עיצה

hermine

New member
עוברים דירה

האמת היא שעדיין לא עוברים. אני עובדת קשה על הכנת הבית למכירה ויש כל כך הרבה מה לשפץ, לתקן, לנקות לסדר וכו'. אני בלחץ נוראי וגם מגלה שזה יעלה לי הון תועפות להכין את הבית כמו שתכננתי.
אבל אני מסתובבת עם הרגשה בלב של אכזבה. העניין הוא שאני טיפוס כזה שתמיד מתנדב. אם חברה מספרת לי שהיא צובעת את הבית אני מציעה לבוא לעזור. בטח שאם מישהו בצרה אני רצה לעזור. אולי לא הרבה שעה פה שעה שם. אבל אני תמיד מתנדבת מכל הלב לעזור לחברים והיות שם בשבילם.
והנה עכשיו אני זאת שלחוצה ובאמת באמת שהייתי נורא רוצה שמישהי מהחברות תציע לעזור. אפילו רק בשביל במורל. למשל אני יורדת למטה ופותחת את המחסן ויש שם כל כך הרבה דברים ובלגן שאני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל. אני מרגישה שאם מישהי היתה מגיעה לעזור אז היינו צ'יק צ'אק מתקדמות עם הפרויקט. אבל אף אחת לא מציעה ולא נעים לי לבקש.
יש לי חברה טובה שלא עובדת והצעתי לה לבוא לעזור לי בתשלום. רציתי נורא שהיא תגיד שלא צריך לשלם לה כי אנחנו חברות. לא רק בגלל הכסף אלא רציתי להרגיש שהיא רוצה להיות שם בשבילי. החברות יודעות שאין לי משפחה בגרים בסביבה. אני מאמינה שאם היא תגיד לי שלא צריך לשלם לה אני אתעקש על תשלום. אבל היא אחרי שהצעתי לה כסף אז היא מאוד שמחה להגיע ולעזור. יש לי עוד חברה טובה מאוד, שאלתי אותה אם היא מכירה אינסטלטור טוב כדי לתקן פה משהו והיא אמרה לי: אם את רוצה בעלי יתקן לך, ואז היא שאלה אותי אם מתאים לי לשלם לו מחיר מסויים.
לא יודעת.. כשאני מתנדבת לעזור לחברים אני עושה את זה בשמחה לא בשביל שיחזירו לי יום אחד. אבל בכל זאת תחושת האכזבה מכרסמת לי בלב.

בוקר טוב ושבוע טוב הרמינה וכולם

קודם כל, לעבור דירה זה דבר נורא קשה. מצריך המון עבודה פיזית ונפשית.
אני מאוד מבינה על מה את מדברת. זאת תחושה קשה לעמוד ככה חסרת אונים מול בית שצריך אוטוטו לארוז, לפרק, להעמיס ולהעביר
וזאת מבלי לדבר על התחושות האישיות של הפרידה מהמקום. עשיתי זאת לא מעט פעמים בגלל הבעל שהיה איש צבא וגם בגללי כי רציתי הרפתקאות בחיים
והאמת היא שאני לא זוכרת אף חברה שבאה לעזור לי. אני גם לא זוכרת שביקשתי ממישהי לבוא לעזור. תמיד עשיתי זאת לבדי.
תחושת האכזבה שלך נובעת מכך שאת מצפה שחברותייך ואחרים שאת מכירה ינהגו באותה הדרך ולפי אותם הקריטריונים שאת נוהגת.
כאשר זה לא קורה כמו שאת מצפה שיקרה, מתחילה לחלחל תחושת האכזבה. אני מציעה לך להיפטר מהתחושה הזאת, היא לא מוסיפה בריאות לאף אחד.
לעולם אל תצפי לאותה התנהגות מצד אחרים כפי שאת מצפה מעצמך להתנהג.
הקריטריונים הם אחרים.
בכל אופן, אני מאחלת לך מעבר דירה קל ונעים. אל תקחי ללב. נכון שחברים דווקא נמדדים בשעה שהכי הכי צריכים אותם, אבל כאשר מדובר בכסף, הדבר לא פשוט
כי אותה חברה חושבת שאת הולכת להעסיק אותה קשה ומאחר ואף אחד לא אוהב להתעסק בלארוז בית, חשבה שמגיע לה תשלום עבור זה. יכול להיות שאם לא היית
מציעה לה תשלום מראש ורק היית מבקשת את עזרתה בתור חברה טובה, יכול להיות שהייתה מסכימה ויכול להיות שהיתה מוצאת תירוץ למה היא לא יכולה. אבל לפחות
לא היית מתהלכת עם תחושה של אכזבה.

