עיצה

smailie

New member
לא תעודדי אותי לגבי הסיכוי ש"זה אפשרי"?

את צודקת. באמת אין טעם. אף - אחד לא הצליח. ממש לא מזמן כבר נפגשתי עם מאמן אישי ואפילו יצאתי עם מישהי שפירגנה לי ושניהם לא הצליחו להעלות לי את הדימוי העצמי.

count on me

New member
לא אני לא

אתה צריך לעודד את עצמך ולא לחפש עידוד מאחרים, באמת תתגבר ותבבגר כבר....

smailie

New member
התכוונתי מבחינת המסר בשירשור כולו

שאפשר להציב יעדים ולעמוד בהם. מה שלא יגידו לי - כנראה שאף פעם לא אצליח להאמין בזה וליישם כראוי. פידבקים מאחרים נותנים לי לגיטימציה הם אני בדרך הנכונה או לא.

chuchi46

New member
אתה צודק. אתה מיקרה אבוד.

אמונה שכזאת- לא מוצאים כל יום- כל הכבוד! יותר פשוט לערער אנשי דת פנאטים מאשר לערער אותך.כל כך הרבה אמונה בעצמך- באמת לא מוצאים אצל כל אחד. אמונה בהיותך כישלון, כמובן. אני מניחה שעכשיו אתה אמור לשמוח. סופסוף, במקום לזבל לך את השכל בזה שאתה יכול לשנות, שהכל תלוי בך ושזה רק עניין של החלטה- סופסוף מקשיבים לך, למי שאתה, ולמי שאתה רוצה שנאמין שאתה. הצלחת- אתה לא צריך להתווכח, לתת סיבות, לנסות לגרום לנו להבין יותר- הבנתי. השתכנעתי. אתה מיקרה אבוד. בהצלחה בהמשך כישלונותיך בעתיד (זו המטרה שלך לא? ופרוייקט מיכא"ל הרי נועד כדי לעזור לנו להשיג את מטרותינו בחיים
). אני בטוחה שתצליח בכך. אז... לילה טוב, ואני מניחה שעכשיו אתה יכול להפסיק להגיב לזה ולנסות לשכנע אותנו בעזרת התגובות הללו, המסר עבר מצויין. חלומות נעימים!

smailie

New member
התכוונתי למסר שהיה בהודעה הראשונה

לא למה שאני ניסיתי להעביר. ועכשיו, בעייה שאני תמיד מסתבך בה. אולי תוכלו לעזור לי בה (אחד הקשיים שהתכוונתי אליהם): איך אפשר להגיב בכזאת נחרצוּת ואפילו קצת ציניוּת כלפי מישהו ועוד לצאת מזה בשלום? אצלי, אם אני רק מעז לעמוד על שלי, מיד מצליחים להשתיק אותי.

smailie

New member
משהו כזה

השאלה עלתה לי בעקבות התגובה של אדר. לי פשוט "אין את זה". איך אני יכול להיות לא נחמד למישהו, אפילו קצת מניא'ק במקרה הצורך ולעוד לקבל תגובות של "כל הכבוד!" מכל הנוכחים? במילים אחרות: איך פעם אחת להגיד למישהו "סתוֹם את הפה!" (וכולנו הרי מגיעים לפעמים לסיטואציה שמצדיקה שנדבר ככה) ולא להסתבך. אני פשוט עוצר את עצמי, כשצריך להיות אסרטיבי או לומר "לא!" ומתפשר על מה שלא מתאים לי באותו רגע, רק בגלל שאני יודע איך זה ייגמר ושאין לי סיכוי לנצח. ההרגשה שלי היא, שמדובר בחסר רציני, אשר עלול להכניס לצרות.

למעלה