עיסוק במאגיה

Stapler

New member
עיסוק במאגיה

בשנה האחרונה למדתי המון על מאגיה ואני מבצע כשפים וקסמים על בסיס כמעט יום-יומי ומנסה להשתפר.
יש פה חברים אחרים שמתעסקים בזה באיזשהו אופן\יש להם משהו לשתף?

החלטתי לפתוח בלוג פה בתפוז עם כל הקסמים שאני מכיר ושיצא לי לאסוף עד כה, אם מישהו מתעניין

בין השאר אם מישהו מכיר קהילות ישראליות שמתעסקות בזה אני אשמח לשמוע. בינתיים יצא לי להסתובב בעיקר בפורומים מחו"ל וזה לא מספק כל כך.
תודה בכל מקרה על העזרה!

לי זה נראה

הטקסים שהצעת , שזה פרי עטו של תלמיד חכם וזה מהקבלה ,
לזהות בזה את כוחות החושך והשטן ,
זה לא מאגיה זה קישקוש של איזה תלמיד חכם מפתח תקווה .
וזה מפעיל תכנים פשוטים המצביעים על מגמות פנימיות ולאיזה צד אתה שייך
והתכנים של מה זה עושה זה תופעות נלוות שוליות .
שליח של דוסים שמתחפש למאגיסט .
תיזהר שלא תהיה שליח מצווה שיפגע .
יש זכויות יוצרים לשני הטקסים שהעלת .
דוד

Stapler

New member
אני לא מאמין

שקסמי אהבה באמת עובדים. צריך כוח אדיר כדי לשלוט ברגשות של אדם אחר ואני לא חושב שיש אדם עם יכולות כאלו.
אנשים שמוכרים\מקדמים שיקויי\קסמי אהבה אינסטנט הם בד"כ שרלטנים.

צודק

גם האישה הזאת שיושבת בקניון
ועושה עצמה פותחת בקלפים
מצפה שאנשים יפתחו בארנק בשולחן "הקסמים שלה"

אך תתפלא יש כאלה שיודעים לעשות
ויש כאלה שיודעים איך לכשף בכישוף אהבה
אך זה בהחלט לא מומלץ!!!!!!!!

תאר לך החתיכה שעכשיו רצית כל כך עשית עליה כישוף אהבה
והיא נדבקת אליך כמו דבק מגע 3 שניות למשך המון המון זמן
והיא עצמה לא מבינה מה קורה לה..
לבסוף היא תמאס עליך ולא תדע איך להפטר ממנה..

אכלת אותה!!

אם אתה הסבא הצרפתי מיורשלים או גועל (גואל) רצון תתכנן לך אימפריה של נשים
ו יותר ממאה ילדים

IBP1

New member
אתה מרשה לי להעיר/להאיר לך כמה דברים ?!

1.כתבת את הדבר הבא ואני מצטט "למה שמישהו ירצה בזה? כי זה כישוף קל ומאוד בסיסי כדי לשלוט באלמנט האדמה למתחילים. אחרי שמתרגלים אותו מספר פעמים צוברים נסיון גדול בשליטה באדמה שיאפשר בסופו של דבר לעשות כישופים רציניים יותר שדורשים שליטה חזקה באלמנט הזה " . יש לי המון בעיות עם מה שכתבת כאן מבחינה מאגית ואני אבהיר לך זאת כך ,מאג לא שולט ביסודות ,מאג הוא יודע לתעל את האנרגיות הנמצאות מסביבו.
איש לא מסוגל לשלוט ביסוד כל שהוא האדמה אינה שלנו לשלוט בה ,היא שייכת לאמא אדמה .אתה לא שולט על כלום ,אתה מתעל את האנרגיות שאתה סופג ומתעל אותם לבצע פעולה כל שהיא .

