עינת

Efrat44

New member
אינדיאנית שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif

דווקא מצאתי היום צד נחמד ברוני מן-
(א) היא הביאה לי ציון טוב בעבודה בספרות- (מוזר.. לא 79!!.. היא אוהבת את הציון 79- והיא החליפה אותו עכשיו.. יפה מצדה!!)
(ב) הרבה איחרו היום- והיא לא שלחה אף אחד להרשם- היא הכניסה את כולם.. ולא רק זה, היא גם חייכה כשהיא ראתה שמישהו בא!! (טוב.. אני מבינה אותה.. באמת היא צריכה לחייך שמישהו בכלל בא לשיעורים שלה).
(ג) היא ניסתה להסביר משהו- על פרקים בספר "חצוצרה בואדי"- אבל לא ממש הלך לה.. היא הסבירה על הזקנה- וכשהסתכלתי עלייה- ראיתי בה צד מעורר רחמים..
חח.. טוב, לא להגזים.. אבל בכל זאת, היא יותר מבוגרת מאיתנו- אז צריך לתת לה כבוד!! (לפי מה שאמרו בכיתה..)
- אבל עדיין היא נותנת ציונים גרועים, ולא יודעת להסביר.. מה לעשות?! - לא כל מורה היא כמו רונית דיגמי, או אפרת נוזברך!! (למרות שנוזברך קצת סתומה.. חח) רוני מן- היא משהו אחר
רוני מן היא משהו מיוחד.. רוני מן היא צפרדע
זהו... מה חוץ מזה

PePener

New member
אני זוכר מה כתבו על רוני מן בעיתון

שנתנו לאחר פגישת המחזור של בית ספר. כתבו שם שהאישה הייתה נותנת כסף לתלמידים שאין כשאין להם מספיק לקנות איזה חטיף או שתיה בבית ספר והייתה עושה כאילו לא רואה כשאנשים היו מאחרים וממש הייתה כזאת כיפית והכל. האמת אחרי זה הסכלתי עליה וראיתי צד כזה, פשוט כנראה היא לא יכולה להתנהג כך יותר אולי בגלל החוקים ואולי בגלל התנהגות הכיתה.

Efrat44

New member
כן.. גם אני קראתי ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif

ולא הבנתי מי המטומטם שרשם את זה...חחח
עד שבאמת- התחלתי עכשיו לראות בה צד נחמד כזה... ואולי באמת היא חמודה
( אולי... ..)

רוני מן מחנכת אותי שלוש שנים

אני חושב שאני סמכות עליונה בנושא. אני אומר לכם שהיא אחלה, גם אם היא מציקה לפעמים. היא גם הרבה פחות מטומטמת ממורות אחרות. העובדה שאין לה משמעמת היא יתרון... לפחות בתור תלמיד, למרות שיש יותר חזקים ממנה בתחום כמו אלכסנדרה המורה לביולוגיה, הווארד וכמובן אפרת הזאת שפעם נכנסתי לכיתה שהיא מלמדת להודיע משהו, והיא ביקשה ממני להשתיק אותם.

Efrat44

New member
מה אפרת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif

חח.. מתי נכנסת לכיתה שהיא מלמדת בה והיא ביקשה ממך להשתיק אותם? חח.. אפרת היא מורה מעולה
וחמודההההההההה.....

PePener

New member
איזה מצחיק אסף

היום בשיעור הוא עושה לרוני - "תביאי שקל לקנות אצל עמי" חחחחחחחחחחחחחח, הוא אמר את זה ממש קרוב אליה, אבל היא לא שמעה, חבל, חיחיחי. אסף, זוכר שהיא גם יבשה אותך היום בבוחן? הוא בא לשאול שאלה והיא כזאת עושה לו חומה, חחחחחחחחחחח

ילושקה

New member
אני חייבת לנפץ לך אשליה קטנה...../images/Emo3.gif

בנוגע לזה שהיא לא שלחה להרשם... מסתבר שבשעה הראשונה היום לא נרשמו על הפרעות ואיחורים ובנוסף לא הורידו במנות מי שלא הגיע, הרוויח

אם רוני נכנסת לכאן......

אזי.... אני מקבלת 0 עגול ומעוגל בספרותתתתת בהבעההההה ובתרבות ישראללללל רואים עד כמה אני סובלת- כל יום בשבוע יש לי שיעור איתה......

צפרדעעעעעעע

צפרדע בית"ריסטית גאה........... לא בא בחשבון בפורום הזה........ רק מכבי תל אביב!!!!

PePener

New member
אין על מכבי תל אביב

מה את אומרת, בא לך שנסע לאיזה משחק ביחד? נתארגן לנו אוהדי מכבי

Efrat44

New member
עינת שלי!! ../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif...

צריך להרגיל את הפורום לשם- ש'פרה
ואז.... אם רוני מן תכנס לכאן בטעות.... אז היא לא תבין (אני מקווה..) שאנחנו מדברים עלייה!! למרות שהיא בטח תראה כבר-
... אז היא אולי עלולה לחשוב שזו היא במקרה...כי יש דמיון! חח
בכל מקרה, אנשים.. מעכשיו קוראים לצפרדע ש'פרה!! תתרגלו
(אה, והפסיק מעל ה-ש'.. זה בגלל הסגנון שהיא אומרת ש' כל פעם.. שימו
שש'פרה אומרת ש'.. זה קורעעעע..)
טוב, די!! איזה רעה אני!! לא יפה
..
מעכשיו, לא יורדים על ש'פרה יותר..!! (רק שחייבים...)

רוני מן המחנכת שלי!

והיא המורה האהובה עלי (חוץ מבן הפסיכי, כמובן), רק אצלה אפשר לעשות בלאגן והיא תקבל את זה בהבנה.

PePener

New member
וואי, אני זוכר את בן

הוא כזה מורה מלך. המשפט שהוא אמר בתחילת השנה היה נכון: "אתם בוכים עכשיו כשאתם רואים אותי ואתם תבכו גם כשנפרד" זה היה ממש מרגש כשנפרדנו בסוף השנה
.

למעלה