עינת שלום

gilgool

New member
עינת שלום

חברי לחיים ואני חיים יחד שש שנים. אני גרושה עם ילדה והוא רווק.אנו מאושרים מאוד יחד אבל, משהו חסר. הייתי מאוד רוצה התחייבות כלשהי והוא לא מוכן לכך. אני מרגישה רצון עז לילד משותף והוא, כרגע, לא מעוניין. אני חוששת שכשהוא ירצה אני כבר לא אוכל ללדת. נפרדנו מספר פעמים על רקע זה ובכל פעם חזרנו על סמך הבטחות שלו לנשואין וילד משותף. מיותר לציין שכשהגיע רגע המימוש הוא חזר בו מהבטחותיו וטען שהוא לא מסוגל כרגע. שאלתי היא: האם לחכות לרגע שהוא יהיה מוכן ובשל או לקום וללכת ולחפש אהבה חדשה. מספרי הנמורולוגי:3 מספרו של בן זוגי:1 תאריך הלידה שלי:31.8.68 תאריך הלידה שלו:16.6.67 כרגע שוב אני נמצאת בפרשת דרכים. אודה לך מאוד אם תעזרי לי

gilgool

New member
לעינת שלום!!!!!

אני מעדכנת את הפרטים האישיים שמי הפרטי 321 שם משפחה 2382 שם בן זוגי 1412 משפחה בן זוגי 32721 תאריך לידתי 31.08.67 תאריך לידה בן זוגי 16.6.68 מבקשת עזרה דחופה . אודה לך מאוד אם אקבל את תגובתך בתודה מראש

עינת

New member
היי גילגול ../images/Emo39.gif

ראשית איני יכולה לומר לך אם לחכות לו או אם לאו כיוון שזו צרכה להיות החלטה שלך בלבד. מה שאני כן יכולה לומר הוא שאתם מאוד מתאימים אחד לשני ושהקשר בינכם הוא קשר קרמתי. אגב מאיין החלטת על מספרכם הנומרולוגי? כיוון שאין לו כל אחיזה בנומרולוגיה... דעי שאת הולכת לעבור שנה מאוד לא קלה מבחינת זוגיות בשנת 2002 (ובכלל) ולכן גם נשואים לא יוכלו להתקיים בה.
שפע ו
עינת

gilgool

New member
הרבה תןדות לעינת../images/Emo51.gif

תודה על התיחסותך הרצינית לשאלתי. לא תארתי לעצמי שאקבל את תשובתך בכזאת רצינות ותשומת לב. את נהדרת!!!!! ושוב תודה. גילגול

למעלה