עיסוי תינוקות

• פותח הנושא mabb1
  • פורסם בתאריך

mabb1

New member
עיסוי תינוקות

רציתי לדעת האם משהו מכיר קורס לעיסוי תינוקות בעיר?

anonumous

New member
יש בהולמס פלייס

עצתי לך: פשוט תקני קרם תנוקות ובעדינות תנסי לשים קרם במריחות אחידות כמו שאת שמה לעצמך קרם גוף אבל לאט לאט תראי אם בכלל הילד שלך אוהב את המגע הזה, יש ילדים שלא אוהבים "שמתעסקים" איתם יש כאלה שיותר נענים לזה. תנסי בבית, תראי אם זה הולך ואז תרשמי, סה"כ זה כמה מפגשים נחמדים, לא יותר מזה.

קארין29

New member
יש גם בפארק המים ברעות

לחברי קופ"ח מכבי יש שם סניף של מכבי טבעי, ובין השאר מציעים עיסוי לתינוקות במחירים מוזלים לחברי מכבי. אני מכירה את המעסה - שמה רינת ואני ממליצה עליה בחום רב.

anonumous

New member
את יכולה לשלוח לי מסר-מרכז לטף

מה זה ומה הטלפון ואם זה במודיעין? יכול להיות שזה מאוד יעזור לי. תודה.

אנונימוס- היית אצלי בעיסוי תינוקות?

אני העברתי בהולמס פלייס וכרגע אני מעבירה חוגים אצלי בבית (אוירה יותר נעימה וביתית) בנוסף לעיסוי מקבלים גם טיפים להתפתחות מוטורית, גזים, חום ועוד. והעיקר- קצת לצאת מהבית, קצת שיחת אמהות והרבה כיף. מה שאין בספר....... לירון- מדריכת עיסוי תינוקות, מעסה מוסמכת גם לנשים בהריון, דולה- תומכת לידה ומדריכת הכנה ללידה. פרטים נוספים אפשר בסדר

שלומית 1

New member
אפשר לקבל פרטים נוספים?

נורא בא לי לצאת קצת עם הקטנטן שלי לחוגים וכל מיני כיפים כאלה... עכשיו אנחנו מחפשים חוג שחיה, אם יש לך מושג גם בתחום הזה, אשמח לקבל...

הי שלומית

לגבי חוג שחיה, ראיתי שיש הודעה למטה- גם אני שמעתי על הדולפינוק קרוב ללפיד. אני רק דיברתי איתה (לנסות לשלב שם עיסוי תינוקות) אבל מעולם לא הייתי שם. עם הגדולה שלי הייתי בחוג אצל שמעון בנופך (בדרך לפתח תקווה) אני יודעת שההבדלים בין הדולפינוק לחוג של שמעון שאצל שימעון את יכולה לבוא מתי שאת רוצה ובאיזה יום שאת רוצה - יש שעות קבועות שמתחיל השיעור, ואם לא יוצא לך יום אחד, או הילד קווץ באותו היום- אז את מגיעה ביום אחר. פלוס- הזרימה עם הילד, לא להכריח אותו להיות בחוג שחיה (שהוא מעייף במיוחד) ביום שלא בא לו. מינוס- אפשר שיהיו בבריכה 12 תינוקות, ואפשר שיהיו 2 תינוקות. שמעון עובר בין תינוק לתינוק ונותן הנחיה לאמא- ככה שזה אישי (גם מינוס ופלוס) בדולפינוק זה חוג: את באה בשעה קבועה באותו היום עם אותו מספר אנשים ואותם פרצופים. עושים דברים יותר בקבוצה, וכל הזמן באינטראקציה. עכשיו צריך להחליט מה יותר נכון לאם ולתינוק.... (מחיר דומה, לפי מה שאני יודעת) עוד פרטים לגבי עיסוי תינוקות- תשאלי כדי שאני אוכל לענות לך... זה 5 מפגשים בני שעה וחצי- שעתיים. בנוסף אני לומדת עכשיו הכשרה ל'ביבי יוגה' וסביר להניח שאני אפתח חוג כזה, אבל רק בסוף ההכשרה (עוד כחודשיים פחות או יותר) אני מאמינה שאני אשלב דברים שאני לומדת בעיסוי תינוקות... לירון

שלומית 1

New member
שאלות...

איפה מתקיים החוג? באיזה ימים? איזה שעות? כמה עולה סדרה של 5 מפגשים?

reuthal

New member
בקופ"ח כללית יש קורס לכל הקופות

מועבר ע"י מנהלת הפיזיותרפיה, אם אני זוכרת נכון 4 מפגשים או 5 מאד זול לכללית (דרך המושלם כ50 ש"ח) לשאר באזור 200 ש"ח. הייתי נהנתי ולמדתי המון...

reuthal

New member
בנוסף-זה לא רק לכיף, אלא עוזר ל

גזים, כאבי בטן, עצירות, רגישות למגע ועוד הרבה

רחלילי

New member
כן-מאד ממליצה על איריס

עשינו קורס עיסוי אצל מישהי מקסימה רגועה ונהדרת-איריס. היא נמצאת ברעות. הכל היה בשיא הרוגע והפינוק. אם תרצי עוד פרטים פני אלי במסר.

למעלה