עיצבתם פעם ביצה?

עיצבתם פעם ביצה?

הי, אני שפי, ואני מסיים את לימודי בתוכנית לימודי חוץ בשנקר, לעיצוב ופיתוח משחקי מחשב. במסגרת משחק הסיום, שאני משתתף בהכנתו, אנחנו עושים משחק פיזיקאלי, שחלק מהמטרה בו היא לאסוף ביצים מיוחדות. הביצים המיוחדות, הן פשוט ביציים עם עיצוב מיוחד, וחשבתי להציע לאנשים כאן לעצב ביצים למשחק. כל מה שעליכם לעשות הוא לקחת את התמונה המצורפת, ולעצב על סמך התבנית שלה, ביצה משלכם. אפשר לחרוג מהקווים של הביצה, כל עוד שומרים בגדול על הצורה שלה. הקובץ הסופי צריך להיות בדיוק באותו גודל. צרפו אותה להתשובה להודעה עם שמכם באנגלית, והשם שנתתם לביצה (גם באנגלית), והיא תכנס למשחק. ניתן גם להכין מספר עיצובים. המשחק עתיד לעלות לאפסטור בחודשים הקרובים. וחשוב לציין, בהגשת עיצוב, אתם בעצם מאפשרים לנו להוסיף אותו למשחק, ואי לכך מוותרים על זכויות יוצרים לגביו. מקווה שתענו לאתגר ותהנו מהאתגר. במידה ויתאפשר, ינתן פרס צנוע שיוגרל בין המגישים. בברכה, שפי

מיכאל ג

New member
עצה ידידותית

כשאתה מבקש מזרים גמורים שיעשו לך טובה בחינם, מומלץ לא להשתמש במלים כמו "עליכם לעשות", או להזכיר שחשבת להציע לאנשים כאן לעצב כאילו אתה עושה טובה למישהו. גם היה נחמד לראות מלים כמו "בבקשה" או "תודה מראש".

פודיום6

New member

כן, זה מסוג העצות שאני בדר"כ נותן

לכל מיני חכמולוגים שמציעים לאנשים להצטרף אליהם חינם, ולעשות בשבילם עבודה. אבל לך תדע, יכול להיות שאני אשכרה מתכנת אמיתי, שהשקיע במשחק כבר כמה עשרות שעות עבודה, ואולי זה רעיון נחמד להשקיע חמש דקות, בשביל לעשות עיצוב שאשכרא יהיה במשחק, או שלא.

echoman

New member
ואיך יקראו למשחק

מעניין לי את הביצה חחח הדברים נאמרו בצחוק בלי כוונה לפגוע

למעלה