עיצוב גרפי ממוחשב

עיצוב גרפי ממוחשב

אני חושבת על לימודים בעתיד. התחלתי להתעניין בעיצוב גרפי ממוחשב. אני לא יצירתית, אבל זה מעניין אותי. אני מתלבטת אם ללמוד את זה. זה במכללת תפנית והקורס 10 חודשים 15,000 ש"ח. מה דעתכם? אני צריכה שתייעצו לי, כי אני די לבד בעניין. תודה רבה

שלום מיטל

קודם כל אקדים ואומר שאני לא מכיר את מכללת תפנית ותוכנית הלימודים שלה, אבל כדי לקבוע את כדאיות העסק מומלץ בין השאר לראות עבודות בוגרים ואם יש לך אפשרות גם להתייעץ עם כמה מהם. עוד נקודה למחשבה היא מהות הקורס- האם את לומדת לחשוב ולפתח את עצמך או שמלמדים אותך "לעשות כמו..." כי עלות הקורס אינה זולה בכלל (אני יודע שבמכללת אסכולה, שנחשבת חזקה בתחום, עלות לימודים של ארבע שנים היא בערך 21,000) ובמחיר כזה, כדאי לקבל כלים שיועילו בעתיד. בנוסף, התחום "עיצוב גרפי ממוחשב" נכלל היום, לפחות במכללות שאני מכיר, תחת "תקשורת חזותית". לנושא זה יש פורום משלו כאן בתפוז ושם תוכלי לשאול שאלות ולדבר עם בוגרי ותלמידי מכללות שונות. הרבה בהצלחה! יכול להיות שגם כאן תוכלי למצוא תשובות לשאלות שלך, אולי מישהו מהחברים פה מקורב יותר לנושא הלימודים ויכול לתת את נקודת המבט שלו.

תשאלי את עצמך

אם זה מעניין אותך ברמה של לכבוש את הסקרנות או ברמה של לפלס דרך למקצוע לכל דבר. יצירתיות זה תנאי להצלחה בתחום, קחי את זה בחשבון, ולהיות יצירתי לא בהכרח אומר להיות בעל כשרון גרפי, אלא להיות בעל מודעות יצירתית. כדאי שתבררי את זה עם עצמך לפני שאת ממשיכה. ולגבי הקורס בתפנית - לא מכירה אותו, אבל קורס של 10 חודשים מריח כמו קורס ללימודי תוכנות גרפיות (איכסה) להבדיל אלפי הבדלות מלימודי עיצוב מלאים שיתנו לך הרבה הרבה יותר.

ZigElYahom

New member
שמעתי שמכללת תפנית לא משהו

אבל אם את מעוניינת ללמוד תוכנות שמעתי שמכללת סלע הכי טובה בשוק (שוב אני חוזר לגבי לימודי תוכנות). בנוסף אם את ממש רוצה ללמוד גרפיקה בצורה מקצועית את יכולה להרשם לאחד מבתי הספר לעיצוב (ככה תזכי בנוסף בתואר) כמו המכון הטכנולוגי , שנקר, בצלאל וכו'

למעלה