עיצה ותושיה לחניה

זיו25

New member
עיצה ותושיה לחניה

הי כולם, ברשותי רכב ממודל די ישן, אבל מה - עושה את העבודה כמו שצריך ונוסע היטב... כל עוד לא יורד בחוץ גשם. ברגע שטיפת גשם מגיעה למכסה המנוע, הוא פשוט שובק חיים ומסרב להניע, למרות שהצעתי לו שלל לרוב ושאר הפתעות, כולל הצעה לטיפול 10000 והחלפת שמנים. הרכב פשוט מסרב להניע. אתמול בערב החלטתי שאני אקח אותו לחניון הקניון הסמוך, כדי שהוא יוכל לנום שם את הלילה רחוק מטיפות הגשם ובבוקר הוא יחכה לי ערני ורענן, מוכן ליציאה לדרך. אכן, לאחר אי אילו נסיונות הנעה אתמול בערב, הוא הסכים להניע ואז לקחתי אותו אל עבר הקניון, ברכתי אותו לשלום ועזבתי. בשעה 2 בלילההתקשרו אליי מהמשטרה, בתואנה שעומדים לפוצץ לי את הרכב בגלל שהוא נראה כמו רכב חשוד. אינני מבין מדוע העובדה שלוח השעונים שלו חסר בחלקו הופכת אותו לרכב חשוד, אבל ניחא. הסברתי לשוטר החביב שהרכב נשאר שם בגלל ש "נגמר לי המצבר" והוא מצידו הבטיח לי שלרכב לא יאונה כל רע, מקסימום יגנבו את הטאסות. מכיוון שלרכב בקושי יש גלגלים, מלמלתי "כן כן" ושבתי לישון. כעת, יש לי בעיה - עונת הגשמים מתקרבת ויש לי שפע חניה ליד הבית, אך בעומדו בחניה הרכב מתרטב ולא מניע כלל... השאלה היא : כיצד אוכל לחנות ליד הבית, אך יחד עם זאת לגרום לרכב להניע בבוקר? בברכה, זיו.

zimes

New member
תאטום.

הכי טוב - לך למוסך, תשאל מה נרטב שבגללו הוא לא מניע, ותאלתר (או תשלם להם על אילתור לא חובבני).

resputin

New member
או (עצה טיפה יותר יקרה)

ולא, לא תקנה רכב חדש (למרות שאם אתה יכול..)- אולי פשוט תבנה לעצמך איזה סוג של Gazebo כזה, שיהיה מעל חלק מהמקום חניה, עם גג- ככה שמכונית הסוכר שלך לא "תימס" ותתקע לך.

זיו25

New member
חשבתי על פתרון אחר, האמת.

לנתק את הטלפון בלילה, ואז לא אשמע את זעקות המשטרה בחיפושים אחריי. הממ...

adipo

New member
יש מן סככות מגן מתקפלות לרכב...

תכנס לחנות לאביזרי רכב ותשאל אותם בעניין... יום טוב וחג שמייח עדי

זיו25

New member
נניח שאני אשים סככה...

אני מניח שאחד מהדברים הבאים יקרה עד שאני אגיע לאוטו בבוקר: 1. הסככה תעוף מהרוח 2. אחד השכנים יחליט שבדיוק כזו סככה הוא צריך 3. שכן אחר יגיד שזה פוגע בחזית הבניין 4. המשטרה תפוצץ לי את האוטו 5. בזק ינתקו לי את הקו עקב אי שימוש בלילה הממ...

Outlast

New member
אין איזה חניון אחר בסביבה?

ומה עם כיסוי רכב כזה, אטום?

nutmeg

New member
אבל!

גם אם תנתק את הטלפון עדיין תוכל לשמוע את המשטרה מפוצצת לך ת'אוטו, לא?

זיו25

New member
לא בדיוק...

הוא חונה בחניון הקניון, כמה קומות מתחת לאדמה... אני לא חושב שזה מה שיפריע את מנוחתי :)

d@r121

New member
נו מה הבעיה?

תן למשטרה לפוצץ את הרכב ולך לביטוח...

דן צ

New member
תשקיע ברכב שלך

תשקיע בו והוא יחזיר לך באותה המטבע, יורד גשם? צא החוצה ועמוד לצידו עם מטריה שחלילה לא ירטב , גם אם זה ימשך כל הלילה. תראה לו שאכפת לך ממנו.

Michelin

New member
סדין לבן.

לפני שנים, עוד כשהיו אלטעזאכנים (איות?) בארץ, הייתה מגמה בקרב זקהי עם צ'רקסים, לכסות את מכוניותיהם בסדיני פלסטיק לבנים שכאלה, כמו אלה לילדים שעוד מרטיבים את מיטותיהם. לא שמישה בעד הפנמה של תרבויות בכזאת כלות דעת. אבל אולי הצ'רקסים עלו על משהו מענין? שווה נסיון? פסוקו: סדין אדום.

shellyland

New member
זה בכלל לא מצחיק

השלי-מוביל הוא גם אוטו מדגם ישן שנוטה להתקרר ולהרטב בלילה. למזלי, השלי-מוביל מתניע בכל מצב (ואם לא אז בירידה), אבל חברים שיש להם דגם דומה משנתון יותר ישן סיפרו לי שהם נוהגים בלילות הקרים והגשומים של ירושלים לכסות עת המנוע והמצבר במעטה פלסטיק כלשהו ומעליו לשים מגבת או שמיכה. נזמע בדיחה, אבל זה עוזר. בדוק. חוצמזה, הרבה פעמים האוטו לא מניע בגלל שהלחות פוגעת במצבר, ויש ספריי קצף מיוחד שמרססים על החיבורים שלו שמונע את הבעייה. ניתן לרכישה בכל חנות לאביזרי רכב.

shellyland

New member
שלי לא טרנטה ../images/Emo46.gif

וזה לא רק את והיא, זה גם גנגי והמוזרה.

ליאן.

New member
אחח.. איזה פיספוס!..

טוטאל לוסט היה יכול להיות האידיאל (בהנחה שלא מדובר ברכב ענתיקה..). עכשיו עלייך להפוך את הגרוטאה שלך לעציץ... או נסה להחנותו בקניון אחר הפעם..

למעלה