עיצוב גרפי בצפון

עיצוב גרפי בצפון

אני מעוניינת ללמוד עיצוב גרפי אך לא קורס קצר. יש מקום בצפון שניתן ללמוד לתואר?

דרך אגב

אמרו לי שיש משהו בויצו. זה הכון? האם זה תואר? והאם נחשב כמו תואר רגיל? תודה...

fighter21

New member
היי

ויצ"ו חיפה נחשב אחד המוסדות המובילים בארץ ללימוד עיצוב גרפי. התואר שמקבלים הוא תואר B.Design בוגר בי"ס לעיצוב, וגם בויצ"ו מקבלים תעודת הוראה. בנוסף יש מקומות נוספים שאפשר ללמוד תואר בעיצוב גרפי, כמו במכללת יזרעאל ומכללת עמק הירדן. דרישות הקבלה העיקריות הן תיק עבודות איכותי, ראיון אישי. בהצלחה.

תודה.שאלה נוספת

מהו תיק עבודות???אם אין לי ידע בנושא כיצד עלי להכינו?

fighter21

New member
תיק עבודות לעיצוב גרפי

תיק עבודות הוא תיק של יצירות שעשית, בתחום הספיציפי שאליו את נבחנת, וזה יכול להיות יצירות אומנות או יצירות עיצוב. במקרה שלך, עיצוב גרפי (נקרא גם "תקשורת חזותית") את יכולה להציג כל יצירה שמראה כושר יצירתיות, פתיחות, חוש אסטטי.. התיק יכול להיות מוצג בדו מימד או בתלת מימד, הכל לפי הדרישות. את הדרישות המדויקת לתיק העבודות אפשר לשאול ישירות את המחלקה לעיצוב גרפי של ויצ"ו חיפה, או כל מוסד אחר שאת מעוניין להרשם אליו. אם אין תיק עבודות את יכולה להרשם למכינה או קורס שתצאי ממנו עם תיק עבודות, לחילופין את יכולה להיות שוליה של מעצב/ת גרפי בסטודיו לעיצוב ולבנות שם את תיק עבודות שלך. אפשרות נוספת זה דרך קורסי מקדימים של בי"ס לעיצוב שמטרתם הכנה לקראת מבחני הכניסה. אבל דבר ראשון מומלץ להגיע למוסד הלימודים או ליצור קשר בטלפון ולברר מה בדיוק הן הדרישות, אפשר גם להתבונן בתיקי עבודות של תלמידים אחרים ולהתרשם. עליי לציין שגם אני מתעניין בתחום הזה של עיצוב גרפי. בהצלחה..!

גרפיקה

המחלקה לעיצוב גרפי תקשורת חזותית ודיגיטלית. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר ראשון B.ED "בוגר בהוראה". בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 04/8562555 ת.ד.9034 רח' הגנים 21 31090 מכללת ויצו לעיצוב ולהכשרת מורים, חיפה

למעלה