עיצה

עיצה

אני כבר חצי שנה יוצא עם מישהי חכמה טובת לב שאוהבת אותי מאוד. בהתחלה כל הזמן ירדתי עליה ועקצתי אותה על דברים שונים שהיא לא מספיק יודעת מנוסה חושבת , אין לה מספיק ניסיון בחיי היומיום. הפריע לי שהיא שונה ממני, שומרת מסורת (לא דתיה), לא תעזוב את הארץ, ללא חסכונות בקיצור לא היה חסר לי. אבל כשהיינו במצב אינטימי הרגשות גאו ועלו, אהבה אינסופית. וכשהתרחקתי פתאום כל המחשבות חזרו, למה היא לא מספיק מתאימה לי, איך אני אצא לטיולים איתה, למה יופי כל כך חשוב לה, למה אין לה אוטו. בקיצור חצי שנה הייתי בין עוקץ לאוהב, והיא גם כמעט התייאשה אבל לא עזבה. אפילו אמרתי לה שתתרחק ממני שלא אפגע בה בעקיצות. לאחרונה חל שיפור, אבל כל הזמן יש תהיות, אנחנו גם לא גרים יחד ואני חושש שמעבר יחד נתקע אחד עם השני. אבל לפעמים אני בטוח שהיא תהיה אמא ממש טובה ואני חושב על הרעיון שזה - זה. בקיצור זו התלבטות של חצי שנה, ואני לא יודע איך להתקדם.

seeyou

New member
"למה היא לא מספיק מתאימה לי?"../images/Emo12.gif

לא חייבים להיות באותו ראש על מנת שהזוגיות תצליח כאשר 2 אנשים חושבים אותו דבר סימן שרק אחד חושב. פרט קטן-האנשים משתנים בציר הזמן בכוונים לא צפוים לכן אם תמצא(ולדעתי-לא תמצא-אתה כבר בן 33 וככול שעולים בגיל רואים רק את הדברים השלילים) אחרת "מספיק" מתאימה זה יהיה בנקודת זמן
אם היא חכמה טובת לב שאוהבת אותך מאוד ויש לכם חיבור בסקס אז למה אתה מחכה?
את האמת? מעריכים דברים יותר אחרי שמאבדים אותם יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש בדיוק 3 אפשרויות

או שאתה הולך אחורה - מתרחק ממנה או שאתה הולך קדימה - מתקרב אליה והולך לגור איתה או שאתה נשאר במקום עם ההתלבטות מה עדיף? בוא נראה. ללכת אחורה - אתה לא רומה, כי יש בה הרבה להשאר במקום - זה המצב שאתה נמצא בו כרגע ולא טוב לך. אז נשארת אופציה אחת: ללכת קדימה. לגור איתה. ולהתמודד עם הקשיים שיבואו (או שלא יבואו) בזמן אמת. מריוס

גארוטה

New member
יש קצת תחושה

לא נוחה כשקוראים את הדברים שלך, מן הרגשה כאילו יש לך רשימת נכון/לא נכון לגבי נשים, מה צריך להיות לה ומה לא וקושי לקבל מישהי שהיא לא בדיוק כמוך, ואז אתה פשוט מעביר אותה סדרת חינוך שאתה קורה לזה עקיצות ואני קוראת לזה נסיון מסיבי לשנות את הבחורה כדי שתתאים בדיוק לציפיותיך, או לרשימה שיש לך, והכל בא לידי ביטוי במשפט "לאחרונה חל שיפור"... המסכנה עוברת עקיצות ומבחנים ועכשיו אחרי חצי שנה זה הציון שהיא מקבלת ממך, ציון לא טוב במיוחד בשביל להמשיך איתו מערכת יחסים, מה גם שאתה עדיין מלא בתהיות לגבי העובדה שהיא מסורתית, לא מספיק מנוסה, חסרת ניסיון, ללא חסכונות, והכי חשוב למה אין לה אוטו (?), כל זה בתוספת החשש שאם תגורו יחד אתה תרגיש שאתה תקוע איתה, אבל מה ההפתעה הגדולה? "אני בטוח שהיא תהיה אמא ממש טובה", עוד לא החלטת אם היא בכלל "מתאימה" להיות חברה שלך אבל אמא טובה היא תהיה... למה יש לי הרגשה שזה דפוס שחוזר על עצמו עם כל בחורה שאתה יוצא איתה?

