עינת

star*dust

New member
עינת ../images/Emo70.gif

הי, אזכיר ששמי: 1,1,3,4, שם משפחתי: 8,3,3,5,2 ת.לידה: 16/2/80 הכרתי מישהו ששמו הפרטי: 1,3,1 (שמו בת"ז: 1,3,1,5,6) ושם משפחתו: 2,2,6,2 ת.לידה: 21/3/75 האם ישנה התאמה בינינו? האם את רואה סיכוי לחתונה (לאו דווקא איתו... ) בשנה-שנתיים הקרובות??? תודה ושבוע טוב!!!

עינת

New member
היי ../images/Emo51.gif על הסבלנות ../images/Emo8.gif

קיימת התאמה בינכם,אתם יכולים להסתדר האחד עם השני אך יחד עם זאת ישנם גם קשיים והבדלים משמעותיים שאם תשכילו להתמודד איתם תוכלו להגיע לקשר יפה. שניכם מאוד ישרים אך את למדת שלא כל דבר צריך לומר,יש לפעמים צורך בשקרים לבנים,הוא לעומתך יורה בלשון ואומר כל מה שהוא חושב. שניכם מאוד אוהבים טבע,טיולים ונסיעות מה שמאוד מחבר בינכם.את זקוקה ללבד שלך וגם הוא זקוק למרחב מחיה.אין ספק שקשר בינכם יהיה קשר עם הרבה אויר. לגבי חתונה בשנתיים הקרובות איני רואה את האופציה פתוחה... אבל שאלה קטנה לי אלייך,לאן את ממהרת? את נמצאת כרגע בתקופת חיים שהיא תקופת מבחן לאהבה אוניברסלית (אהבת הזולת,משפחה וכ"ו).זו תקופה של סבילות ורחמנות המאפשרים התפתחות. נראה מאוד כי נתיב חייך מוביל אותך לעיסוק רוחני כלשהו,הקשיבי ללב,לנשמה ולכי אחרי התחושות... שנה טובה ו
שפע ו
עינת

star*dust

New member
זה לא שאני ממהרת....

אני פשוט מרגישה, למרות גילי היחסית צעיר, שאני רוצה כבר להתיישב, רוצה משפחה משלי, ילדים... האם את רואה קשר רציני באופק? גם אמא שלי התחתנה כשהיתה בגילי... אני לא חושבת שיש קשר לגיל. בקשר לעיסוק הרוחני שדיברת עליו - אני באמת מאד רוחנית, אך האם התכוונת לעיסוק מרכזי בחיים או כתחביב??? תודה רבה וגמר חתימה טובה!!!

עינת

New member
היי מתוקה ../images/Emo24.gif

העיסוק ברוח נראה כהולך להיות עיסוק מרכזי בחייך והוא זה אשר יתן לך אושר וסיפוק בחייך. לגבי זוגיות איני רואה אותה בקרוב
אור שפע ואהבה עינת וכמובן גמר חתימה טובה

star*dust

New member
אילו תחומים

ברוח מתאימים לי ביותר??? תודה וגמר חתימה טובה!

עינת

New member
../images/Emo91.gif

כל המקצועות שקשורים בעזרה לזולת. עבודה סוציאלית פסכיאטריה (שברור לי שתהיה הוליסטית) הומאופטיה יעוץ רפואה אלטרנטיבית מחקר אסטרולוגיה ולחילופין עיסוק באומנות:כתיבה,משחק,מוסיקה והשילוב ביניהם לתראפיה.
שפע ו
עינת

למעלה