2. העתקת את הכישוף הנ"ל שכתב עוד ילד בן 8 (אל תתרגש ראיתי לפני כעשור כישוף שהמציא ילד בן 10 בפורום מיסטיקה בנענע ז"ל שבעל אתר לכישופים בישראל העתיק ופרסם אותו כטקס מאגי קבלי ...אז אתה בחברה טובה ...)
מי שכתב את הטקס מתחבר לאבן וחש את האנרגיה של האדמה לא כל אחד יחוש כך ,לא כל אחד יגע באבן ויחוש את האנרגיות של האדמה .למה אני אומר לך זאת מפני שהעיסוק הנ"ל בכל מיני "נוסחאות " לביצוע כישופים הוא אישי . נוסחא שמתאימה לך עשויה לא להתאים לאחר ואו לא להתחבר אליו .

3.אתה לומד ללא חונך שילמד אותך את הדברים הבסיסיים וזו הטעות הראשונה במאגיה .תאר לעצמך שמאגיה היא עיסוק בכירורגיה פנימית היית נותן לאדם לא מוסמך לבצע בך ניתוח פולשני ? תמצא מישהו שהוא מנוסה ופנוי לשבת וללמד אותך את הבסיס העיקרי של העיסוק במאגיה. לדעתי אתה רץ ברשת וקורא המון חומר מטעה שנכתב ע"י ילדים שאצלם המושג "מאגיה" הוא שאוב מסרטים מצויירים.

4. קח לדוגמא את הכישוף עם האדמה שפירסמת אותו בבלוג שלך ,הוא כישוף שמשלב נרות המספקות אנרגיה של אור וחום ,שמת את האבנים שמקנות חוסן וחוזק כעת כל אלה מספקים ים של אנרגיות שלא מוסיפות מאומה אלא רק עשויות לבלבל את המאג שכן לא כולן מתעסקות בנושא הספציפי שעליו הוא אמור להתמקד. את אותו כישוף אפשר היה לבצע עם סתם חוט ואפילו בעמידה. מאג אמיתי יכול היה להסתפק בסתם חופן אדמה ואו כלל לא להשתמש בשום אלמנט. השאלה הפשוטה היא למה אתה רוצה לגרום לאדמה לגרום לך לא לזוז. מאג לא סתם קם בבוקר ואומר היום בא לי לנצל את יסוד האדמה על מנת לגרום לי לא ללכת . מאג לא פועל ככה ,יש מסכת של חוקים בסיסיים שבאים לפני כל מה שספגת על הדבר הנ"ל שנקרא מאגיה.

5. אחד הדברים החשובים במאגיה היא להיות אמיתי עם עצמך וללכת עם האמת שלך עד הסוף. אני ממליץ לך לשבת עם עצמך ולבחון מבפנים את הדרך שבה בחרת ללכת ולהתחיל הכל בצורה מקצועית ויסודית ,במאגיה אי אפשר לחפף ואיך שאני קורא את דברייך חסר לך המון בסיס .אני כתבתי לך כאן מעט ,מקווה שתקח את דבריי כביקורת בונה.

Stapler

New member
אני שמח לקבל ביקורת :]

1. צודק, הייתי צריך לדייק יותר. אני אתקן :]

2. לא העתקתי אותו מאף ילד בן 8 :| והאמת שמאוד כואבת לי ההתנשאות בחלק הזה של התגובה שלך. את הרעיון קיבלתי מסבתי ז"ל שאהבה מאוד להתעסק במאגיה. היא עשתה דבר דומה עם מים, כדי לתת לאנרגיות השינוי וההתייצבות לעבור דרכה. חיקיתי את אותו הדבר עם אבנים והכישוף עבד לי ולאחרים, ולכן פרסמתי אותו [ניסחתי אותו רק לפני בערך שלושה חודשים, אז אני לא בדיוק יודע מאיפה הבאת שהעתקתי אותו מאדם אחר :\ ]

