עינת שלום

החלטה

New member
עינת שלום

הרגע גיליתי את הפורום הזה, וזה מאוד מרגש. נמרולוגיה תמיד סיקרנה אותי, אם כי אין לי כמעט ידע בנושא. אני רואה שאנשים פה מוסרים לך את שמם מחושב בספרות, ואין לי מושג איך מחשבים את זה... אני עומדת כרגע בפני שינוי מהותי בחיי, והייתי רוצה להתייעץ איתך. אשמח אם תוכלי להסביר לי איך "להמיר" את שמי ל"נמרולוגית". אלפי תודות.

החלטה

New member
סליחה על ההצקה...מסתבר שהסתדרתי

גיליתי בתג ליין כיצד להפוך אותיות למספרים. ובכן: תאריך הלידה שלי - 7/5/66 שמי: 1,1,2,1,4 שם משפחתי: 4,6,2,3,6,2,1,9 ואני שוקלת להחליף את שם משפחתי או להוסיף לו את השם: 7,6,4,2 (זהו שם משפחתה של זוגתי) אני עומדת כרגע בפני שינוי מהותי בחיי, קניית דירה חדשה, נסיון למכור את הישנה... (האם אצליח בכך בקרוב?) והחלטה להביא ילד לעולם. (בעצם בגלל ההחלטה הזו הוחלט לעבור לדירה גדולה יותר) אשמח לשמוע את דעתך. המון תודה.

עינת

New member
החלטה

אנא ממך בחרי שאלה אחת כיוון שאיני יכולה לענות על כולן בבת אחת. תודה

החלטה

New member
אוקיי, ההתמקדות שלי:

הכי חשוב לי לדעת איך ילך לי בנושא מכירת הדירה. ואם נראה לך שיש משהו שיכול לשפר את הסיכויים... (כמו שינוי שם, או הוספת שם, או להפך דוקא לא לשנות) הרבה תודה מראש.

עינת

New member
החלטה

שינוי שם אינו יכול לתרום מאום בנושא הדירה. לגבי החלפת הדירה זה אינו הזמן הנכון ,הייתי מחכה לאחר יום הולדתך בשנת 2003 כיוון ששנה זו אינה השנה הכי טובה עבורך.דוקא השנה הבאה תהיה דומיננטית בחתימת חוזים ובאנרגיה לשינוי מקום מגורים ועסקאות מוצלחות.

החלטה

New member
אוי...../images/Emo5.gif

עצוב ומפחיד לשמוע... כיוון שהחוזה לקניית הדירה כבר נחתם. ויש לי כרגע 3-4 חודשים למכור את הדירה שלי... גיליתי את הפורום הזה מאוחר מדי...

למעלה