עיצוב אתרים (לא off)

Aisha

New member
עיצוב אתרים (לא off)

אני טיפוס שאוהב את זה פשוט ונוח בלי יותר מידי נצנצים ופלאש. ככה שקל להכנס וקל למצוא מה שאתה רוצה. נכנסתי לאתר (או הדף העיקרי) של
ו לא ממש אהבתי. מסורבל וקשה למצוא את הפורמים שבהם אני גולשת. קיבלתי כאב ראש היה כאן משהו פשוט , יעיל ויפה. למה צריך את האובר עיצוב הזה? אתרים , ובמיוחד פורטלים (שהם ממלא עמוסים) צריכים להשאר בעיצוב פשוט. אגב לדעתי פשוט זה לא דווקה לא יפה. לדעתי צילומים בשחור לבן הרבה יותר יפים ועמוקים מצילומים בצבע. זו סתם דעתי

סרפד

New member
את צודקת במאה אחוז

אני לא מדברת על הצד האסתטי כי זה עניין של טעם וקצת גם של הרגל. אבל בעיקרון, פורטל הוא אתר פונקציונאלי, לפני הכל, ולכן קלות הניווט ונוחות השימוש, וכן גם הנגישות לדפדפנים שונים ולמהירויות חיבור שונות, צריכים להיות שיקולים מרכזיים. הפורטלים הראשיים בעולם תפסו את זה מזמן והעיצוב שלהם רק הולך ונעשה יותר פשוט. שלא לדבר על גוגל שדף הכניסה שלו זה הדבר הכי פונקציונאלי שיש, מנוע חיפוש נטו. "נצנצים ופלאש" כמו שאת קוראת לזה מתאימים לאתרים שעוסקים בעיצוב או שמטרתם להרשים או לאתרים אישיים וכיו"ב, לא לאתרים שמבקרים על בסיס יומיומי למטרות מוגדרות. אחרי הפעם-פעמיים הראשונות הפלאש כבר מאבד מזוהרו, ובפעם השלישית הוא כבר נמאס לגמרי ונותרים רק החסרונות - הסרבול והמשקל העודף.

למעלה