הערת ביניים - טוב לדעת לשתוק לפעמים
לי מבחינה אישית , ישנם 2 ימים שאינם מבחינת חג ,אך נושאם המשותף הוא הזכרון וכיבוד מעמד היום. ביום הזה אני מנטרל את כעסיי ומרירותי באם הם חלים בדיוק ביום הזה , באופי שלי אני מאוד מאוד ביקורתי ,אבל למדתי ביומיים האלה להתגבר על יצרי. ומדוע אני מעלה זאת ע"ג הפורום? לפני מספר חודשים היתה פניה של גברת צעירה שדרשה לבקש מידע והערתי לה אז שישנה המילה בבקשה ,חלקכם חלק עלי וחלק לא , אבל לעולם לא מצאתם אותי מעיר למישהוא בערב/יום השואה או בערב יום הזכרון ולא מצאתם אותי דורש פרטים. לא אסתיר הפעם את הרגשתי מכם , אני נעצב וכעוס , אני נעצב על כי טרם למדנו לכבד כאן את האחרים , אנחנו לא מכירים את האדם שמאחרי המסך , לא את סיפורו ואת הרקע שמביא אותו לכתוב בפורום ,לא כולם באים במטרה להציק , או סתם כי בא להם. אם מישהוא לא מספק לנו את כל הנתונים ,אנחנו עטים עליו...תביא נתונים.... ואם לא? אז מה ??? לא נעוזר לא??? לא נתחייס אליו כי אינו מביא לנו את כל הנתונים שאנחנו רוצים לדעת עליו? למען השם ,הגיע הזמן להפסיק עם זה , רדו מהאנשים שלא מצאו חן בעיניכם ,אף אחד לא חייב לספק לנו את מאוויינו , יש לכבד כל גולש ולא להבריח אותו ואני כותב לאנשים מסרים ומקבל את סיפורם במסרים ומבין את הרקע ולא "עוקץ" ,כשהקמתי את הפורום לא תארתי לי שכך ייראה הפורום ,שכך ייתקבלו גולשים חדשים/ישנים. אף אחד לא חייב לנו כלום ,אנחנו עושים זאת כי זה מטרת הפורום לעזור לתמוך ולא לדרוש!!! פרטים אחרת.....,ומי שלא נראה לו וסליחה על הממשפט "סייג לחכמה שתיקה". ולי פשוט נמאס מכל ההערות ,תלמדו להתייחס בכבוד לאחרים וגם אם מישהוא לא כתב חג שמח ,חשבתם ,אולי הוא במצוקה? אולי הוא לא במצב רוח של חג? למה לתקוף????? הערה כמו שאז אני הערתי למילה בבקשה ,היתה הערה אלמנטרית של דרך ארץ במיוחד כשבאה אז מעלמה צעירה ,באמת שאז המקרה היה יוצא דופן , אבל חבר'ה אנחנו לא ילדים בני עשרים ,חצינו כבר את גבול ה 40 וחלק מהפורום גם את ה 70 ,אנחנו בני אדם.... ובמיוחד שמגיעים ימים כמו יום השואה יום הזכרון אצלי אישית ,יש את הכבוד הראוי להם וכולי מקדיש את הכבוד המלא לימים אלו ובטח שבטח לא "נכנס" באנשים ביום הזה. ראו מה קרה בערב יום השואה ושלאחריו ,אפילו בינינו לא הבלגנו? ככה לא אמור להיראות פורום תמיכה!!! מה קרה לכם אנשים??? תתאפקו ,תבליגו ,תתיחסו בכבוד אחד לשני ,די עם העקיצות , די עם ההערות - באמת די!!!!! ועוד דבר - אמירת המילה האחרונה זו היא דרך פסולה בעיני כשמדובר בפורום תמיכה ,אנחנו לא חייבים להיות אומרי המילה האחרונה ,מילה אחרונה פירושה התרחקות מאחרים וככה לצערי הרב ומתוך שיחות עם אחדים מאנשי הפורום ישנה אותה הההרגשה גם לאחרים פה. אני שוב מבקש ,באמת די !!!! ולא רוצה לחזור יותר על המאנטרה שוב. שיהיה לכולם המש ךחג עצמאות שמח וסליחה על פרץ ההרגשות שלי כאן. גרשון