עיצה לחמיות ולחמים

עיצה לחמיות ולחמים

מגיע חג החנוכה. תנו כתף לילדיכם עם ילדיהם, מאידך אל תקשו עליהם. החופשה היא של הילדים, לא בהכרח של ההורים. ברב המשפחות ההורים ממשיכים לעבוד כרגיל. אל תצפו מילדיכם להתארחויות ואירוחים ארוכים.אל תצפו שלא תתאכזבו. וזאת הזדמנות לשעות כייף ובילוי עם הנכדים. אתם והם.

פרצלה

New member
היות שאת מורה בשביתה

חשבת אולי במקום ללמד ילדים להתחיל ללמד חמים וחמיות?

../images/Emo9.gifבדומה לבית ספר להורים

את מציעה בית ספר לחמיות ? את יודעת מה זה יכול להיות רעיון לא רע לפנסיה
(ואל תאחלי לי המשך שביתה ארוכה
).

פרצלה

New member
חלילה,די כבר עם השביתה הזו

שלמישהו כבר יהיה איכפת שם במשרד החינוך

פרצלה

New member
ראית איך התגשם לך?

צו מניעה. לא יאומן.........מה קורה למדינה הזו. תאמיני,היו צריכים להוציא איזה צו פיטורים לשרת החינוך ולשר האוצר

אמא יקרה, עצתך טובה ומעוררת חמימות

ובכל זאת, עלה על דעתך, שיש גם חמים וחמיות שעובדים ועובדות , ובדיוק כמו ילדיהם אינם נהנים מחופשה בחג החנוכה, או אינם שובתים ? ויש לנו גם מנהלים ומנהלות שלפעמים מעקמים גם לנו פרצוף, כשאנו נחלצים לקריאות צו 8 בלי הכנה כי אנחנו רוצים לעזור. ואם דיברת אם חמים וחמיות, תוכלי להיווכח שרובינו ככולנו עושים זאת כל ימות השנה בלי כל קשר לחגים ומועדים, בשמחה ובכייף ובחדווה גדולה. חג אורים שמח לכולנו.

נכון ותודה.

אין ספק שהדור הזה של חמיות הוא דור אחר. ראשית הרבה מהן עובדות ומידת העזרה פוחתת בלית ברירה, אך צריך לחשב גם באופן חיובי על העניין. חמות שעובדת ועסוקה יש לה את העולם שלה עם הסיפוקים שהוא מביא איתו. חמות כזו לא תעיק על ילדיה. אספר לך קוריוז : אני מורה בשביתה . מטפסת על הקירות ,אך זה זמני לשמחתי. תחשבי על חמות ששגרת יומה היא ללא עבודה ,ללא עיסוקים אחרים.... אין ספק שסבסבתא מקנים חום ואהבה כל השנה. שיהיה לך חג אורים שמח.

פרצלה

New member
לא!!! גם אני

בעיקר את חנוכה. חג מלא אור ושימחה ו......לביבות יאמי.

זהו בדיוק

ההבדל בין חופש לחופשה. חופשה זה לזמן קצוב וידוע מראש. חופש זה חירות, דרור, שחרור. אינו מוגבל בזמן.

רק עם משפט אחד לא יכולתי

להסכים איתך. לפחות זה לא תקף לגביי. :"אין ספק שסבסבתא מקנים חום ואהבה כל השנה". הלוואי והילדים שלי היו באמת מרגישים חמימות אמיתית של סבא/סבתא... הם אמנם בחיים, אבל בגדר לא קיימים. נכון שמוזר הוא הדבר? קיים כבר נתק של למעלה מחצי-שנה בינינו לבינם, והם כמו ילדים קטנים, נעלבים ולא מנסים לקיים ולו קשר הכי קטן עם הקטנטנים שלהם. שיש להם אגב, רק מצד הבן שלהם.. זה לא שמעבר לשני ילדים שלנו, יש להם עוד נכדים.... אני חייבת להודות שאני בעמדה של מרחמת על האימפוטנטיות שלהם. [ברור שאני הכלה ה'מכשפה' שמרחיקה מהם את הילדים. זה הרי ברור... מה, לא?]....

אוסה

New member
שלי כבר גדולות.... אני זוכרת שתמיד זה

הטריד אותי מה יהיה עם כל החופשים האלו..... אבל תמיד הכל הסתדר.

למעלה