עיסקיות מדהימות

tayro

New member
עיסקיות מדהימות

לא יאומן!!!! פעם ראשונה שאני נתקל בעסקיות במהלך שישישבת וממש ממש במקרה. הייתי ברנה בראשל"צ ולא יאומן איזה ארוחה עיסקית הם מגישים שם ביום שבת חוויה

משהו טוב קורה בראשל"צ

בצהרי יום השבת כשלבת הזוג לא ממש בא לבשל ואני אסון במטבח ככה שעדיף שאני לא אבשל, הוחלט פה אחד להתפנק בחוץ, הרנה זכור לנו לטובה מביקורים קודמים והוחלט לנסות את העיסקיות שמוגשות שם בצהרי סוף השבוע. מחירי העיסקיות : 59 או 79 וכוללות מנה ראשונה, עיקרית, קינוח, וכוס שתייה קלה/יין/שליש בירה. המנות הראשונה והקינוחים משותפות לשני העיסקיות ההבדל הוא במנות העיקריות. וניתן להוסיף לחם וסלט ירקות קצוץ דק דק (מדהים) בתוספת סמלית. הינו רביעיה, אני בת זוגתי אחותה ובעלה. (הילדים בילו אצל הסבתא...) את המנות הראשונות אכלנו כולם יחד..השתוללנו עם קרפצ'ו פילה בקר, צדפות מממולאות בגבינת רוקפור ועשבי תיבול, סטה חזה עוף קבב טורקי סלט ירקות ולחם. המנות היו יותר ממצוינות סטה חזה העוף פשוט מעדן (ואני ממש לא מחובבי העוף...) לאחר הפסקה קצרה הוגשו יחדיו 4 מנות עיקריות: קציצות טלה שאשתי דרשה (ואני אומר בכוונה דרשה!! את המתכון..
) ,גיסי לקח את הפרגית השלמה שהרוטב פרח מזכרוני אבל זה היה שילוב של חריף מתוק..נרשמה התלהבות. גיסתי התפנקה על פילה סלמון שהיה עטוף בעלי אורז עם רוטב שמנת וירקות...עוד לפני הטעימה חיוך היה על פניה המנה פשוט מוגשת מדהים..ובקשר לטעם רק נגיד שאני יודע מה להזמין בפעם הבאה שאהיה שם.. ואני לא התאפקתי והזמנתי שוב את האנטריקוט שלי ברוטב כבד עוף וציר בקר שהיה טוב כרגיל בדיוק במידת העשייה שביקשתי.. סימנו עם קרם בורלה (קצת מאכזב...) סופלה שוקולד מצויין מרקיז שוקולד..מתוק מתוק וטעים וסורבה פסיפלורה שהיה מרענן אחרי כל המתוק.. לסיכום: מקום שיודע שירות מה הוא. החל ממלצרים אדיבים ומקצועיים וכלה בשף שיצא לברך את הסועדים.. האוכל כנאמר מצויין. האווירה במקום חמה וביתית מוזיקת צ'ל אאוט רגועה ברקע.. והשוס: שירותים מדהימים. נהנינו מכל רגע.. החשבון יצא בסביבות 320 ש"ח לפני שירות. רק שימשיכו כך!

meravbr

New member
נשמע שצריך להתחיל גם להדרים

לכיוון המסעדות ברישון ... נשמע לא רע בכלל! ומפתיע!

liti

New member
ברוך הבא לפורום

כיוון שאנו עוסקים בביקורת מסעדות נשמח לקרוא ביקורת של מה אכלת ומה כל כך בלתי יאומן בארוחה העיסקית שקיבלת במקום משפט וחצי עם הפנייה לאתר, דבר שיכול להיתפס כפרסומת למקום ותו לא.

tayro

New member
פעם ראשונה

טוב אז זאת פעם ראשונה שאני בכלל בפורום ופעם ראשונה שהלכתי בכלל למסעדה שקראתי המלצות עליה באתר אינטרנט. אז מה שאכלתי זה ככה: צדפות ממולאות באיזו גבינה ורטוב פסטו וחבר שלי אכל שיפודי חזה עוף בממרח עגבניות מיובשות לעיקריות הזמנו אני שרימפס ברוטב רוקפור ועגבניות מיובשות וחבר שלי לקח פרגית שלמה ברוטב דבש ומשהו לקינוח שנינו לקחנו סופלה. אני אוכל המון במסעדות והאוכל שאכלתי שם לא נופל מהטובות שבהן. אני מקווה שמעכשיו אענה לכללי המשחק של הפורום. פשוט הגעתי למקום דרך אותו אתר שכבר ציינתי

למעלה