עיצוב דירה

shaxuca

New member
עיצוב דירה

הדירה שלי בנויה כמסדרון ארוך. מתחיל בסלון ולאחר מכן מסדרון שיוצאים ממנו החדרים. החדרים פונים לכביש סואן. איך משפרים את האוירה בבית ויוצרים תחושה של אינטימיות וחמימות, ומטשטשים את המבנה הבעייתי (מבחינתי). כרגע הדירה מסויידת כולה בקרם בהיר, וחשבתי להכניס בה צבעים. האם אפשר למשל לצבוע את חלק מהמסדרון בצבע חם כמו חמרה או כתום?

דנה A

New member
עיצוב הדירה

ערב טוב shaxuca, האם יש לך אפשרות להעלות סקיצה של הבית? במסדרון ארוך רצוי להוסיף אלמנטים שונים על מנת להאט את זרימת הצ'י, בכדי שיגיע באופן "רגוע" יותר אל חדרי השינה. ניתן לעשות כן עי' הוספת של שטיח רך, תמונות וכד', הוספת אלמנטים אשר יעכבו את זרימת האנרגיה במיקום זה. לא הייתי ממליצה על צבעים "חמים" ממשפחת ה"אש" למזדרון זה, שכן ברצוננו להאט ולהרגיע. לגבי חדרים הפונים לכביש סואן - כביש סואן מייצג אנרגיית יאנג השונה מסוג האנרגיה הנחוצה לשינה ורגיעה והתומכת בבריאותנו ובמערכות יחסים. לכן מומלץ שהראש בעת השינה לא יפנה לכיוון זה. לגבי צבעים - המלצותיי לצבעים בבית מבלי לדעת את המפה האנרגטית שלו, תהה תמיד צבעים נייטרלים ופסטליים, והימנעות מהוספת צבעי "אש" לקירות הבית. עמ' ליצור תחושה של אינטימיות וחמימות - ניתן להוסיף אלמנטים "רכים", טקסטיל, תמונות, נרות, פרחים בצבעים "חמים", סימבולים של זוגיות, פסלונים בזוגות וכדומה. האם יש לך סקיצה להעלות כאן? ערב נעים
, דנה אהרון

דנה A

New member
הדירה כמזדרון ארוך

המזדרון אכן ארוך ומכוון ישירות לחדר הממוקם בסופו, האם בסוף המזדרון ממוקמת דלת חדר השינה? לא ציינת באיזה מהחדרים את ישנה, אני משערת שזהו החדר עם המיטה הזוגיות? האם המיטה מוצבת בצמידות לקיר? הוסיפי את האלמנטים שציינתי בתשובתי הקודמת לגבי המזדרון - זאת על מנת להאט את זרימת הצ'י את יכולה להוסיף גם מראות בצדדיו לתחושת מרחב ספירלה וכדומה. ערב נעים
דנה אהרון

shaxuca

New member
כן

החדר הוא זה עם המיטה הזוגית וכך המיטה ממוקמת - מאחר ויש שם חלון וממול יש ארון קיר, אז אין אופציה אחרת להעמדת המיטה.

דנה A

New member
אפשרי להזיז אותה מעט?

כך שישאר מרווח משני הצדדים. את בזוגיות?

shaxuca

New member
את באמת מאמינה

שזה מה שיביא לי זוגיות? זה כמו להגיד לא לשבת מול פינה של שולחן כי לא אתחתן..

yoavfs

New member
אם זה לא יביא לזוגיות לפחות..

תוכלי לנקות אבק משני צידי המיטה...

דנה A

New member
רצוי להשאיר מקום בין שני הצדדים

זו המלצה כמובן, את לא חייבת לאמץ אותה.. כמובן שזה לא מה שיביא את הזוגיות, וגם לא הצגתי זאת כך! עם זוגיות, בלי זוגיות, עם קשר, בלי קשר, רצוי להשאיר מקום משני צידי המיטה
דנה

למעלה