I C E M A N 7

New member
(!)

הסבר לגבי תהייתך באשר לאוטו: יוסי אמר שככל שעולים בגיל רואים רק את השלילי. אני אוסיף לדבריו שבגיל שלו רוצים שאהבה תשתלב כמה שיותר עם הנוחות שהורגלת אליה. את יודעת מה זה לצאת עם מישהי בלי אוטו? כל הקשר נתלה עליך. כל המפגשים. אין את הלוקסוס שהיא מגיעה אליך הביתה בערב (הסיפור של הנוחות נכון גם לגבי הנשים - מוניות ובטח אוטובוסים זה מאד לא נח). עם הזמן אתה הופך להיות הנהג הצמוד שלה. התיק הזה גדול שבעתיים כשאתה רק מחבב את הבחורה ולא מאוהב..

nowonder

New member
תשמע

לא מתחתנים עם פוטנציאל לאמהות או עם רחם מהלך. מתחתנים עם אישה. מישהי שאוהבים להיות איתה, לדבר איתה, לצחוק איתה, לבלות איתה, להזדיין איתה. ואם עכשיו אתה לא מרוצה ממנה, מה גורם לך לחשוב שמשהו ישתנה בעתיד? לדעתי, מגיע לה מישהו שלא מכאיב לה ומעליב אותה כל הזמן.

czar

New member
תסמונת הזיין הקטן

מתנצל על חוסר הנימוס אבל זה בדיוק זה. למדת ש"הפוסל, במומו פוסל"..... אתה לוקה בליקוי מאורות, לא יודע להבחין בין טוב ורע ובגלל בטחון עצמי כנראה למטה למטה אתה מחזק את עצמך עי זה שאתה מציק לה. לא יודע מי בעבר ככ עשה לך שאתה מנסה להתחזק כאן על חשבונה, ואגב, כל מה שאמרת עליה זה רק מחמאות - חכמה, טובת לב, אוהבת אותך, שומרת מסורת, לא תעזוב את הארץ ונו, אין לה חסכונות מר רוטשילד שלי.....למי היום יש חסכונות?! ל - 10% מהאוכלוסייה, אולי. כנראה מאד יש לך בת זוג נפלאה כי לראייה לא הצלחת להגיד שום דבר רע אלא שהיא שונה ממך וזה אולי טוב, אתה מגיב להורמונים שלך כמו כל גבר טיפוסי שישר מתרגם את זה לאהבה עילאית ושזה נגמר יאללה הבייתה. כן, או שתעשה לה טובה ותלך או שתעמוד מול המראה עם נבוט, תן לעצמך בראש ותתחיל להעריך אותך באשר היא....מגיע לה.

לדעתי אתה מתנשא, חושב שאתה מושלם ועוד

לא נולדה האישה שמתאימה לך. אישה טובה, חכמה, יפה, עם מכונית (שכל כך חשובה לך) ושאר המגרעות שמצאת בה, לא תצא עם אחד כמוך. מה פסול מצאת באישה שאין לה רכב? לכל אחד ההעדפות שלו. זה שאתה מקניט אותה, כבר אמרו פסיכולוגים שמי שמקניט את השני זה בא מחולשה. אז תבדוק את עצמך.

czar

New member
הי הי

כתבת את זה תחתי וזה נשמע כאילו את צועקת עלי
זה נכון שכנראה אצלי היא גם עוד לא נולדה אבל נשבע שאני עוד מחפש...

למעלה