עינת שלום

tookmy

New member
עינת שלום

לפני מספר שנים החלפתי את שמי הפרטי ורציתי לדעת אם עשיתי טוב. שמי הפרטי הנוכחי: 1,6,3,1 שם משפחה: 3,8,1,2,1 תאריך לידה: 24.4.68 שם פרטי קודם: 1,1,3,4 בנוסף, אשמח אם תגידי לי כמה דברים באופן כללי על עצמי ואולי תציידי אותי בכמה עצות לדרך... תודה ושבוע טוב

עינת

New member
tookmy ברוך הבא../images/Emo39.gif

לצערי שינוי השם לא רק שלא עשה טוב אלה אפילו הזיק ולכן הייתי ממליצה לך לחזור לשמך הקודם.השם החדש שנתת לעצמך הוא בעל מס" לא רצוי (11) שמקנה לאדם קיצוניות ומביא בעיות. כח הרצון מושפע מרגשות מה שמביא לא מעט תיסכולים. נתיב הגורל שלך מספר על לא מעט קשיים בחיי זוגיות ומזהיר אותך מפני גורליות מוזרה ומפני סכנה לתאונות וכשלון תכניות. עליך לתכנן תכניות מראש (ספונטניות אסורה במקרה שלך)ולשים לב לפרטים הקטנים ביותר.הקשב לאינטואיציה שלך אשר מזהירה אותך תמיד בזמן מפני סכנות באמצעות חלומות ותחושות מאוד חזקות וע"י כך תמנע אותן.
שפע ו
עינת

tookmy

New member
תודה, עינת, אבל למה למה בלשון

זכר ואני אישה, זה יפה ככה?.... בכל מקרה תודה. האם השם הקודם שלי הוא שם טוב, או שהיית ממליצה לשנות למשהו אחר לחלוטין? (בכל מקרה כרגע אסור לי לשנות בתעודת הזהות והאמת היא שאני גם ממש אוהבת את השם שלי....)

עינת

New member
סליחההההההה../images/Emo39.gif

טעיתי מן הסתם. כבר בתשובתי הקודמת המלצתי לך לחזור למקור. אם יש לך בעיה איתו זה כבר סיפור אחר,אבל בכל מקרה אם תחליטי על משהו אחר אל תעשי זאת כלאחר יד ורק ביעוץ אישי.
שפע ו
עינת

למעלה