עינת ...........

sigalm

New member
עינת ............./images/Emo53.gif

אני 6,1,3,3,1,4 3,1,5,1,1 משפחה : 4,4,6,5 למה לא מצליח לי איפה הבעייה? תודה לתשובתך מכל הלב, בעמוד 9 שאלת אותי למה השם כל כל ארוך ובכן זה לא שם אחד זה שתיים סיגלית ליהיא אני ביום יום משתמשת בסיגל או סיגלית ואחרים קוראים לי איך שבא להם השם השני די מיותם למעט מיקרים פורמלים שמצריכים תעודת זהות. תאריך הלידה שלי הוא 21.10.1966 תודה שוב.,

rain girl

New member
בקשר למסר../images/Emo41.gif

את צריכה ללחוץ עליו כאשר מופיע לך הסימן של היד הלבנה וכך תוכלי לראות אותו rain girl

sigalm

New member
אני לא יכולה למשוך את המסר .....

אין לי אפשרות בגלל שזה חסום אצלי (בעבודה) וחוץ מיזה מאיפה המסר הזה? ולמה דווקא כאן? תודה.,

sigalm

New member
עינת ../images/Emo24.gif

אני מודה על תשובתך, בסה"כ אני יודעת שמאוד קשה לי כי עד השנה הזאת הכל הלך בקלות. מנובמבר 2000 עד עכשיו כל דבר הולך לי עיקש אני מצליחה כי אני עקשנית אבל הכל בחבלי לידה מאוד קשים מה אומרת שנה 7 ? רב אמר שיש בעייה בשם שלי אבל קשה לי להאמין מה דעתך על השם? לבעלי קוראים נסים והוספתי לו את היוד ועכשיו ניסים זה בסדר לדעתך? תודה, תודה, תודה, תודה,
סיגלית ליהיא

עינת

New member
היי סיגל../images/Emo24.gif

לגבי השנה ומשמעותה עניתי לך כבר שם,מה את שואלת בעצם? לגבי השם כיוון שאת נקראת בכמה וכמה שמות,ובכל אחד מהם את משתמשת הבדיקה אורכת הרבה זמן ובפורום איני יכולה לעסוק בשאלות שעלי להקדיש להן יותר מעשר דקות עבודה... מצטערת.
שפע ו
עינת

sigalm

New member
שאלתי היא............../images/Emo35.gif

עינת שלום לך., שאלתי לגבי שנה 7 מהי בעצם? למה אליי? ומתי היא אמורה להסתיים? ישנה אפשרות לקבל ממך שירות אחר ? (טלפוני, מכתבי בתשלום?) תודה מקרב לב, נ.ב : מעולם, אבל מעולם לא פניתי לתחומים מהן אילו כמו קוראים בקפה, נורמולוגיה וכו´ כך שאם אני נודניקית תעירי לי על כך.

עינת

New member
ותשובתי ../images/Emo22.gif

במהלך חיינו אנו נתונים להשפעות של פסגות ואתגרים אשר מהוים את מפת הדרך האישית במשך 4 תקופות חיים ומצביעים על המאמצים שעלינו להשקיע בתקופות אלו. כל אחת מהתקופות מהווה מחזור של 9 שנים (למעט הפסגר האחרונה שמסתיימת בסוף החיים). לכל אדם ישנן פסגות שונות כמו גם שכל אדם נמצא בשנה אחרת במחזור. יקירה כל אחד מאיתנו מגיע לשנה 7 שלו כך שזה לאו דוקא את... התקופה תסתיים עבורך בשנת 2002 שאז תעברי לשנה מס" 8. לגבי שאלתך השניה,אני מקבלת ליעוץ אישי לאחר תאום טלפוני.היעוץ הוא בפגישה אישית ולא טלפוני או בהתכתבות (יש גבול אינך חושבת? )ישנם דברים שלא ניתן לומר כאשר המגע אינו פנים אל פנים...
שפע ו
עינת

sigalm

New member
עינת , מ אילת? תנסי למצוא לי פתרון

קשה לי לעלות למרכז אם אין סיבה מיוחדת לכך. אם יש משהו שאוכל להעביר לך וננסה לעשות בשלט רחוק זה אפשרי?
סיגלית

עינת

New member
רק עכשיו ראיתי את תשובתך...

פני אלי לטלפון שבהודעת המנהל ונראה מה עושים.
שפע ו
עינת

למעלה