עינת שלם,

אורא

New member
עינת שלם,../images/Emo24.gif

היי שמי 6,2,1 משפחה 5,6,4,4,1 תאריך לידה 19/09/75 באיזה מקום נמצאת הזוגיות שלי?? ולאן היא מתקדמת?? כמו כן רציתי מאוד לדעת לגבי מצבי הכלכלי, ועבודתי כיצד ניתן לשנות ולשפר??? אני במצב נואש אודה להתייחסותך בהקדם

עינת

New member
אורא ../images/Emo140.gif

לגבי הזוגיות,האם יש לך זוגיות? מה פרטיו של בן הזוג? את עצמך נמצאת כרגע בשנה עם מגמה של שינויים הן לטוב והן לרע.את קצת חסרת שקט וסבלנות עקב הויברציה של השנה ,נסי לפתח יותר סובלנות ואל תתני לחוסר שקט להשתלט עלייך.המצב הכספי לא הכי טוב ולכן השתדלי להמנע מפזרנות יתר.
שפע ו
עינת

אורא

New member
בוקר טוב, ותודה../images/Emo24.gif

בוקר טוב ענת, ותודה על תשובתך האם יש אפשרות לשפר ולגרום לדברים להיות יותר טובים ?? כמו כן הנה פרטיו של בן הזוג שם פרטי 2,6,2,2 משפחה 5,5,4 תאריך לידה 20/03/61 אשמח לדעת לגבי השנה הקרובה עבודה,כסף, היחסים ביננו אנו עומדים לפני נישואים האם הקשר הזה נכון בעבור שנינו??? אודה מאוד לתשובתך

אורא

New member
הערה נוספת../images/Emo24.gif

שלום ענת, ענית לי שהשנה המצב הכלכלי לא ישתפר - האם יש לך הערכה מתי כן???? או כיצד ניתן לשפרו?? זה מאוד קריטי עבורי כי המצב גרוע מאוד מאוד
תודה אור

עינת

New member
אורא

לגבי השנה הקרובה עניתי לך איזו שנה עומדת בפנייך. מבחינת התאמה אתם מאוד מתאימים אחד לשני ותוכל להיות לכם זוגיות מצויינת. לגבי נשואים נראה לי שהשנה בה תינשאו תהיה שנת 2003 שזה הזמן הנכון (מבחינת הגורל). התעודדי. בהצלחה
שפע ו
עינת

אורא

New member
בוקר טוב וחג שמח ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב עינת, אתחיל בברכת חג שמח ונפלא שיהיה לך, לגבי החתונה - סגרנו לתאריך 10/10/02 יש כבר כמעט הכל מוכן האם התאריך הזה טוב לנו??? אני חושבת שכרגע יהיה מאוד קשה לדחות ל 2003 מה עושים???? אודה מאוד לתשובתך חג שמח ופורח

עינת

New member
אורא ../images/Emo24.gif

לגבי תאריך החתונה איני יכולה להכנס לזה במסגרת הפורום כיוון שכדי למצוא את התאריך הטוב והמבורך ביותר עבור שניכם יש לשבת ולבדוק באופן רציני ,מה שלוקח שעתיים לפחות.הרבה זוגות לפני שקובעים תאריך מגיעים אלי לבדיקה שכזו ואז יש לנו את האפשרות לבחור באמת תאריך מתאים וממוזל. חג שמח יקירה
שפע ו
עינת

אורא

New member
חג שמח ותודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב וחג שמח לך עינת, תודה רבה על כל העזרה התמיכה והעידוד - הייתי זקוקה לזה את התאריך בחרנו בעזרת רב המשפחה - שנינו באים ממשפחות מסורתיות. והוא נקבע בעיקר על פי התאריך העיברי כבר סגרנו את התאריך באולם ובכל המקומות (צלם,תקליטן,ועוד) כך שאין לי כל כך אפשרות לשנות בכל אופן חג שמח ופורח ושיהיו לך חיים נפלאים תודה אור

למעלה