|עיף|

|עיף|

כתוב 28 דברים שאתה הכי רוצה שהיו לך בחיים כתוב דבר 1 שאתה הכי אוהב בחיים ולמה? כתוב 3 דברים שאיתם היתה הולך בחודש הזה כתוב 5 או 6 דברים איתם תהיא כול החיים זה יכול להיות גם חברים ! כתוב 8 דברים עלייהם בא לך עכשיו לעשות מי מעודף אצלך? חבר או חברות? מישפחה בית ספר? להמשיך לישון שמגעי הבוקר? לא לקום לבית הספר מי הכי מעודף אצלך? כתוב אתה והסבר למה? הוא הכי מעודף אצלך רוצה להודות לה =]]]]] איזה דבר אתה הכי אוהב מיבן ה5 דברים האלה 1 אמא 2אני 3 אף אחד רק חברות אמא מישפחה 4 חו"ל 5 אהבה אמיתית קנאה בלי שקרים כתוב מה אתה עושה ברגע זה ! והסבר למה אתה עושה אותו וכתוב את השעה ואת התאריך בהם עישתיה אותו וכתוב למטה למטה אחרי כול מה שכתבתה עם עישתה אותו לבד או עם מישו!? בהצלחה !

|ענן|

כתוב 28 דברים שאתה הכי רוצה שהיו לך בחיים 1 אהבה 2 מישפחה 3 חבר 4 חברות קנאות בלי שקרים 5 בריאות 6 להיות יפה תמיד 7 לדבר בשפות אחרות 8לאוהב אנשים שיכולו לאוהב אותי 9 את כול הטוב שבעולם הזה 10להיות תמיד בעינענים 11להתחיל להיות אני עצמי ולא אחרים 12להמין דברים אחרים 14לחבב 15להיתקדם במיליון ואחד דברים שבהם אני רוצה להצליח וזה אחד הדברים הכי טובים 16לחבר בין 2 אנשים 17להיות אחת מיכול הבנות מאשר להיות בין הבנות 18להיות כול הזמן בראש טוב 19לישמוח 20לקות את עצמנו לטוב ביותר שיכול להיות 21עד לפה !=]]] 22 23 24 25 26 27 28 כתוב דבר 1 שאתה הכי אוהב בחיים ולמה? את עצמי כי אני לא ילמד בחיים לאוהב את עצמי אלה רק את הזולעת כתוב 3 דברים שאיתם היתה הולך בחודש הזה 1 להיתנהג יפה 2 להיתלבש יפה 3 אין כתוב 5 או 6 דברים איתם תהיא כול החיים זה יכול להיות גם חברים 1אמא 2גאווה 3להיות אניייי 4 5 כתוב 8 דברים עלייהם בא לך עכשיו לעשות 1לאכול 2 3 4 5 6 7 8 מי מעודף אצלך ? ולמה? חבר או חברות? חברות מישפחה בית ספר? מישפחה להמשיך לישון שמגעי הבוקר? כן ברור מי הכי מעודף אצלך? כתוב אתה והסבר למה אמ... חבר שלי ברור כי הוא חמוד ואני אוהבת אותו רוצה להודות לה =]]]]] אמא שלי אוהבת אותך איזה דבר אתה הכי אוהב מיבן ה5 דברים האלה 1 אמא 2 אני 3אף אחד רק חברות אמא מישפחה 4חו"ל 5 אהבה אמיתית קנאה בלי שקרים אמ.. רגעע אמא כתוב מה אתה עושה ברגע זה ! והסבר למה אתה עושה אותו וכתוב את השעה ואת התאריך בהם עישתיה אותו וכתוב למטה למטה אחרי כול מה שכתבתה עם עישתה אותו לבד או עם מישו!? בהצלחה ! כותב לתפוזי לפרום דימונז לבד

למעלה