3. למדתי את רוב הידע שלי מסבתי ז"ל, שלימדה אותי את הבסיס ומה אפשר\אי אפשר לעשות ואיך. רוב הטקסים\כשפים שאני מבצע שואבים השראה ממה שראיתי אותה עושה וממה שהיא לימדה אותי + ידע שצברתי מהאינטרנט. אני לא לוקח סתם משהו מהאינטרנט ומפרסם אותו - אני מנסה דברים ואם משהו עובד אז הוא עובד וזהו. יש לי מספר חברים שעוסקים במאגיה, ואנחנו מחליפים בינינו מידע ובודקים שדברים אכן עובדים. רק מה שבטוח לגיטימי ונבדק מספר פעמים נרשם אצלי במחברת [ובתקווה יעלה לאתר בקרוב].

4. לוקח זמן עד שנעשים מיומנים במאגיה. הכישוף שהעלתי הוא בעיקר לאימון ונועד לתת לאדם שרק מתחיל להתרגל ליסוד האדמה. אותי זה מאוד חיזק בכיוון הזה ויש לי כישופי אדמה נוספים שנועדו לתת יציבות, חוזק נפשי וחיבור עם הטבע. כולם עד כה עבדו נפלא, אבל אין מה לעשות, לפני שנוגעים בדברים הקשים חייבים קודם להתאמן על דברים קלים אפילו שהם "לא שימושיים" ו"לא קמים בבוקר וחושבים עליהם".

5. אני אמיתי ככל האפשר עם הדרך שלי. כפי שאמרתי, אני לא מפרסם שום דבר שלא עובד\שאני לא מתחבר איתו רוחנית. יש לי הרבה מה ללמוד [תמיד יש מה ללמוד!] אבל אל תתיחס אלי כמו אל ילד קטן שלא יודע כלום, כי ניסיון יש לי.

ובלי קשר, אתה מכיר קהילות פעילות בארץ שמתעסקות במאגיה? עד כה לא מצאתי כלום, כולן מתות או גוססות :\

IBP1

New member
תנסה לראות את האתר של כרמית..

המעטים שאני מכיר בארץ הם תלמידיי לשעבר.
בכל אופן שמחתי להכירך,אאחל לך בהצלחה בהמשך דרכך.

תלמידך?

אתה מלמד את זה?
זה משהו שבאמת עובד?
האמת שאף פעם לא התעמקתי בזה.. תמיד חשבתי שאם זה מהו שבאמת עובד וקיים זה משהו רע שלא רצוי להתקרב אליו.

IBP1

New member
תראי זהו כלי בדיוק כמו רפואה או כל מקצוע אחר.

השאלה היא איך אנו תופסים את התחום .
האם זה עובד ?! בבית לוינשטיין הקימו מחלקה לטיפול בחדר אורות .מחלקה גדולה ומבורכת שמטפלת באלפי חולים פגועי ראש , הבסיס של החדר הזה לקוח מעולם המאגיה . אל תוך מערה חשוכה הכניסו חולה בראש המערה קיבעו גביש ,אור השמש פגע בגביש ולאחר מכן כבמטה קסם אדם בעל בעיות מסויימות שב לתפקד.
במשרדי מנהלים חשובים, ,בנקים ,מוסדות ממשלה ,מקררים חדשים ,מלונות ,מזגנים קיים מכשיר הנקרא יוניזטור . היוניזטור הוא מכשיר המעשיר את האויר ביונים ובכך משפר את איכות חייו של האדם והסביבה (במילים פשוטות ). עד לפני שהמדע החליט לבחון את העומד מאחורי טקס "הקדירה" וטקסי קטורות אחרים ,רק אלה שעסקו ב-"פחור" (העיסוק ברפואה מאגית ב"שחור" המארוקני ) נהנו ממה שהדבר נותן לאדם .בל נשכח שעוד המון תחומים כיום המדע חוקר שעד לפני זמן לא רב נתפסו כעבודת אלילים. אז אם זה עובד או לא ,צריך ללכת ולשאול את האנשים היוצאים מהטיפול הנ"ל בבית לוינשטיין במצב הרבה יותר טוב ממה שהגיעו אליו.

