עינת שלום

iris & ben

New member
עינת שלום

שמי איריס ואני מגיעה מפורום הורים ראשית אני רוצה להתנצל באם נגרמה לך עוגמת נפש-אני חושבת שלא נעשה בכוונת תחילה הנושא מעניין אותי וכן הגעתי לכאן אשמח לקבל פרטים על בני הנוגעים לאופיו/מיזגו ו/או כישוריו השם: מימין לשמאל: 2 5 משפחה מימין לשמאל 2 1 תאריך לידה: 20.6.00 תודה והערכה מראש איריס

עינת

New member
היי איריס ../images/Emo39.gif

תודה יקירה,אך אל לך לקחת את הדברים קשה,לא נגרמה לי עוגמת נפש כיוון שבחרתי שלא תגרם,העניין הוא שאיני חושבת שזה היה המקום לויכוח מהסוג שהתפתח שם,אם הוא היה מתפתח כאן הייתי מקדמת אותו בברכה. בנך הוא טיפוס רגשי אשר זקוק לחברים,ידידים,משפחה ובקיצור "גב" חזק. ביית ומשפחה יהיו חשובים לו יותר מכל. כמו כן טמון בו כשרון מוסיקלי ו/או כשרון אמנותי אחר וכדאי יהיה לפתח אותו.
שפע ו
עינת

iris & ben

New member
עינת היקרה-רב תודות ואני בשוק...

לפני שבוע הכרתי חברה וירטואלית מפורום הורים ודיברנו פעם ראשונה בטלפון ותיארנו אחת לשניה את ילדינו בדיוק תיארתי לה שבן הוא טיפוס מאוד רגשי - זה מדהים איך את ותורתך קלעתם!!! הוא התחיל ללכת לגן השבוע ותודה על העיצות בנוגע ל"גב" חזק וכן אשים לב לכשרונות החבויים בו! ושאלה נוספת האם לאותיות באנגלית יש גם משמעות בהפיכתן למס´ או שזה לא קיים? תודה רבה על שהקדשת לנו מזמנך איריס לא יוצאים לי סמיילים...אז קבלי חיוך בכתוב...

עינת

New member
העונג כולו שלי ../images/Emo9.gif

אך עלי להדגיש שזו אינה תורתי ,אלה תורה שהיתה מאז ןמעולם. לגבי האנגלית ודאי שיש משמעות בהפיכת האותיות למספרים,אך לשם כך יש טבלה שונה(שעדיין לא יצא לי להתוודע אליה מפאת ההתעמקות בעברית, שהרי אלו הם לקוחותי).
שפע ו
עינת

iris & ben

New member
אז עוד שאלה......./images/Emo132.gif

מצטערת שאני כזאת נודניקית, זה פשוט מעניין יכול להיות שע"פ הטבלה באנגלית יהיה ניתוח/תוצאה שונה לשם מסויים מהטבלה העיברית? אני חיה בחו"ל ואנו כמובן משתמשים ביום יום באותיות האנגליות מעניין אם זה דומה בניתוח

עינת

New member
נראה לי כי בסופו של דבר

התוצאה תהיה אותה תוצאה,גם אם הגענו אליה בדרך שונה...

למעלה