עיסקית הוגנת בפליקנו

salo22

New member
תודה על עוד דיווח מושקע


מעניין שהם מגדירים עצמם כטאפאס בר ספרדי, כנראה שכל מקום שמגיש כרובית ברוטב זכאי להגדיר עצמו בצורה חופשית כזו
יש משהו מאוד ג'נרי ומשוכפל במסעדות האלו שלגמרי מוציא את החשק, כאילו אותו יועץ עאלק בונה התפריט "המנצח" הזה אצל כולן ומעבר למנות בנאליות לגמרי גם התמונות לא "עושות את זה", מין אוכל בסיס בוא ננסה לזרוק לקהל רחב ולפגוע, בהחלט יכול להיות פיתרון צהריים כשבסביבה אך לא מקום שמרגיש לי כ"לנסות במיוחד"..
 

גסטרו

New member
בערב אכלנו מנות אחרות ודוקא המצטינות

היו מהמטבח הערבי- סניה טובה בכלי קרמיקה לוהט , פוקאצ'ה שקשה להפסיק לאכול , סלט עגבניות שופע , פולנטה קרמית עם תבשיל פטריות מצוין -זה דוקא מאיטליה ...
בשממת רעננה המקום בהחלט קרן אור ובניגוד לטפאו המחירים שפויים והמנות נדיבות
 

inבאלי

New member
מצטרפת לגסטרו

בשעות הצהריים מדובר במקום שמכוון לספק ארוחת צהריים מגוונת יחסית לעובדי חברות ההייטק בסביבה.
כשקראתי את התפריט ברשת וראיתי את המחירים, היה לי ברור שזה הסיפור ולכן באתי עם ציפיות בהתאם. מבחינתנו הם עמדו בציפיות שלנו.
כמה ימים אחרי העיסקית הזו אכלתי בהרכב אחר בהרברט סמואל עיסקית ולשם באתי מן הסתם עם ציפיות אחרות(וגם שם נהניתי)
ושוב, מדובר על אזור שהוא לא תל אביב, עם הרבה פחות אופציות קולינריות....
 

salo22

New member
הבנתי, תודה

פשוט כל עניין הכרובית\קרפצ'יו\חציל עם טחינה\המבורגר וכולי די מעייף ולזה התייחסתי
אולי באמת צריך להתייחס לזה בהקשר של ארוחת צהריים לעובדים בסביבה..
 
למעלה