עיצה...מה לעשות..?

Gefen

New member
עיצה...מה לעשות..?../images/Emo53.gif

אחותי היקרה שלחה לי קלטות של אלי יצפאן, משהו כמו 5 קלטות שהקליטה לי בחודשים האחרונים, וכמה שאני חיכיתי שזה יגיע.. הקיצר, היא שלחה את זה כבר ב-10 בדצמבר ושום דבר לא הגיע אליי, אז אתמול כשדברנו ושאלתי אותה לאן שלחה, מסתבר שהיא "רק" שכחה לשים את מספר הבית. יש רחוב, יש פרבר, יש מיקוד, אין מספר בית. איזו אכזבה אתם יכולים לתאר...ממש מתאים לי כמה שעות של צחוק בריא מול אלי יצפאן המטורף. אז מה עושים? איך מבררים מה קרה לחבילה? היא אומרת שרשמה את הכתובת שלה אבל לא בטוחה שזה היה באנגלית... מחכה לעיצות שלכם, אני חייבת לאתר את הקלטות האלה. תודה.. גפן

סנדייז

New member
גפן שלום לך,זה מזכיר לי ש....

אחותי שלחה לי חבילה ומכתבים מהארץ. הכל היה כתוב חוץ מהמילה ספרד. גורל החבילה היה שהיא חזרה אליה,אחרי כמה שבועות. אני מאוד מקוה שזה גם מה שיקרה לחבילה שלך. ונכון יצפאן עושה את זה עד כאב בטן. ביי,דרורה

היי גפן, המצב הוא ככה....

אינני יודע מה שיטת הדואר באוסטרליה אבל מציע שתתקשרי אם סניף הדואר האזורי והם יוכלו לענות לך מה הסיכוי למצוא את החבילה....יכול בהחלט להיות שזה שוכב אצלם בתקוה שמישהוא יבוא לחפש את זה..... האמת שיש גם מצב לא כל כך נעים וזה בדיוק מה שקרה לי: שזה נגנב תוך כדי משלוח. אני שולח באופן די קבוע דיסקי מוזיקה שאני עושה לאחותי בהרצליה ובד"כ יש כ 4-5 דיסקים במעטפה אטומה. כבר קרה שהדיסקים לא הגיעו אף פעם. כנראה ש"הועלם" ע"י מישהוא בדואר בארה"ב או בארץ. מאחל לך שתמצאי את החבילה.

AdiBos

New member
נכון לי קרה מקרה הפוך

שלחתי חבילה לארץ והיא שכבה בדואר בי-ם 3 חודשים למרות שהיתה כתובת מדויקת בברור שאמי עשתה עם רשות הדואר היא איתרה את החבילה דקה לפני שעמדו להחזיר אותה אז כדאי באמת לעשות ברור ברשות הדואר המקומי בתקווה שתמצאי את האבדה בהצלחה!!!

adimayer

New member
גם לי אין מושג איך הדברים מתנהלים

באוסטרליה, אבל אני יכולה לספר לך שהיה לי מקרה דומה עם חבילה שאמא שלי שלחה לי. היא להבדיל מאחותך לא רק ששכחה לכתוב את מספר הבית, אלא גם שכחה לכתוב את הרחוב. בכל אופן אני גרה בכפר קטן ובבית הדואר כאן ידעו שבעלי נשוי לבחורה מישראל ולכן התקשרו לשאול אותנו אם אנחנו מצפים לחבילה. אני מאד מקווה שגם החבילה שלך תימצא, אבל כמו שכבר הציעו לך, הכי טוב זה להתקשר לדואר המקומי ולשאול. בינתיים אחותך יכולה להתחיל להקליט את התוכניות הנוספות של יצפאן

Ayelet CA

New member
באתר של רשות הדואר

ואני מצטערת אם ההודעה שלי מופיעה כאן פעמיים, שלחתי פעם אחת ולא קרה כלום. בכל אופן, באתר של רשות הדואר אפשר לעקוב אחרי חבילות באמצעות הקוד שמופיע על הקבלה המעידה על שליחת החבילה. אולי שם ימצא הפתרון.

צריך להוסיף שזה רק נכון אם......

החבילה נשלחה כדואר רשום או אקספרס. אם החבילה נשלחה בדואר רגיל ללא קבלה ממוספרת אין דרך לבדוק באתר.

למעלה