עיסוי רחם בשיטת ארוויגו

malina83

New member
עיסוי רחם בשיטת ארוויגו

היי לכולן, מזכירה את בעייתי העיקרית- ריריתוש עקשנית במיוחד ללא סיבה ידועה. לאחר ניסיונות רבים בשיטות הקונבנציונליות שאינן עזרו כלל ודיקור סיני כושל אני רוצה לנסות לעשות עיסוי ארוויגו. האם משהי ניסתה ויכולה להמליץ?
אני גרה באיזור רחובות, מצאתי שתי מטפלות באזור: איזבל עטיה באשדוד וקרן נאוה בגדרה. מישהי ניסתה אצלן? יכולה להמליץ? מה המחירים?

תודה

malina83

New member
לצערי כן

גם עם גונל, גם עם אסטרופם (ניסיתי גם אורלי וגם וגינלי), גם עם פרוגינובה, גם עם כדורי סלק וויטמין e. בשאיבה האסטרוגן היה סביב 11000 והרירית בשלה. לא ברור למה...

משארת שעשית היסטרו.. היא יצא תקינה?

עשית אצל סתם רופא או אחד המומחים המומלצים? (שואלת כי כבר הייתה פה מישהי שעשתה דרך הקופה ואמרו לה שתקין, ובעקבות המלצתה של טוליתי הלכה לבדיקה שוב אצל אחד המומחים שמצא מחיצה שלא ברור כיצד התפספסה..).
&nbsp
ניסית פיפל? הבנתי שממש עוזר לרירית...
&nbsp
בנוסף.. אם את לא לוקחת ברזל ווטמין B12 אולי כדאי לקחת.. ראיתי שאצלי שיפר מעט את המצב.. למרות שלא יכולה להיות במאה אחוז בטוחה שזה מזה..
&nbsp
בהצלחה יקירה

malina83

New member
עשיתי

עשיתי בציבורי בברזילי. וגם עשיתי אולטרסאונד תלת מימד. יצא רחם קשתי אבל ללא מחיצה.
לקחתי ברזל תקופה, אבל הפסקתי כי לאורך זמן זה לא ממלץ. עכשיו הפסקתי כי לא באמת עזר.

בטוחים במאה אחוז שזו לא מחיצה?

אני לא שואלת סתם היו פה כבר מקרים של טעויות.. למרות שלא יודעת כמה זה משפיע על הרירית לא באזור הקשת/מחיצה.
&nbsp
לא ענית לגבי פיפל.. הוא ממש עוזר אצל חלק מהנשים עם בעיית רירית דקה

malina83

New member
די בטוחים

למרות שאף פעם אין 100 אחוז. אמרו שנראה רחם ממש סדיר, בלי שופ בעיות...
הפיפל מתוכנן למחר. אני די בלחץ... רוצה לעשות כל מה שביכולתי להזרים לשם דם החודש הזה. כי באסף הרופא הרופא הבכיר די אמר לי שזה הניסיון האחרון שלי ואם לא פונ....(לא מעיזה לחשוב על זה)

gingit14

New member
מידע על ארויגו

הי malina,
אני עברתי טיפולי ארויגו אצל גלית בראלי המקסימה שהביאה את השיטה לארץ וגם השתתפתי בסדנה לעיסוי עצמי.
אני מאוד ממליצה על העיסוי. הוא מחבר לרחם ולנשיות ונוגע במקומות העמוקים שבתוכנו.
זו חוויה שלדעתי כדאי לכל אישה להתנסות בה.
בנוסף, העיסוי מגביר את זרימת הדם לרחם ולכן עשוי לעזור גם לעיבוי הרירית.
את יכולה לקרוא באתר של גלית עוד על העיסוי: http://www.galitbareli.co.il/רירית-רחם-דקה/
אחד הדברים הנפלאים בעיסוי שבטיפול הראשון את מקבלת הדרכה איך לעשות עיסוי עצמי, וכך להמשיך לטפל בעצמך בבית.
אני לא מכירה את המטפלות שכתבת עליהן. מציעה לך פשוט לקבוע עם זאת שאינטואיטיבית את מרגישה אליה יותר חיבור.
מקווה שהרירית תתעבה במהרה.
בהצלחה

malina83

New member
בהמלצת גלית

התקשרתי לגלית ישירות וביקשתי המלצה על מטפלת שעובדת באיזור שלי. עלה השם של קרן נוה, היא מאוד המליצה עליה ואמרה שקרן למדה אצלה ושהי אסיסטנטית שלה. נוח לי להגיע אליה אחרי עבודה, מקווה שזאת בחירה טובה ושיעזור. חייבת שינוי לטובה!

kerlav

New member
אני עשיתי תקופה לא קצרה

אצל איזבל באשדוד. אצלה כמעט שנתיים. היא מדהימה והמחיר ממש נוח.
היא מתמחה בעיסוי ובדיקור לטיפול בנשים ובעיקר לפריון.
אני אישית עשיתי את העיסויים בגלל שאני סובלת מאנדומטריוזיס וממש הרגשתי הקלה (וחוץ מזה העיסוי מאוד נעים...)
בהצלחה!

למעלה