עינת שלום,

• פותח הנושא cv
  • פורסם בתאריך

cv

New member
עינת שלום,

במסגרת הסקרנות ושאלות אחרות שעולות, רציתילראות באמצעותך מה הדבר המיידי שעולה מהשם שלי: פרטי - 6165 משפחה 363439115 בכוונה לא מכוונת יותר, תסלחי לי על העירפול.

cv

New member
אה, שכחתי:../images/Emo12.gif

תאריך הלידה: 23.5.1975 תודה

עינת

New member
cv ../images/Emo140.gif

מבט ראשון בלבד בשמך מספר לי על בחורה מאוד רגישה ורגשנית כאשר במאבק בין רגש להגיון הרגש מנצח בגדול.את חסרת שקט ומאוד עצבנית. זה המיידי ביותר ומעבר לכך הרי מטרתו של הפורום הוא יעוץ ועזרה ,לכן אם יש לך מה לשאול,שאלי ואשמח לענות.
שפע ו
עינת

cv

New member
תודה עינת, ו...

לצערי הגעתי לשלב שבו אני צריכה יעוץ / עזרה, לצערי : כי חשבתי שיקח לזה עוד קצת זמן, אבל לא. משבר במקום העבודה. כבר זמן מה מלווה אותי התלבטות אם להשאר או לעזוב ואתמול כינסתי את עצמי למסקנה שלעזוב... (אני עובדת בניהול משרד / מזכירות), אך הפעם בניגוד לפעמים קודמות, החלטתי לעשות זאת לאחר שאמצא פתרון תעסוקה מבעוד מועד. אז עכשיו עלי להתחיל לפתוח עיתונים ולחפש, ורציתי להעזר בך לקבלת נק´ המבט המקצועית שלך. תודה

עינת

New member
cv בוקר טוב../images/Emo141.gif

את נמצאת בשנה בה מתרחשים שינויים ואכן נראה כי שינוי מקום העבודה הוא אחד מהם. אני חייבת לציין כי איני יודעת כיצד בחרת תחום עיסוק שכל כך לא מתאים לך, הרי את אדם שצריך להיות בתנועה מתמדת הן פיזית והן מחשבתית,את זקוקה לשינויים שהם חלק מהעניין בחיים עבורך כמו אויר לנשימה. התחומים שהייתי ממליצה לך לבדוק הם: תקשורת על כל גווניה במה אמרגנות אשת מכירות (איך נשמע לך מסחר ברכב?) פרסום הדרכת תיירים בהצלחה
שפע ו
עינת

cv

New member
לגבי סוג העבודה

אני מעיין שילוב של ראש קטן וראש גדול (או כמו שחבר שלי השכיל להגדיר "ראש גדול במקום קטן"), אוהבת שהעבודה לא מלווה אותי הביתה. מחפשת שמקום העבודה ישרת את זמן הפנאי שלי ולא שזמן הפנאי שלי ישרת את העבודה. אני מאד מתרחקת מכל אספקט של מכירות, אני מאד לא פושרית, מתרחקת ממתחים שקשורים שהשגים (מכירות), זה לא מאתגר אותי זה מדכא אותי. לכן מה שעשיתי בינתיים התאים לי פחות או יותר. אשמח לשמוע את תגובתך (ותודה רבה על עד עכשיו
)

עינת

New member
מה אומר? זו בחירה שלך../images/Emo45.gif

ואם את חשה שטוב לך איתה נפלא,רק הייתי רוצה שתהיי כנה עם עצמך.
שפע ו
עינת

למעלה