יום נפלא שיהיה לך ולכולם כאן

https://www.youtube.com/watch?v=cE_jOD2Fxvs

Aronsona

New member
בוקר טוב יחפונת. פלאשינג מדואוס

ובכן, לאחר שתי הפתעות מדהימות אתמול במשחקים מדהימים בחצי הגמר, בגמר ישחקו נישיקורי היפני וצ'יליצ' הקרואטי ולא דג'וקוביץ מול פדרר כפי שציפינו.
&nbsp
שאילו יהיו צרותינו הגדולות ביותר השבוע.
&nbsp
שבוע טוב

hermine

New member
אני מאלו שלא מסוגלים לבקש עזרה.

לא הייתי מסוגלת לבקש עזרה ממישהו אפילו אם הייתי מורעבת. אבל כמו שאמרה ארונסונה, שאלו יהיו הצרות שלנו השבוע.....

רק תיקון אחד קטנטן

ארונסונה זה גבר בשם אביעד

ואכן, שאלו יהיו כל הצרות שלנו השבוע...
בכל מקרה אני מאחלת לך מעבר קל ונעים

ערב טוב לכולם

הערב נתקלתי בדבר הזה
https://www.facebook.com/photo.php?...09866597641.2038648.1559900313&type=1&theater

והאמת היא שנשארתי מבולבלת. אני לא בדיוק מצליחה להבין מה זה

מישהו יכול לעשות טובה למאותגרת שכמותי ולהסביר לי האם אלה משכורות שמחבלים מקבלים, או שמא מדובר בבדיחה גרועה?

ואם במחבלים עסקינן, הרי הזרוע הצבאית של החמאס מאיימת לחדש את הירי ב-25 לחודש במידה והמצור לא יוסר
https://www.facebook.com/NewsDarom/posts/956706321022963?fref=nf
ואני דווקא מאמינה להם יותר מתמיד

ולסיום, כמה דקות של נחת, רגעים יפהפיים
https://www.facebook.com/video.php?v=929381250421590
גם המוזיקה

ערב נפלא שיהיה כאן לכולם
והנה קצת קיטש למי שאוהב

aviril11

New member
לדעתי אלה המשכורות שהרשות הפלסטינית משלמת למשפחותיהם או נכון

&nbsp
&nbsp
..יותר אבו מאזן משלם ,או נכון אפילו יותר , כדברי גברת זהבה ,ציפ ציפ מעל הרציף גלאון : אבו מאאאאאאאזן ! משלם.

aviril11

New member
...והערב צרפו סרטון בו אלדד מודה לתומכים בפורום ואני נצלתי .

&nbsp
... את השרשור שנוצר, כדי להכניס את המכות של סיבוב 12 בזירה.
&nbsp
...בדרך כל זה הסיבוב שמכים בו בהכי פראות והכי אכזריות.

aviril11

New member
לא כאשר אתה מתאגרף ברמה של ויטאלי קליצ'קו

...או ברמה של פלויד מייוואטר . אתן מוזמנות לבדוק ולהתעדכן
..

אין לי מושג גדול באיגרוף ובמתאגרפים

רק הענף הזה חסר לי בראש

אבל האמת היא שחסר לי אורי גפני שהיה מעדכן אותי בסנוקר.
אז יש לי את אביעד שמעדכן אותי בטניס,
ויש לנו את טלי שמעדכנת ב-N.B.A
ואתה מעדכן אותנו בשח-מט
ושאר העולם מעדכן אותנו במוזיקת עולם
ומוקה מעדכנת אותנו ברדיו של אביעד וקיסוס...
אבל באמת איגרוף עוד לא היה לנו כאן

aviril11

New member
מכירה את לינוי גפן ,אשת תקשורת וטלוויזיה , היא חובבת איגרוף.

...משדרת ומפרשנת ארועי איגרוף גדולים כגון קרבות על חגורת האליפות .

אה אוקיי, זה משהו אחר

חשבתי משום מה שאלה משכורות שאנחנו משלמים לאסירים

אתה יודע, בפייסבוק מפרסמים כל הזמן כל מיני דברים שמבלבלים אותי

מה אני יכולה להגיד?

זה אכן לא נורמלי. זה אכן לא דמוקרטי בעליל.
זאת מדינה שיש בה אזרחים סוג א' ואזרחים סוג ב'.
ובעצם, מאז ומעולם ככה זה היה. מאז הקמתה.
עכשיו לפחות יש לה סיבה טובה. רצועת עזה אשמה.

בעצם

עוטף עזה אשמים ..מסוכן לחיות שם והם נטל על צה"ל
לפנות את עוטף עזה..זה בדיוק מה שאמרו על רצועת עזה וגוש קטיף

אחר כך לפנות את אשדוד אשקלון באר7 קרית גת רחובות ראשון בת ים..............
הם סתם יוצרים עומס וכאב ראש מיותר על צה"ל ולוחמי כיפת ברזל

למעלה