חנויות באיזור חיפה...לי ממש אין מושג. אם משהו ספציפי מפריע לך בחדר, או שאת מחפשת המלצות קונקרטיות ליצירת אפקט כזה או אחר, את חייבת לספק עוד פרטים. בהצלחה.
 

mihal0511

New member
תודה אבל....

חשבתי שהבהרתי מה אני מחפשת,ואיזו אווירה אני רוצה ליצור בחדר... בכל אופן,אם זה לא היה ברור אז אני אנסח מחדש.אני רוצה ל"עצב" חדר בסגנון המזרח הרחוק...לא משהו מוגזם,אבל עם האביזרים ההולמים- פסלונים,תמונות,שידות למיניהן... אם אתה מכיר חנויות מסויימות של פריטים כאלו(גם אם זה לא אזור חיפה) אני אשמח להתעדכן..ובקשר לצבעים,זה יכול להיות נחמד רק שכתום ותכלת זה לא בדיוק מתאים לכיוון הכללי של החדר שאני רוצה [והוא מה שציינתי לפני כן]משום מה,זה נשמע לי קצת צבעוני וילדותי במקצת..אבל תודה בכל זאת ורעיונות נוספים יתקבלו בברכה!
 
קשה לי להבין מה זה כיוון

המזרח הרחוק (והייתי שם) לעיצוב חדר פרטי- כי אצלי זה מתקשר להרבה צבעים וחפצים ואני אישית מעדיפה כמה שפחות חפצים במרחב שלי. היתה לי ספריה בחדר והעפתי אותה- כי ספריה שכזאת גרמה לי רק ליצבור דברים. בנוסף לזה לי אישית לא אכפת מצבעוני וילדותי- את זאת שצריכה לחיות בחדר הזה וחשוב שאת תאהבי (גם צבע על הקיר הוא לא לנצח) בשוק הפישפשים ביפו אני רואה הרבה פעמים בסגנון המזרח הרחוק- אבל נראה לי מסובך לסחוב עד חיפה. אולי תעברי על אתרים של מעצבים תשאבי רעיונות.
 
למעלה