עיסוי ארוטי

עיסוי ארוטי

קיבלתי את זה במייל מאחת הכותבות שלא היתה כאן המון המון זמן.
שאלה אם אסכים לפרסם בשמי.
מניחה את זה כאן, וכמו שאומרים - לא נגעתי.
הצד שלו
תהנו :)

זה נמשך כבר מספר חודשים והיו כבר מספר פעמים בהם י. הגיע לעסות את אשתי וכבר מהפעם הראשונה העיסוי המקצועי
הפך לארוטי וכלל גם סקס מלא ועוצמתי כמו שהיא רצתה והייתה זקוקה לו.
מהפעם הקודמת עברו כבר מספר שבועות וידעתי שזה מתקרב...היא ידעה להסוות במיומנות את הציפייה והכמיהה שלה להרגיש אותו
אבל אני ידעתי והבנתי איך הגוף שלה מרגיש ועד כמה היא חסרה את זה והשלווה שבה התנהלה למראית עין לא בלבלה אותי.
י. הגיע בשעה שנקבעה וישבנו שלושתנו שתינו קפה ושוחחנו בסלון הוא תמיד שידר שיש לו זמן ואותי הכי הרשים שהוא לא נראה לי מתרגש מהעובדה שעוד כחצי שעה פלוס מינוס הוא הולך לחדור לאשה הבשלה והתאוותנית שלפניו שכה מחכה לזה.
ניסיתי לדמיין את עצמי במצב הזה והתקשיתי לראות את עצמי מתנהג בכזאת שלווה על גבול האדישות
ומי כמוני יודע עד כמה אני נרגש לפני כל מפגש אינטימי גם כשאנחנו כבר נשואים שנים רבות.
לעומת זאת י. יושב נינוח שותה קפה באטיות משוחח שיחה בעניינים שונים ולא מראה כל סימני להיטות או מהירות להגיע לעניין....
כנראה שזו תכונת אופי בשילוב עם הניסיון "המקצועי" שרכש בתחום הזה של מעסה שגם עושה את הנשים שחפצות בכך .
לבסוף אשתי הייתה זאת שקמה מהשולחן ופנתה לחדר השינה שם התבצע העיסוי על המיטה הזוגית שלנו.
לדברי י. העיסוי על המיטה לא היה נוח כ"כ אך המיטה הייתה עדיפה לכל סוגי החדירות שהגיעו אח"כ...
לאחר זמן קצר י. קם גם הוא באטיות לקח את התיק שלו בו החזיק את שמני העיסוי ואני לא יכולתי שלא להביט בבליטה המרשימה
בקדמת מכנסי הטרנינג שלו...מניח שגם הוא כבר מתחיל להתעורר....
נשארתי בסלון קורא עיתון כשבחצי השעה הראשונה נשמעו בברור מחדר השינה קולות הדיבורים של שניהם
ומדי פעם מישהו מהם צחק כתגובה לדברי השני. לא ממש התאמצתי להאזין על מה דיברו ועל מה צחקו ואחר כחצי שעה פלוס מינוס של עיסוי הקולות הרמים השתתקו
מניסיוני ידעתי שכעת העיסוי מגיע לאזורים אירוטים כמו הירכיים העליונות פלחי הישבנים וביניהם.....מדי פעם נשמעה אנחה של עונג שלה
לפעמים מלווה במילה או שניים כמו - כן זה טוב...תדירות האנחות גברה וגם עצמתם ואז שמעתי בברור ש י. מבקש ממנה להתהפך.
במצב שהיא על הגב ידעתי ש י. יקדיש דקות ארוכות לעיסוי החזה שלה ושלדבר יהיו השפעות על התנהגותה....
היא נאנחה עכשיו ממש חזק היה ברור שרמת הגירוי המיני שלה ממש גבוהה וזה היה הזמן להיכנס לחדר
י. אפילו לא העיף מבט לעברי הוא היה על המיטה על ברכיו בין רגליה שהיו פשוקות לרווחה
כבר ללא הטרנינג אוחז בידו את הזין שלו שכבר עטוף בקונדום למרות שכבר ראיתי אותו קודם העובי שלו תמיד הרשים אותי מחדש
והזווית בה היה נטוי כמו איזה מוט שיוצא מגופו....
ידעתי כבר שהוא מיומן בלפשוט את הטרנינג תוך כדי העיסוי ובהלבשת הקונדום כמעט בלי לפגוע ברציפות הטיפול
הוא אחז בזיין שלו והחל להניע אותו כך שהראש התחכך על השפתיים החיצוניות שלה וזה שיגע אותה ...והיא גנחה והתפתלה
כשהיא מרימה את האגן להרגיש אותו יותר ויותר הוא לא מיהר למרות שעכשיו היא ביקשה וממש התחננה
שיחדור אליה...ואז לאחר דקות שבו גירה אותה הוא חדר פנימה והיא צעקה ....
הוא החל לנוע בתוכה תחילה לאט בעדינות יחסית כשהוא מגביר את הקצב שהוא חדר לתוכה ואז נע לאחור שולף את הזין שלו כמעט כולו מתוכה
כשהקונדום מבריק ורטוב ואז שוב חודר פנימה בעוצמה הולכת וגוברת
היא הייתה קרובה היא צעקה עם כל חדירה ועם אצבעות ידה הימנית נגעה בעצמה במיומנות ותוך כדי מספר שניות של תנועות שלו בתוכה וצעקות שלה והיא גמרה....
כל האגן שלה רטט ...י. הוא נשאר ללא תנועה בתוכה והבטן שלה התעוותה ורטטה ללא שליטה הוא נתן לה להירגע אבל לא יותר מדי....אחרי לא יותר מחצי דקה
והוא הפך אותה וכשהיא על ארבע החל שוב לבטוש בתוכה הפעם לא הייתה כל עדינות והתחשבות מצידו והיא מצידה הגיבה באנחות גרוניות חזקות
כשאני מקווה שהשכנים בעבודה ולא שומעים מעבר לקיר.....
עכשיו החדירות היו חזקות עמוקות ומדי פעם לוו בספנקינג על פלח ישבן אחר שהאדים ....הוא הגביר את הקצב והלם חזק עד שהיא צעקה וגמרה
בעוצמה כשהישבנים שלה רועדים ללא שליטה....הוא הפסיק לנוע בתוכה והיא נשכבה על המיטה.....
י. יצא מתוכה קשה כאילו כלום...הקונדום שלו רטוב מהנוזלים שלה אבל ללא שהוא בכלל גמר דבר שכבר לא הפתיע אותי
יצאתי מהחדר.

מבקש התחשבות...

לפרסם סיפור כזה בבוקר יוצר בעיות קשות ביותר, תרתי משמע.
חוץ מזה, זו אכן פנטזיה מהממת לעסות ואז לעשות את האישה ואם אפשר את שניהם ביחד...

giligil55

Member
כיף לראותך כאן

סיפור מעולה אבל יש לי רצון להמשך ...

לפעמים...אני מייחל

החוקית תהיה פתוחה לרעיונות כאלו. הייתי שמח אם מציאות חיי בייצה יכולה להיות פתוחה ומכילה כזו.

לדעתי

צריך לדעת לטפטף את הרעיונות האלה באופן מאוד רגיש ובעדינות, אחרת תעורר אנטגוניזם באופן מיידי.

למעלה