עינת

חחחחחח

אז כנראה שהוא אומר ת'משפט הזה כל שנה......כי גמ לי הוא אמר את זה בשיעור הראשון שלו......

PePener

New member
הוא אומר את זה לכל כיתה בשיעור

הראשון זה סימן ההיכר שלו. אני מכיר תלמיד שלו שעכשיו כבר עמוק בצבא ואנחנו מעבירים עליו חוויות. יש לו עוד משהו שהוא עושה - כותב את השם שלו "בן רפאל שמועל" בצד ימין למעלה על הלוח בשיעור הראשון. אני בכלל לא התרגלתי אליו עד לחצי השנה, כי תמיד העתקי מהלוח והכל ועכשיו הוא כותב ביד אחת ומוחק באחרת, יכולת הכתיבה שלי מאז השתפרה בהרבה (במהירות)

Efrat44

New member
אפרת נוזברך... ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif

המורה הכי כלהההההההה שיש!!!!!!!!

iknow

New member
המורה האהובה עליך?

היא ממש מעצבנת! יווווו ואיך שהשנה היא נטפלת אלייי(לפחות יותר מבשנים קודמות) לדעתי היא חושבת שאני התדרדרתי לחברה רעה בכתה(אתה גיל דימה ואסף...) היא ממש אבל ממש מעצבנת. ואיך היא הוציעה אותי מהכתה השנה...
הרבה זמן לא עשו לי את זה! (וגם היום ירון הוציא אותי בגלל אלי ההומו הזה!
) כשאני חשוב על זה ממש לא אכפת לי מהשיעורים המשעממים שלומדים השנה(שנה שעברה הייתי הרבה יותר דרוך) אפילו במתימטיקה ,שיכולה לבד לקבוע אם אני צריך לעשות שוב פסיכו או לא, לא מעניינת אותי יותר מידי... זה משעמם אותי! יאללה 5 דק' מסבירים משהו ואחרי זה זה כבר משעמם! אני כבר מחכה לפיסיקה המודרנית שלנמד בקרוב... יוווווו סוף סוף
בקיצור בן ללא ספק מקום ראשון במורים אבל רוני לא מקום שני
(אפילו ירון עדיף עליה- ואצלו גם אפשר לעשות הרבה יותר בלאגן)

שכחתי את ירון

הוא גם די גבר בסופו של דבר. אבל רוני היא אחלה, שים לב שהיא לא עושה לי ולדימה שומדבר... היא רק מציעה לנו כל מיני תפקידים "מובחרים". שמע, את החומר למבחן במחשבים למדתי היום תוך כדי המבחן... ואפילו הצלחתי לא רע, אבל לא היה קל.

iknow

New member
אני מניח שאם אני הייתי המורה

אני הייתי ממש מעניש אותכם!! ואז הייתם כל כך שקטים בכתה שלי... דרך אגב לדעתי היא לא עושה לנו כלום כי אנחנו אנשים טובים אחרי הכל... ואין לנו ציונים רעים(אפילו טובים)... ואנחנו טובים בכדורגל... ואנחנו הולכים למכון כושר... בקיצור אנשים על רמה(
)

למעלה