עיסוי בארבע ידיים

עיסוי בארבע ידיים

מדי פעם פונות אלי נשים שמעונינות בעיסוי עם אשה ,או כאלה שמעונינות בעיסוי בארבע ידיים.
יש לי ידידה טובה, איילת, שעוסקת גם בעיסויים. איילת בחורה קטנה, קומפקטית, שחומה, עם שיער תלתלים שחור וקופצני. יש לה גוף חושני וחלק והיא גם דו מינית.
לפני שבועיים פנתה אלי למייל בחורה בשם שירי. היא הציגה את עצמה כרווקה בת 26 שמרגישה שהיא חייבת בשביל הגוף והנפש עיסוי לכל הגוף. יחד עם זה היא ציינה שהיא מאוד ביישנית ולא יהיה לה פשוט לעבור מסאז אצל גבר.
הצעתי לה מייד ללכת לעיסוי אצל איילת, ידעתי שאיילת היא בדיוק האשה המתאימה לקחת בחורה כזאת חסרת ביטחון עצמי ולהרים אותה למעלה.
סיפרתי לשירי על איילת, סיפרתי לה שהיא מאוד מוכשרת וגם סיפרתי לה קצת איך איילת נראית. היא אמרה שהיא תשקול את ההצעה שלי ותחזור אלי.
אחרי יומיים היא התקשרה ושאלה אם יש אפשרות לעיסוי משולב שלי ושל איילת ביחד. חייכתי ואמרתי שכמובן, אבל התעריף הוא קצת יותר יקר. שירי אמרה שאין לה בעיה של כסף. קבענו יום ושעה והודעתי לאיילת להיות שם.
שירי הגיעה למקום בשעה שסיכמנו ואני ואיילת כבר חיכינו לה. המיטה הייתה מוכנה עם סדין לבן מתוח עליה. הבאתי לשירי מגבת והצעתי לה ללכת להתקלח ולבוא מוכנה. היא לקחה את המגבת, נכנסה למקלחון וחזרה אחרי כמה דקות שמגבת עוטפת את גופה.
איילת ניגשה אליה והובילה אותה למיטה, עזרה לה לטפס ולשכב על הבטן. היא ביקשה ממנה להתרומם מעט , שיחררה את המגבת שהייתה כרוכה מעל החזה של שירי והורידה אותה עד הישבן. היא הניחה יד על הגב החשוף של שירי , ליטפה אותה ושאלה אותה אם הכל בסדר ואם היא מוכנה לעיסוי. שירי חייכה, עצמה עיניים ואמרה שהיא מוכנה ועכשיו היא בידיים שלנו.
ניגשתי לצד השני של המיטה, לקחתי את בקבוק השמן והזלפתי לאורך הגב של שירי. חייכתי לאיילת ובתיאום מושלם הנחנו ארבע כפות ידיים על הגב של שירי. האצבעות טיילו לאורך ולרוחב הגב שלה, עיסינו אותה בעדינות וברוך עם המון חום ואהבה. הידיים המושמנות החלקיו על הזרועות החלקות שלה. כל אחד מאיתנו לקח יד ועשינו זאת בתיאום מושלם. הרפיה של השרירים, הזרמת הדם לזרועות ואחר כך עיסוי עדין של אצבעות כף היד אחת אחרי השניה.
שירי לא זזה, לרגע היה נדמה שהיא נרדמה. איילת לחשה לה לאוזן אם בכל בסדר , והשפתיים של שירי חייכו.
איילת נעמדה בקצה אחד של המיטה, לפני הראש של שירי, ואני נעמדתי בקצה השני. התחלתי לעסות את כפות רגליה עיסוי עדין וממריץ ואיילת התמקדה בצואר של שירי. הסתכלתי על איילת וראיתי שהיא כולה מרוכזת בעיסוי, ופתאום שמתי לב שהיד של שירי מתרוממת ומתחילה ללטף את הישבן של איילת. ראיתי את איילת לוקחת נשימה ארוכה ומנסה להישאר מקצועית, אבל היה לה מאוד קשה. היא התכופפה ולחשה משהו באוזן של שירי ולא הצלחתי לשמוע מה. כעבור רגע היא התרוממה ובתנועה אחת הורידה את הגופיה שהיא לבשה. מתחת לגופיה הייתה חזיית ספורט שחורה והיא הורידה גם אותה. היא קרצה לה וחייכה חיוך שובב. לקחה את בקבוק השמן ומרחה כמות נדיבה על השדיים שלה. היא התכופפה קדימה ונתנה לשדיים שלה לגעת בגב של שירי. היא התחילה לנוע בתנועות נוחש , נמרחת על שירי. שירי התחילה להשמיע גניחות עדינות. במקביל אני התקדמתי עם העיסוי לכיוון הירכיים של שירי שהיא חלקלקות ונעימות. איילת הורידה מהישבן של שירי את המגבת , עלתה על מיטת הטיפולים והתיישבה על הישבן של שירי. היא מתחה את רגליה לאחור ובעזרת השמן החליקה קדימה ואחורה על הגוף של שירי.
אני לקחתי מטר אחורה ונתתי לאיילת להמשיך בעבודה. שירי נאנחה חזק יותר וזה היה נשמע שהיא על סף האורגזמה. איילת ירדה משירי וביקשה ממנה להסתובב על הגב. שירי הסתובבה, היה לה זוג שדיים גדולים ופיטמות גדולות וחומות. היה לה משולש שחור , מעוצב ומטופח. איילת עלתה שוב למעלה. היא עמדה על ארבע כשהחזה שלה מעל הכוס של שירי והישבן שלה מעל החזה של שירי.היא נשכבה עליה והתחילה להחליק על הגוף של שירי בתנועות גלים. היא הייתה מדהימה כמו תמיד. שירי שכבה ברגליים מפושקות והאצבעות של איילת נכנסו ויצאו מתוכה. שירי לא יכלה להתאפק, שלחה את הידיים למעלה ואחזה בישבן של איילת. איילת נעצרה ושירי הגביהה את ראשה והחדירה לשון לתוך הכוס החלק של איילת. איילת התכופפה קדימה והעבירה לשון ארוכה וצרה בין שפתיה התפוחות והרטובות של שירי. הם עינגו אחת את השניה במשך שדקות ארוכות. שירי התחילה לצעוק ולגנוח בקול, היה נראה שהיא עומדת לגמור. איילת חייכה אלי ובזמן שהלשון שלה הייתה עמוק בתוך שירי, אני הלכתי להתקלח.
גם זרם המים לא הפריע לי לשמוע את הגניחות של איילת ושל שירי וכשהן חווה אורגזמה עצומה, שרק מי שהיה בסיטואציה כזאת , אחרי עיסוי ארוך ושימון של הגוף יכול להבין.

אהבתי,,,

בחרת זמן ללכת להתקלח

לא העדפת לראות את הסיום של הקונצרט המושלם ב2 קולות
אגב כתבת מושלם

למעלה