עיסת נייר- שאלה

עיסת נייר- שאלה

בעקבות עבודה שראיתי אני רוצה להכין כדור בגודל בינוני ועליו להדביק פרחים מיובשים (בצורה כזו שיעטפו את כל הכדור ) ולתלות אותו. האם אפשרי להכין כדור מעיסת נייר סתם כך בלי לעטוף את הנייר במשהו? כלומר סתם לקווצ´ץ´ נייר לכדור ולהתחיל להדביק את העיסה עליו ( עוד לא ניסיתי לעבוד עם העיסה הזאת כך שזאת תיהיה התנסות ראשונה) אולי כדאי לקנות כדור קלקר מוכן וזהו? יש רעיונות אחרים?

av_i_va

New member
אין קשר בין הדברים

אם את רוצה להכין כדור עם פרחים - השתמשי בקלקר המיעד לכך. אם את רוצה להכין כדור מעיסת נייר, בכל מקרה את צריכה להעזר בכדור קל קר ועליו לבנות את הכדור הרצוי, אם זה מעיסת נייר או רצועות עתון. כדור קלקר לסידור פרחים ניתן לרכוש בחנויות פרחים (לא זול) ואילו כדור קלקר שישמש כבסיס לכדור מצופה עיסת נייר - בחנויות יצירה. בעלות של 2-3 ש"ח

בל בל

New member
בוקר טוב! אני לרוב משתמשת בכדור ק

קלקר כי הרבה יותר פשוט לעבוד ככה. גם אם תקוצ´צ´י סתם נייר הוא לא יצא כדור חלק ותהיי צריכה להשקיע הרבה יותר בשביל שהוא יהיה חלק וגם אח"כ נראה לי שיהיה לך יותר קשה לתלות אותו. לכן אני ממליצה על קלקר , אבל אף פעם לא ניסיתי עם סתם ככה שאני באמת לא יודעת. ענבל

psa

New member
אני לא יודעת לעבוד עם עיסת נייר

לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שעבדתי בטכניקה זו. אני כן יודעת שעובדים עם בלון ליצירת כדור. פרטים של איך -הכה את המומחה
אני הייתי בוחרת לעבוד עם כדור קל-קר. זאת הדרך הקלה והמהירה יותר, יחד זאת על מנת ללמוד, איך אומרת הבדיחה: "אך אם לא תנסה איך תדע בני....? אשמח לראות תוצאות בהצלחה

גילישלו

New member
בלון זה בסדר

פעם יצרתי מסכה מעיסת נייר, ואת פיסות הנייר הנחתי על בלון...

למעלה