עיצוב גבות מחפשת מעצב/ת גבות מקצועי באזור השרון. מישהי מכירה?
S SMOLANIT1 New member 23/2/03 #2 זאת לא אמורה להיות בעיה למצוא.. אני חושבת שכמעט כל קוסמטיקאית מעצבת גם גבות...
B b r o w n i e New member 23/2/03 #3 יש הבדל בין ניקוי/מריטת גבות לבין עיצוב. אני צריכה ממש עיצוב של הגבה. יש המלצות? ןאגב קוסמטיקאיות, מישהי יכולה להמליץ על קוסמטיקאית טובה בשרון שעובדת עם תכשירי יונקה? יום טוב ושבוע טוב לכולם/ן
יש הבדל בין ניקוי/מריטת גבות לבין עיצוב. אני צריכה ממש עיצוב של הגבה. יש המלצות? ןאגב קוסמטיקאיות, מישהי יכולה להמליץ על קוסמטיקאית טובה בשרון שעובדת עם תכשירי יונקה? יום טוב ושבוע טוב לכולם/ן
ר רעות המדליקה New member 25/2/03 #4 הייתי יכולה להמליץ לך על עצמי... כי אני בעצמי מעצבת גבות אבל אני לא נמצאת באיזור השרון.. לא נורא... אני בטוחה שתמצאי מישהו טובה גם באיזור השרון...
הייתי יכולה להמליץ לך על עצמי... כי אני בעצמי מעצבת גבות אבל אני לא נמצאת באיזור השרון.. לא נורא... אני בטוחה שתמצאי מישהו טובה גם באיזור השרון...
B b r o w n i e New member 26/2/03 #6 תודה, אתי!../images/Emo39.gif היא מעצבת גבות או קוסמטיקאית יונקה או שניהם? ומאיפה היא?
א אורניתואבי New member 27/2/03 #7 היא קוסמטיקאית , מעצבת גבות לא יודעת אם היא עובדת עם יונקה תתקשרה ללידיה אומנסקי בכפר סבא ותבקשי רשימה של קוסמטיקאיות שעובדות עם יונקה
היא קוסמטיקאית , מעצבת גבות לא יודעת אם היא עובדת עם יונקה תתקשרה ללידיה אומנסקי בכפר סבא ותבקשי רשימה של קוסמטיקאיות שעובדות עם יונקה