עינת שלום

חופשי

New member
עינת שלום

זו שוב אני מקוה שאני לא מטרד, אני מרגישה שכוחותי אוזלים ואני נכנסת לדכדוךמיום ליום האם תוכלי לראות מה קורה לי שושנה

עינת

New member
חופשי יקרה ../images/Emo24.gif

נכנסתי לרגע לפנישאני יוצאת מהביית וראיתי את הודעתך... אני חייבת לצאת אבל בינתיים תחזיקי מעמד יקירה השתדלי
ותנסי לראות את היפה. ועד שאני חוזרת הכנסי לפורום להרגיש טוב יכול להיות ששם יעזרו לך. שולחת לך הרבה
עינת

עינת

New member
חופשי ../images/Emo22.gif

את נמצאת בשנה מ"ס 8 בחיים שהיא שנה דומיננטית בכל מה שקשור בכספים,חוזים,נדל"ן וכ"ד. זו שנה בה יש הגבלות מסויימות הקשורות בבריאות. עם כל הרצון שלי לעזור איני יכולה לעשות זאת בפורום ואני זקוקה לעוד כלים אותם יש לי בפגישה אישית. לכן אני שוב מפנה אותך לפורום להרגיש טוב שם תוכלי לקבל תמיכה הן מהמשתתפים והן ממנהל הפורום. בכל מקרה אשמח אם תספרי לי מה קורה איתך באימייל אישי. רק טוב אור שפע ואהבה עינת

חופשי

New member
עינת

ניסתי עכשו שוב ,השאלה האם אני עושה נכון לחצתי על אימל בתחתית ונפתח לי חלון ובסוף שלח , כתבי לי בבקשה אם הגיע לך ,ואם לא איך שולחים ומה הכתובת שוש

חופשי

New member
שלחתי שוב

שלחתי על ידי לחיצה על אימל ליד התגובה כתבתי ושלח מקוה שעשיתי נכון שוש

עינת

New member
חופשי,לא קיבלתי ../images/Emo5.gif

כדי לשלוח אלי אימייל עלייך לעלות לראש דף הפורום וללחוץ על אימייל למנהלת הפורום.כנראה שכל האימיילים ששלחת היו לעצמך לפי ההסבר שפרטת לי... בהצלחה הפעם אני מקווה.

למעלה