עינת

rain girl

New member
היי עינת!

מה שלומך? הגעתי עוד פעם קצת להציק לך
הייתי מאוד רוצה לדעת מהו מספר גורל שמעתי היום ברדיו מישהי שעוסקת בתחום הנומרולוגיה והיא אמרה שמספר גורל הוא בעצם תפקידו של האדם בחייו הנוכחיים אשמח אם תוכלי להסביר לי קצת על הנושא הזה מה בדיוק המספר הזה בא להגיד לבן אדם? ואיך יודעים אותו? לפי השם? תודה מחכה לתשובה רק טוב לכולם

עינת

New member
הכוונה היא לנתיב גורל

או שביל לידה כפי שאני מכנה אותו. שביל הגורל עוסק בכח הגורל של האדם ולא על יעוד.הוא בעצם מורה על ה"גורליות" בחייו של אדם. את נתיב הגורל מקבלים מחיבור תאריך הלידה המלא לדוגמא: 12.4.1965 12=3 4=4 1965=21=3 3+4+3= 10 = 1 נתיב גורלו של בעל התאריך הנ"ל הוא 1 מה שמספר לי בגדול שאותו אדם יקום מחדש מכל נפילה.

rain girl

New member
תודה!

מה בקשר למספר 8 ? התאריך הוא 12.11.1983 12 = 3 11 = 2 1983 = 21 3+2+3 = 8

עינת

New member
נתיב לידה

8 מדבר על אדם שהגיע לחיים הנוכחיים עם חובות קרמתיים גדולים וחייו לא יהיו קלים , הוא יצטרך להגיע לדברים לאחר קשיים.

tooshtoosh

New member
סליחה שאני נדחפת לשירשור....

ומה אומר המספר 7? (כנתיב גורל כמובן...)

SODPO

New member
עינת ../images/Emo9.gif

אולי באמת תוסיפי מאמר שמסביר על משמעות המספרים בתאריך הלידה. כמו כן המאמר שרשמת על מספרי המכוניות היה מאד מעניין, ואני בטוחה שהרבה יסכימו איתי....
אני חושבת שיש לך פורום מאד מעניין ומושקע.

SODPO

New member
../images/Emo105.gifלמה אני לא מצליחה להקפיץ?../images/Emo4.gif

למה אני לא מצליחה להקפיץ את זה למעלה?
אן כמו חורף.......

עינת

New member
כי

הודעות שעברו יותר מ 72 שעות מאז פתיחתן כבר לא קופצות
אבל הנה שרשרתי עבורך

SODPO

New member
עינת../images/Emo140.gif

אני מנסה להקפיץ
שירשור ואני לא מצליחה... למה?
בכל אופן אני מתכוונת לשירשור בדף מספר 2 על מספרי גורל שהתחילה שואלת אחרת ונוספו עוד שאלות (אחת שלי כמובן
). אשמח אם תיתיחסי לזה. תודה. SODPO

עינת

New member
שביל לידה = נתיב גורל

לבקשתך SODPO הסבר על קצה המזלג. שביל הלידה /נתיב גורל הוא המספר המצומצם של תאריך הלידה המלא. שביל מס"1 רומז על אדם שמכל נפילה יקום. שביל מ"ס 2 מדבר על אדם אשר הביית והמשפחה בראש דאגותיו שביל מ"ס 3 אדם בר מזל שמכל מצב קשה בחייו יחלץ שביל מ"ס 4 אדם שיחווה בחייו ניתוקים וארועים בלתי צפויים למכביר שביל מ"ס 5 חיים מלאי שינויים שביל מ"ס 6 מי שיתפשר למען ההרמוניה בחייו שביל מ"ס 7 בעיות בחיי נשואין ובשיתוף בכלל שביל מ"ס 8 חיים קשים מלאי מאבקים שביל מ"ס 9 "עוף החול" מכל נפילה יקום חזק וטהור יותר וכמובן זה בעצם סיכום במשפט אחד, עיקרי.

למעלה