איציק אתה אדם מעניין

Nachmanides

New member
אני יודע כי יונים שליליים קיימים בטבע.

הענין הוא שכאן אנו דנים במכשיר מסחרי ל"טיהור אויר", עליו נטען כי הוא גם מעשיר את האוירה ביונים שליליים, ולעודף יונים שליליים יש אפקט פיסיולוגי חיובי על האדם

מה שדופק אותי הוא שאני ספקן כרוני, ובחיפושי אחר אימות מבוקר לטענה זו - מצאתי דיווחי מחקר התומכים בהשערה זו, אך גם כאלה החולקים עליה

מה דעתך על מחקרים הטוענים כי לא נמצא ביסוס לטענה זו ?

IBP1

New member
נכון שהם קיימים בטבע ...רק לא בכמות המספיקה

להתגבר על המזהם הגדול של הטבע -האדם וחשקתו בתעשיה מזהמת כל כך.
הנה דוגמא פשוטה שצובעים לנו אותה "בירוק "על מסך הטמבלויזיה ,המעבר של חברת החשמל לייצור חשמל בעזרת גז .הטענה היא כי זה ירוק יותר ... כל דבר ירוק יותר מפחם והשאלה היא האם האחוזים (אם אינני טועה הפחתה של 30% בשיעור הזיהום ביצור החשמל בגאז ) המופחתים האלה באמת יאפשרו לנו לחיות חיים בריאים ,לדעתי אומנם מבורך אך עדיין מזהם רציני .
התקנה של יוניזטור במקרר מסייעת לשמור את המזון שלנו לתקופה ארוכה יותר . קיימים כיום יוניזטורים למקרר ,לארונות המטבח ,לארונות הבגדים ,לחדרי תינוקות והדבר הטוב בחדשים הם עשויים קרטון ממוחזר ולא דורשים מאומה כמעט אפילו לא חשמל!.
אני עבדתי לפני שנים רבות בקרית המחשבים של בל"ל ,בכל חדר יש כמה יוניזטורים יקרים מאוד ,אם זה הותקן שם בעלות שזה עלה לבנק .החברה בבנק לאומי כנראה ידעו משהו בעניין.

אם היית כותב את זה לפני 30 שנה

הייתי מוכן לקבל את הרעיון בזמן הליניארי ,
כבר ממזמן יודעים לעשות הכל , גם לייצר יונים שלילים או חיוביים ,
מה נאמר אתה תואם מייטריקס של ידע של שנות ה-80 .
הבעיה היא שאתם ממחזרים את כל השיח ושיג , ואפילו באותם ניקים .
מה שגורם לי להבין שאתם לא בין החיים .
ויש איזה אלגוריתם שמריץ אתכם .
אחרת היה כבר התפתחות , והייתם משנים משהוא בשיח ושיג .
נשאל שאלות למתחילים , יש רק שני קבלים תת מימיים של אינטרנט או 5 ,
באיזה מסך אתם חיים , ותואמי איזה תקשורת אתם תואמים ,
לא יתכן שתעלו ענייני אקטואליה שהיו פעם בשנות ה-80 עוד הפעם .
השיח על היונים השלילים וכו' כבר נערך על ידיכם בשנות ה-80 ,
מה אתם חוזרים על עצמכם ?
ואפילו לא מודעים לזה .
מה יש נרדמתם והתעוררתם בידע ומסך של פעם במסך אחר .
האינטרנט קיים אלפי שנים , ובסרט הראלי של המייטריקס במסך הנוכחי הומצא בשנות ה-80 .
ואתם חוזרים על אינפורמציה ואותה אינפורמציה באותם ניקים .
לפחות אם היה פה איזה התקדמות אישית היה כבר יותר חי , הלו כן .
כנראה שזה המחיר שמוכרים את הנשמה מה חברה .
אולי בגלל זה נמצאים פה בפורום ?
דוד

למעלה