עיסוי עם שמן חם-שאלה:

che55

New member
עיסוי עם שמן חם-שאלה:

שלום וצהריים טובים, הייתי רוצה לברר אם ניתן לשלב בעיסוי עם שמן שומשום חם(שחומם לחום סביר שניתן לנסיכה על הגוף) שמנים אתריים, כגון: לבנדר,גרניום,קמומיל..... תודה

0 אור 0

New member
אפשרי אבל לא רצוי

קודם כל לגבי השמנים האתריים עצמם - כידוע לך הם מתאדים בחום. דבר שני, בעיסוי גוף אפשר כמובן לשלב שמנים אתריים, אבל בניסוך על הראש שיכול להכנס גם לעיניים רצוי להשתמש בשמן הטהור ואחרון חביב - אני מעדיפה לשלב שמנים אתריים עם שמן שריחו יותר נייטרלי כמו שמן שקדים, ולא עם שמן דומיננטי כמו השומשום החריגה מזה היא שילוב של שמן זית מחומם עם שמן מנטה, שאני ממליצה עליו בלכ פה לבעיות של כאבי שרירים ודלקות.

sarashin

New member
לבעיות של כאבי שרירים

האם תוכלי לכתוב את היחסים: מה כמות שמן מנטה האתרי שצריך להוסיף לשמן הזית לעיסוי? תודה

0 אור 0

New member
לגבי שמן יפני / סיני

אני משתמשת בצלוחית קטנה של שמן זית ומוסיפה 2-3 טיפות שמן יפני למישהו שאיני מכירה או לאיזור רגיש (צואר למשל). למישהו שכבר ראיתי תגובת השמן עליו - ובפרט כאשר מדובר בשרירים גדולים , וכן לבעיות מפרקים אני שמה 4-6 טיפות שמן יפני. יתכן שלשמן מנטה אתרי מתוצרת אחרת יהיה ריכוז שונה - כדאי תמיד להתחיל בריכוז נמוך במיוחד 1-2 טיפות ולבדוק את ההשפעה.

sarashin

New member
אולי ניסחתי לא נכון את השאלה

לאיזו כמות של שמן נשא מוסיפים את מספר הטיפות שכתבת?

0 אור 0

New member
הכמות הנדרשת לפי האיבר המטופל

אני לוקחת צלוחית קטנה ושופכת לתוכה קצת שמן - על פי הנדרש למריחה של האיבר המטופל. לא מכינים תערובת מראש אלא מכניסים את השמן האתרי רק לפני המריחה על הגוף - אחרת יתאדה בחימום.

ebony

New member
עדיף שלא....

אם לא למדת ארומוטרפיה אין להשתמש בשמנים לעיסוי כי לכל שמן יש קונטרה אינדיקציות ואף שמן לא באמת בטוח גם לא לבנדר שנחשב לבילתי רעיל. יש מינונים יש תרופות ומחלות שנוגדות ולא הייתי ממליצה לך לקחת אחריות על נושא שלא למדת באופן מקצועי . הגרניום לדוגמא הוא שמן שפותר בעיות הורמונאליות נשיות ובכמות גדולה על גברים או נשים שמאוזנות הורמונאלית זה מסוכן.

למעלה