עיפרון לבן...

little bony

New member
עיפרון לבן...

יש לי חבר שתמיד שמה בן הריסים לעפעף פס של עיפרון לבן.. זה נראה ממש מדהים!! שאני מנסה לשים ככה זה לא.. זה או עבה מדי או דק מדי או על הריסים.. למישו יש רעיון? ד"א אתמול התאפרתי הרבה למסיבה וקיבלתי מחמאות

RReuTT

New member
תשאלי אותה איך היא עושה את זה

או שתבקשי ממנה שתעשה לך. או שיכול להיות שלה זה מתאים ולך לא כל כך.

אין, אני חייב להגיב..

אם זה עיפרון לבן בקו הריסים העליון זה מזעזע!!!! איך אפשר לקרוא לזה איפור?? זה מחריד! אין לזה שם אפקט על העין.. זה פרחי ויותר מהכל נראה זול אז תעשי לי טובה, אל תשימי את זה, זה לא מחמיא לאף אחת.. אם זה בתוך העין, אז זה מהמם, זה מגדיל את העין

little bony

New member
חחח..עוד שאלה..

דבר ראשון, אני צריכה איפור לבן בהופעות של ההתעמלות קרקע.. לא בשביל לצאת.. ועיפרון לבן נראה כמו פיתרון.. אבל עם זה ממש לא יפה אני ישתמש בצללית.. שאלה שניה.. אני לא כל כך מבינה את ההבדל בין פודרה מייק אפ וקונסילר.. ואני מניחה שיש הרבה הבדל.. אז אני ישמח עם מישו יוכל לעזור..

RReuTT

New member
ההבדל הוא...

שמייק אפ הוא יכול להיות נוזלי/מוצק/נטול שומן וכו'.. שמים אותו לגוון אחיד בפנים ולקיבוע האיפור ולכיסוי של כל מיני כתמים כמו כתמי עייפות/שמש/אדמומיות וכו'... את הקונסילר שמים קודם על כל הכתמים האלה כדיי שיתכסו טוב יותר ואחר כך את המייק אפ. מעל המייק אפ שמים את הפודרה שהיא באה בתפזורת כדיי לקבע את הכל ביחד וזה נותן מראה חלק יותר וגוון אחיד יותר לפנים. רצוי שלא לשים את הפודרה סתם ככה בלי מייק אפ כי היא לא נשמרת, ומתנדפת במגע עם האויר.

yottami

New member
זה באמת לא יפה פס לבן על העפעף...

רצוי בתוך העין....

תראי,תשמעי,תביני

אני גם מתה על עיפרון לבן ולא חושבת זה פרחי.מי שלא יודעת לשים זה פרחי בשבילה! כזאת שמה את העיפרון תמתחי את העין עם האצבע מול המראהואז פשוט תמרחי את זה בין הריסים לעפעף .זו הדרך היחידה למרוח ,בדיוק כמו שאת מורחת אייליינר רק שם את צריכה להיות יותר זהירה כי זה ממה נמרח וקשה למריחה... תנסי ותגידי אם הצלחת!

little bony

New member
תודה..

כן... עכשיו זה יצא הרבה יותר טוב... את יכולה לענות לי גם על השאלה של מה ההבדל בן קונסילר מייק אפ ופודרה..? כי נראה שאת מבינה.. גם פעם קודמת שרשמת עצות זה ממש עזר..

תודה על המחמאות חמודה ../images/Emo24.gif

אמממ מה ההבדל בין פודרה למייק אפ וקונסילר...דבר ראשון אל תשווי בין שלושתם כי זה בכלל לא אותו הדבר! אז ככה מייק אפ עושה את הפנים אחידות ולמי שחושבת שזה מסתיק חצ'קונים היא טועה(זה רק מבליט אותם עוד יותר)אז לא לשים מייק אפ למי שמחוצ'קנת! מייק אפ מסתיר למשל נמשים מה שחבל להסתיר כי זה נורא יפה וחמוד לפי דעתי כי גם לי יש...אבל זה טוב למי שיש לי כתמים על הפנים או שקצת השתזפה והצבע בפנים שלה לא אחיד. הפודרה נועדה כדי לשמור על המייק אפ ולקבע אותו שלא יירד...בד"כ שמים את הפודרה אחרי ששמנו את המייק אפ כדי שיישמר! פודרה לא שמים סתם כי אח"כ זה מתפורר .זה נועד סה"כ כדי לשמור על המייק אפ.ומי שלא מרוצה מצבע המייק אפ יכולה לקנות פודרה בגוון בהיר במידה אחת מצבע העור שלה.יש גם פודרה שקופה ללא צבע שנועדה רק כדי לשמור על המייק אפ ולא להוסיף לו צבע.כמו כן,ניתן לשים את הפודרה השקופה! על המחשוף(אם יש) ועל הכתפיים... קונסליר-נועד להסתיר פגמים בפנים כמו שחורים מתחת לעיניים או כל מיני כתמים על הפנים שאת רוצה להסתיר...אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות צ'או

little bony

New member
שוב,תודה!!

אין לך מושג כמה עזרת לי.. אני עוד כמה דקות יוצאת לקנות איפור.. אז הייתי צריכה את זה כדי לדעת בדיוק מה כדי לי לקנות.. וגם.. סוף סוף הבנתי מה עושים עם מייק אפ וקונסילר.. ככה שהאיפור שלי בטח יתחיל להראות שפוי.. אז קיצר.. תודה

RReuTT

New member
תיקון קטן...

עם המייק אפ אפשר להסתיר גם חצ'קונים, מייק אפ מוצק טוב יכול לעשות יפה מאוד את העבודה. כולל טיפה קונסילר רגיל או ירוק..

little bony

New member
חזרתי עכשיו..

קניתי את כל האיפור שרציתי.. אולי לא הכל.. השארתי שם את המייק אפ שרציתי.. ניסיתי את של ג'ייד כי הוא במחיר מעולה אבל ראו שאני שמה מייק אף.. אז לקחתי מייק אפ מוס והוא היה ממש טוב.. אבל יקר יחסית לזה שאני בקושי ישתמש בו.. ככה שנשארתי אם המייק אפ ברברה וואלפ שלי.. חפיף..

הילה jjj

New member
אוי...המייק אפ במוס מעולה...

שווה את המחיר למרות שהוא מאוד יקר הפטרי מהממיק אפ של ברברה וולף מייד!!! זה נורא פשוט!!!

למעלה