עינת.. מה קורה איתך? השמיעי קול. דואגים.
ה הדבורה מאיה New member 20/4/01 #2 אנא ממך... השמיעי את קולך היפה. מתגעגעים אליך פה...ודואגים. מה קורה איתך? מקווה כל כך שאת בסדר ועסוקה לך בעיניניך....
אנא ממך... השמיעי את קולך היפה. מתגעגעים אליך פה...ודואגים. מה קורה איתך? מקווה כל כך שאת בסדר ועסוקה לך בעיניניך....
ה הדבורה מאיה New member 20/4/01 #6 ומה איתך, לירני? למה גם ממך לא שומעים כלום? דואגת לך...השמיעי קול. מקווה שאת בסדר...כמה שאפשר. אוהבת אני. אפשר גם במייל, אם לא נוח לך פה...כל מה שתרצי.
ומה איתך, לירני? למה גם ממך לא שומעים כלום? דואגת לך...השמיעי קול. מקווה שאת בסדר...כמה שאפשר. אוהבת אני. אפשר גם במייל, אם לא נוח לך פה...כל מה שתרצי.
ה הדבורה מאיה New member 20/4/01 #5 אפשר.. לקבל קצת יותר פירוט? אני שמחה שאת בסדר...באמת. אבל אני גם דואגת לך. אז מה שלומך? איך הולך? ולמה לא שומעים ממך כלום? אוהבים אותך כל כך...מקווה שאת שומרת על עצמך. שלך תמיד מאיה
אפשר.. לקבל קצת יותר פירוט? אני שמחה שאת בסדר...באמת. אבל אני גם דואגת לך. אז מה שלומך? איך הולך? ולמה לא שומעים ממך כלום? אוהבים אותך כל כך...מקווה שאת שומרת על עצמך. שלך תמיד מאיה