עינת

ranger joe

New member
עינת ../images/Emo13.gif

הגבתי לך בהודעה למטה... מקוה שתראי כי זה כבר לא קופץ... תודה!!!

החלטה

New member
ranger joi

רציתי לשאול אותך, (אם לא איכפת לך) ראיתי שאת יודעת לחבר מספרים, איך עושים את זה? את יכולה להסביר?

ranger joe

New member
זה ממש קל, הנה

למשל השם שלך זה החלטה ה-5 ח-8 ל-3 ט-9 ה-5 = 5,8,3,9,5 עכשיו את מחברת את כל הספרות : 5+9+3+8+5= 30 בנורמולוגיה יש לחבר כל הזמן את המספרים עד שתצא סיפרה אחת, ז"א יחידה. אם סך כל הספרות = 30 מחברים שוב עד שתצא סיפרה אחת : 3+0= 3, כך ש- 3 זה מספר השם שלך. אם ואת/ה לא יודע/ת מהם המספרים של כל אות יש את זה בהודעה בטאג ליין למעלה, אבל אני אקל עליך. א=1 י=1 ק=1 ב=2 כ=2 ר=2 ג=3 ל=3 ש=3 ד=4 מ=4 ת=4 ה=5 נ=5 ו=6 ס=6 ז=7 ע=7 ח=8 פ=8 ט=9 צ=9 בהצלחה !!! ג´ו.

החלטה

New member
תודה ../images/Emo9.gif

איך הופכים אותיות למספרים כבר למדתי מהטאג ליין, אבל תודה שוב על התזכורת כי ממש השקעת :) אבל איך מחברים לא היה לי מושג, ותודה שהארת את עיני. יש איזשהו אתר שאפשר ללמוד ממנו קצת על נמרולוגיה? על המשמעויות של המספרים? מה מתאים למה וכו´? או ספר טוב מומלץ? שוב תודה.

ranger joe

New member
ראשית, בבקשה !!! העונג הוא שלי

שנית, אם את/ה רוצה ללמוד יותר, ובקיצור לדעת הכל על "נורמולוגיה- עשה זאת בעצמך" הייתי ממליצה לך להיכנס לחנות הספרים הקרובה ולחפש שם סיפרי נורמולוגיה, (למשל של דוד גלבוע) יש היום המון ספרי עשה זאת עצמך בשוק ... לכי לחפש תחת הכותרת של מיסטיקה/רוחניות/וספרי לימוד עצמי. שם תוכלי ללמוד יותר על התורה ואפילו לענות בעצמך על שאלות. אני אישית למדתי קצת בעברי מגזרי עיתונים, וספרים(פה ושם דפדוף אבל כמעט שכחתי הכל
) בהצלחה !

מס שלי זה 4

מז"א המס הזה האם גם צריך לחבר את השם משפחהה או רק את השם הפרטי ונגיד התאריך לידה שללי זה 14.7.86 האם זה קשור אליי ז"א זה משפיע עליי התאריך המזל והשם ביחד אם מישהו יוע או יכול לענות על התשובה שלי אז שבבקשה יגיב לי זה מאוד מסקרן אותי וומעניין עוד יותר תודה ליאור= 4 נ.ב אני רביעי מבין אחיי זאת אוומרת אנחנו חמישה אחים ואני הרביעי זה קשור למס´

ranger joe

New member
היי ליאור, אני יכולה קצת לענות לך

אבל עדיף שתשאל את עינת כי היא ממש מבינה בזה וקטונתי. אולי אצליח לענות לך קצת- בנורמולוגיה מחשבים כל מיני מספרים עפ"י שם פרטי, שם משפחה, ותאריך לידה. דרך זה מגיעים לנתיב גורל, מספר מזל , מספר אישי וכו´. גם השם הפרטי שלך לבד(ללא שם המשפחה) מעיד על כל מיני דברים, אמרת ששמך הוא ליאור = 4 זה בטח משפיע על האופי שלך(אבל אני לא יכולה להגיד לך יותר) אם אתה רוצה ניתוח אופי מעמיק יותר תצטרך לכתוב בפורום הודעה ובה תתן את פרטייך בצורה הבאה : שם פרטי= 3,1,1,6,2 (ליאור) שם משפחה= תאריך לידה= 14.7.1986 אין צורך בחשיפת השם המלא בכתב, תרשום רק את המספר של כל אות בשם שלך , עינת כבר תחבר לבד ותוכל לערוך לך ניתוח. בנוסף אם אתה ממש מתעניין בנושא ורוצה לדעת לענות בעצמך על שאלות, אפשר לקנות ספרי נורמולוגיה בשיטת "עשה זאת בעצמך"... בהצלחה!!

לעינת

אני שם פרטי- 3,1,1,6,2 משפחה- 9,2,2,1 תאריך לידה- 14.7.86 האאם את יכולה לנתח אותי להגיד לי מה האופי המורה שלי מבינה גם בתחום והיא אמרה לחבר שלי שהוא יהיה עשיר כי ר"ת של שמו הם ש"ח והוא נולד בחודש בשלישי לשלישי האם את יכולה להגיד לי גם משהו על העתיד שלי???

ranger joe

New member
יש בעיה אחת

ראיתי באחת ההודעות שעינת הגיבה, שהיא לא עושה מפה למישהו שהוא פחות מ- 18.

ranger joe

New member
אוקי ליאור,הנה צ´ופר חד פעמי בשבילך

אני רואה שממש התלהבת אז אני כותבת לך ממש בקצרה את משמעות הסיפרה 4. אנשי מס´ 4 הם רציניים בעיקרם ובעלי רצון נחוש. באופן טיבעי אנשי מס´ 4 יצליחו אם יהיו מוכנים להתאמץ כדי לפתח את כשרונותיהם עלמנת לעבוד בשירות הזולת. הם מתעבים שינוי- אלא אם כן הוזהרו מראש לגבי האפשרות, בעקשנותם , החלטיותם ודבקותם במטרה הם דואגים לכך שדברים יתבעצו היטב. מספרי קרבה- 2 ו- 8. צבע-אפור. ימים ברי מזל- שבת, ראשון ושני. ילידי ה- 14 בחודש : אופייך גמיש, משתנה ורב פנים, שכן ניחנת בנפש הגיונית ועתירת דמיון כאחד. רגלך האחת ניצבת על הקרקע והשנייה אי שם בשמיים ולכן אתה מסוגל ליצור חוליה אמיתית בין שני אלו. זהו, זה היה ממש בקצרה ועל רגל אחת. שבת שלום, ג´ו.

למעלה