עיצה מידענים....

מאקי

New member
עיצה מידענים....

יוד צבר 5 כוכביות.. בשל חיוך ובשל בכלל.. ב7 נשארים שבת. מישהו יודע איך מונעים את הבלתי נמנע ????????? מה עושים? האם זה לא מחיק? ושנית בסוגית הכשרות... אם אני מכינה לחג השני ושולחת איתו מעשה ומאפה בית האם יורשה לו להכניס? הרי אין על מעשה ביתי חותמת.... מה לעשות???. אני מתכננת מחר לאפות לו אחה"צ או בצאת השבת על מנת שיקח איתו. תודה לעונים.

mikca

New member
מאקי

לדעתי זה בלתי מחיק ולמה בלתי נמנע ? "חסרות" לו 2 כוכביות, שישתדל לא לחייך יותר מידי וקצת להתאפק למרות שזה קשה, אולי תעשו לו קצת מצפונים וגעגועים שלא יצטרך להישאר שבת. לגבי כשרות, לא יודעת מה נהוג, אבל לא נראה לי שיושב קצין כשרות בש"ג ובודק לחיילים את התיקים, שווה לאפות ולתת לילד.

אימשל2

New member
יודע הדבר שלי מוסר

שקודם כל יופי לו שהעלו ל-7 כוכביות פעם היו נשארים בשבת אחרי 5. קודם כל, מציע שישתדל לשמור על פרופיל נמוך, כדי לא לקבל את ה-2 הנותרות. אם לא הצליח, שידבר עם המפקד שלו, יסביר כמה חשוב לו לצאת שבת, יבטיח שישתפר וכל הבלה בלה בלה מהסוג הזה יש סכוי שזה יעבוד. רק שיקח בחשבון, שאחר כך יש לו שטר שהוא יצטרך לפרוע.

מאקי

אל תתרגשי מאוסף הכוכביות. יגיעו ימים שבלי כוכביות הוא יתנדב להשאר שבת. כדי לאפשר לאחרים לצאת. כי רעות שכזו...תמשיכי לבד את השיר. ובעיניני מזוןיעבור מה טוב ... לא יעבור כפרה לא?

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור של שישי../images/Emo140.gif

קודם כל שמחה לכם אושיקו שחגגתם יחדיו....שהבן ההגיע,שישבתם כמה דורות סביב שולחן הפסח. אשד?!מה עם הבן?מקווה שהכל טוב...שמחלים. ומאקי
שווה המון...אז כאן בצה"ל אפילו מקבלים עבורו
. לכולכם בוקר טוב ויום נעים...טסה ליום חדש.עובדת היום. ולחצו ...

מאקי

New member
טוף.. בקר אור

אני בעבודה אבל תיכף חותכת לאסוף מצרכים.. חילי היקר ישן... ואבאשלו אומר חראם תני לו להתפנק.. נספר אותו במו עצמנו בערב... ויהיה בסדר... ערימות הכביסה כבר מגוהצות ומוכנות.. ורק החיילת כבר עירה... אנסה לשדר לו את רוח הדברים.. וממש אני יודעת שיש צוות שמירה ומספרי מוות.. ואילו היו בין השבתות היפות שחוינו אז... בריאות לסמדר מקווה שאשד מתאושש... ולכולנו חול המועד שמח. מאקי

עציון

New member
כוכבים-לא מבין. אוכל-מבין

לפני 12 שנה שהבן התותחן היה בנבי-מוסא זוג סהרורי הביא לו אוכל באמצע שום מקום. שניצלים. עוגות ואף אחד לא שאל ולא בדק מה ומאיפה. לא חושב שבחג האחרון יקפידו על מהות האוכל.

סמדר בנ

New member
7 זה באמת

סלחני.... לבת בקורס זה היה 5. עם מאפי הבית הייתי בכל זאת נזהרת - לא יודעת אם יבדקו או לא, אבל אם יבדקו וימצאו.... יכולות להתווסף לו אותן כוכביות לא רצויות...אני הייתי שולחת בכל זאת משהו קנוי עם חותמת.

מאקי

New member
אז ככה יהיה

הוא הלך עם התאומה היום וערכו קניות לחג הבא ולסופש שאחריו ולכל השבוע שאחרי הכל כשר לפסח אני הוספתי להם כאלה סוכריות ושאר דברי אימות כעת בתנור מאפים כשרים (יש קמח תופח כשר לפסח) ככה שהכל פסדר.. בנושא הכטכבים.. הנולדים. יוד כבר שוחח עם המ"מ.. הוא באמת ישתדל.. ולא ממש כדאי שישאר כעת... הוא מאוד מאוד מאוד עשה צעדי ענק בשבועות האחרונים.. השתנה הילד שלי... מקווה בשבילו.. ועציון.. אני בלי רכב.. בטרמפים הייתי מגיעה לכל מקום עם חיוך וצופרים. כשהיינו חיילים. בטח שהיום כשאנחנו אבא ואמא.. נגיע. ושלחתי את יוד שיבקש שיגייסו אותי לשבוע למטבח... יש לי כבר כמה חברים שפים שהסכימו לתרום יומיים שם.. אם אני הסו שלהם... אז.. אולי.. אם לא החג הבא אז שנה הבאה.. עוד ארוכה הדרך.. שבת שלום מאקי

סמדר בנ

New member
כוכביות = נקודות שליליות

כשהם עושים משהו לא תקין (מדברים כשלא צריך, מאחרים, שוכחים משהו בחדר וכו' ) מקבלים כוכבית (וירטואלית) - בצבירת X כוכביות מקבלים עונשים - עיכוב יציאה, נשארים שבת וכו'.

אימשל2

New member
זה חלק מהמשמעת הנוקשה שיש

בטירונות שריון. לא סתם יצא שמה לשימצה. אבל, החוכמה היא להסתכל על הדברים בחיוך. ולא מאקי, אין הכוונה שיוד ימשיך לחייך למפקדים בפרצוף - זה מחייב אותם לנסות ולמחוק לו את החיוך, פשוט מחייכים מבפנים וזורמים בקלילות הלאה.

fiction06

New member
כוכביות...

בתור מ"מ טירונים שכל הזמן שומע את הבלה בלה בלה הזה מהחיילים על כמה שחשוב לו לצאת בשבת הספציפית הזאת ויש לו יום הולדת לקרוב משפחה הזה ולקרוב משפחה ההוא ויש לחבר הזה טקס ושם טקס הקיצר הכל שטויות. אם אותו בן אדם שיודע שיש לו איזה אירוע או משהו מיוחד שהוא רוצה לצאת אליו צריך לחשוב על זה מספיק מוקדם. השיטה הזאת של הכוכביות רחמנית ביותר. זה שטויות, כי אם החייל הפקיר נשק , או איחר להשכמה, או איחר ביום ראשון לבסיס, או שבר שמירה, אז שום כוכבית בעולם לא תעזור לו וההורים שלו יבואו לבקר אותו בשבת. החיילים של היום נעשו מפונקים מלפני 3-4 שנים אם פעם כל חייל שהיה זז בשלשות או צוחק בשלשות היה מקבל שעתיים שלוש אז היום מקבל שעה ואפילו גם זה לא. אז לכל המגיבים שאומרים שלבנות שלהם היה רק 5 כוכביות ו-7 זה סלחני אז שימו הכל בפרופורציה. וכן זה לא מחיק כמו שנשאל כאן, אם מישהו ביצע משהו הוא צריך לעמוד מאחורי ולא כמו שאני מקבל טלפונים מהורים שטוענים שהוא לא התכוון וכל השטויות האלה.

למעלה