עינת בלי קללות על מורות פה... לא היינו רוצים שבטעות מישהי מהן תיכנס יום טוף
C CoooooL New member 24/1/04 #1 עינת בלי קללות על מורות פה... לא היינו רוצים שבטעות מישהי מהן תיכנס יום טוף
E Efrat44 New member 24/1/04 #4 פחחחח... בטחחחחח ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif רק רוני מן תכנס לכאן!!!!!! הצפרדעעע הזאת!!!
E Efrat44 New member 24/1/04 #6 חחח ממששש... ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif כולם פשוט חולים עלייה~!~!~! היא המורה הכי מאאאאגניבה בבית ספר!!!!!
חחח ממששש... ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif כולם פשוט חולים עלייה~!~!~! היא המורה הכי מאאאאגניבה בבית ספר!!!!!
א אינדיאנית16 New member 24/1/04 #8 איזה טעם גרוע מוטביי אני מתפלאה עליך באמת........... ינה שאתה אוהב אותן מקומטות וצווחניות?????.
P PePener New member 25/1/04 #9 מי יודע, אולי רוני באמת נכנסת לכאן היא משתמשת באי מייל שלה, מה שאומר שיש לה אינטרנט והיא גם יודעת להשתמש בו, משהו שלא ניתן להגיד על כל המורות של בית הספר, אז אולי היא ככה פתאום גילתה את הפורום כמונו, זה עוד עלול להיות מסוכן.
מי יודע, אולי רוני באמת נכנסת לכאן היא משתמשת באי מייל שלה, מה שאומר שיש לה אינטרנט והיא גם יודעת להשתמש בו, משהו שלא ניתן להגיד על כל המורות של בית הספר, אז אולי היא ככה פתאום גילתה את הפורום כמונו, זה עוד עלול להיות מסוכן.
A asi man New member 25/1/04 #10 ../images/Emo105.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא באמת,מתי ראית בפעם האחרונה בפורום כלשהו??
P PePener New member 25/1/04 #11 תראה, היא כנראה מנסה לחכות את אפרת והיא נכנסת בשושו, מי יודע, אולי זאת בכלל האוסנת הזאת שכולם סוגדים לה, אולי רוני היא באמת אלילת נוער (הנוער של הפורום) - (לא רוני סופרסטאר)
תראה, היא כנראה מנסה לחכות את אפרת והיא נכנסת בשושו, מי יודע, אולי זאת בכלל האוסנת הזאת שכולם סוגדים לה, אולי רוני היא באמת אלילת נוער (הנוער של הפורום) - (לא רוני סופרסטאר)
E Efrat44 New member 25/1/04 #12 חחחח.. ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif יש מצב שהיא רוצה לחקות אותי סתםםםם.... היא באמת מסוכנת... היא יודעת להשתמש באי מייל שלה- שזה כבר רמז לזה שהיא מסוכנת, ו"שונה" משאר המורות.. (חוץ מהעובדה שהיא צפרדע ) אבל לא נורא, היא יודעת מה חושבים עלייה!! (אני מקווה... או שלא..) חחח..
חחחח.. ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif יש מצב שהיא רוצה לחקות אותי סתםםםם.... היא באמת מסוכנת... היא יודעת להשתמש באי מייל שלה- שזה כבר רמז לזה שהיא מסוכנת, ו"שונה" משאר המורות.. (חוץ מהעובדה שהיא צפרדע ) אבל לא נורא, היא יודעת מה חושבים עלייה!! (אני מקווה... או שלא..) חחח..
P PePener New member 26/1/04 #13 אפרת, אבל נגמר כבר יום האומנויות אז למה את עדיין משתמשת ב- , אינ אומר שאת צריכה למצוא לך איזה משהו אחר. למשל
אפרת, אבל נגמר כבר יום האומנויות אז למה את עדיין משתמשת ב- , אינ אומר שאת צריכה למצוא לך איזה משהו אחר. למשל
E Efrat44 New member 26/1/04 #16 טוב.. מעכשיו אני מחליפה סימן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ל.......................... זה- מעכשיו כל ההודעות שלי יהיו עם אוטו וכדורסל... מההודעה הבאה...
טוב.. מעכשיו אני מחליפה סימן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ל.......................... זה- מעכשיו כל ההודעות שלי יהיו עם אוטו וכדורסל... מההודעה הבאה...
א אינדיאנית16 New member 26/1/04 #15 חחחחחחח אהבתי..... אבל אני באמת מקווה שהצפרדע הזאת לא תיכנס לפה..... אחרת הלך עליי..... מימי שלי תעזרי לייייייייי
חחחחחחח אהבתי..... אבל אני באמת מקווה שהצפרדע הזאת לא תיכנס לפה..... אחרת הלך עליי..... מימי שלי תעזרי לייייייייי
E Efrat44 New member 26/1/04 #19 מי זה "כן זה אני"../images/Emo35.gif ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif חחחחח איזו תמונה קורעת!! בדיוק הצפרדע אבל... מי אתה אני לא מכירה.. לא ראיתי אותך בפורום....
מי זה "כן זה אני"../images/Emo35.gif ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif חחחחח איזו תמונה קורעת!! בדיוק הצפרדע אבל... מי אתה אני לא מכירה.. לא ראיתי אותך בפורום....
E Efrat44 New member 26/1/04 #23 מי זה אבל../images/Emo35.gif ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif איך קוראים לו? מאיפה הוא? איפה הוא לומד?
מי זה אבל../images/Emo35.gif ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif איך קוראים לו? מאיפה הוא? איפה הוא לומד?