עיסוי . . . . . . . .
"אחרי הפסח הזה, אני חייבת עיסוי".
אלו המילים שריצדו במסרון שהבהב לי בנייד הבוקר. בחמש וחצי.
שיחה קצרה, וקבענו במקום האהוב על שנינו.
צימר אוהבים שקט, עם ג'קוזי (מעניין אם נקבל שם מנוי לקוח מועדף ), יין טוב ומתוקים, שאהובים על שנינו.
כשהגעתי, היא כבר שכבה על המיטה. מכוסה במגבת.
אין ספק כי ביקרה קודם בג'קוזי.
פשטתי את בגדיי. הכנתי את את שמני העיסוי. ונשקתי בנשיקות קלות על צווארה וכתפיה החשופים.
הנחתי משמני העיסוי על כפות ידיי והתחלתי לעסות בעדינות את כתפיה, צווארה ותוך כדי העיסוי קילפתי אט אט את המגבת מעל גבה,מעסה בשמנים מיוחדים שנרקחו במיוחד עבורה, עם כריות כפות ידיי, אצבעות חודרות לאורך עמוד השדרה, מתניים, ומגבת נופלת מישבנה.
ישבנה ואני - סיפור אהבה בפני עצמו.
מעסה בעדינות את פלחי ישבנה. מעביר את קצות אצבעותיי לאורך חריץ ישבנה בתנועות עדיונות מלמעלה למטה וחזרה.
חש את הצמרמורת שאוחזת בגופה. רגליה נפשקות כאילו מעצמן.
אצבעותי גולשות אל סביב חור הטבעת. מלטפות סביבו. מענגות אותו וחודרות אך מעט לתוכו. אצבע מזומנת בשמן עיסוי מיוחד.
מעט וקצת יותר. עיסוי עמוק לאהובה שלי.
אצבעות ידי השנייה, מעסות את שפתי ערוותה, תוך גניחות היוצאות מפיה.
חודרות את הערווה. מענגות את רטיבות הערווה בנוסף לעינוג הטבעתי.
מקרב את לשוני. מוציא את האצבע מהטבעת ומלקק סביבה.
חש אותה רועדת ומתפתלת מתענוג.
אצבעותיי מעמיקות את העיסוי בערוותה. חודרות עמוק. בתנועות מהירות. מענגות את גופה כמו שהיא אוהבת.
"אני רוצה להתהפך" היא לוחשת, ובלי להמתין לרשותי, החליקה מאצבעותיי והתהפכה על גבה.
לשוני חדרה את ערוותה הרטובה, החמה כשאצבעותיי מקדישות את תשומת העיסוי לדגדגן האדום, הנפוח.
שרירי הערווה התהדקו סביב לשוני, הקשו מעט את החדירה שלא ויתרתי עליה.
הגניחות נעשו קולניות ובאחת - התפרצה מתוכה האורגזמה המיוחלת.
זו שהיא כל כך אוהבת לקבל ממני.
"אחרי הפסח הזה, אני חייבת עיסוי".
אלו המילים שריצדו במסרון שהבהב לי בנייד הבוקר. בחמש וחצי.
שיחה קצרה, וקבענו במקום האהוב על שנינו.
צימר אוהבים שקט, עם ג'קוזי (מעניין אם נקבל שם מנוי לקוח מועדף ), יין טוב ומתוקים, שאהובים על שנינו.
כשהגעתי, היא כבר שכבה על המיטה. מכוסה במגבת.
אין ספק כי ביקרה קודם בג'קוזי.
פשטתי את בגדיי. הכנתי את את שמני העיסוי. ונשקתי בנשיקות קלות על צווארה וכתפיה החשופים.
הנחתי משמני העיסוי על כפות ידיי והתחלתי לעסות בעדינות את כתפיה, צווארה ותוך כדי העיסוי קילפתי אט אט את המגבת מעל גבה,מעסה בשמנים מיוחדים שנרקחו במיוחד עבורה, עם כריות כפות ידיי, אצבעות חודרות לאורך עמוד השדרה, מתניים, ומגבת נופלת מישבנה.
ישבנה ואני - סיפור אהבה בפני עצמו.
מעסה בעדינות את פלחי ישבנה. מעביר את קצות אצבעותיי לאורך חריץ ישבנה בתנועות עדיונות מלמעלה למטה וחזרה.
חש את הצמרמורת שאוחזת בגופה. רגליה נפשקות כאילו מעצמן.
אצבעותי גולשות אל סביב חור הטבעת. מלטפות סביבו. מענגות אותו וחודרות אך מעט לתוכו. אצבע מזומנת בשמן עיסוי מיוחד.
מעט וקצת יותר. עיסוי עמוק לאהובה שלי.
אצבעות ידי השנייה, מעסות את שפתי ערוותה, תוך גניחות היוצאות מפיה.
חודרות את הערווה. מענגות את רטיבות הערווה בנוסף לעינוג הטבעתי.
מקרב את לשוני. מוציא את האצבע מהטבעת ומלקק סביבה.
חש אותה רועדת ומתפתלת מתענוג.
אצבעותיי מעמיקות את העיסוי בערוותה. חודרות עמוק. בתנועות מהירות. מענגות את גופה כמו שהיא אוהבת.
"אני רוצה להתהפך" היא לוחשת, ובלי להמתין לרשותי, החליקה מאצבעותיי והתהפכה על גבה.
לשוני חדרה את ערוותה הרטובה, החמה כשאצבעותיי מקדישות את תשומת העיסוי לדגדגן האדום, הנפוח.
שרירי הערווה התהדקו סביב לשוני, הקשו מעט את החדירה שלא ויתרתי עליה.
הגניחות נעשו קולניות ובאחת - התפרצה מתוכה האורגזמה המיוחלת.
זו שהיא כל כך אוהבת לקבל ממני.