עינת שלום

גלי29

New member
עינת שלום../images/Emo95.gif

שלחתי שאלה לפורום הורים לפני חודש בערך אבל כנראה שאחרתי את המועד ולא קיבלתי תשובה אני מעתיקה את הודעתי לפורום זה
תינוקת טרייה טרייה עוד לא הספקנו אפילו לרשום את שמה במשרד הפנים לא שתוצאות ישנה את ההחלטה אבל סתם לצורך הסקרנות
5.12.01 פ-4142 מ-6616 משמאל לימין

עינת

New member
גלי בוקר טוב../images/Emo140.gif

הסיבה שלא נענת בפורום הורים היא בדיוק הסיבה שציינת - סיפוק סקרנות ותו לא. אני משקיעה זמן בבדיקה לפני התשובה ואיני מתכוונת לשעשע אף אחד שאם כן הייתי בוחרת מקצוע אחר. מי שמכבד את הכלי הנפלא הזה שנקרא נומרולוגיה זוכה לתשובה רצינית ומי שלא ,סליחה אבל זמני יקר.(אגב גם כאשר היעוץ בתשלום איני עוסקת עם מתחכמים למינהם שמבקשים -תוכיחי לי.אני מוותרת על האפשרות להרוויח כסף לחינם). יום נפלא ובהצלחה
שפע ו
עינת

גלי29

New member
נורא חבל :(

כי אני דווקא נוהגת לקרוא בפורום נומרולגיה וכבר שלחתי שאלות בעבר ונעניתי באדיבות וברצינות הראויה ברור שאני מבינה שאת עומלת על כל ניתוח זה גם מה שעושה את הפורום הזה אמין ומעניין כלכך ועל כך שלוחה לך ברכת ישר כח וכל הכבוד העתקתי את ההודעה המקורית מפורום הורים כדי לא לחשב שוב את המספרים ושם היית כאורחת ונוצר רושם שכל המעונין רשאי לנסות גם אם זה רק לצורך סקרנות ובהודעתי זו התכונתי לומר שאני כרגע לא מתכונת לשנות לילדה את השם כי מן הסתם זו לא רק החלטה שלי ויש עוד כל מיני גורמים. אבל מאד רציתי לדעת את ההתאמה לתאריך הלידה ומה שעולה מהצירוף הנומרולוגי תאמיני לי שאם העניין לא היה בעל חשיבות לא הייתי משקיעה בשליחת ההודעה -פעם נוספת ובניסוח תגובה זו....

עינת

New member
גלי

אז מה? סקרנות או עניין אמיתי? אוקי,בגלל שטרחת שנית להבהיר בדקתי וכנראה מאוד לא תאהבי את מה שאומר- שמה הפרטי נותן 11 וגם נתיב הגורל.מעבר לכך בשם יש יותר מדי מספרים שמדברים על רגש ופחות מדי הגיון.אלו יחד עם הצורך החזק שלה בשינוי ותנועה לא אהודים עלי ואני הייתי שוקלת ברצינות החלטה על שם אחר ובפרט שעוד לא רשמתם אותה.
שפע ו
עינת

גלי29

New member
עינת- בהחלט עניין אמיתי ../images/Emo39.gif

היתה לי הרגשה כזאת שהמיספר העולה מהשם הפרטי הוא הרה גורל האם שם המשפחה לא מנטרל זאת? מדוע? איך מחשבים נתיב גורל? (הסבר כללי קצר) אני בהחלט אשקול את דברייך. תודה על התשובה.

עינת

New member
היי גלי../images/Emo140.gif

ראשית השם הפרטי הוא זה שהויברציה שלו חזקה יותר שהרי ביום יום אף אחד לו קורא לה בשם + שם משפחה.לעיתים תיתכן הקלה כאשר הצרוף של השם עם שם המשפחה חזק מאוד (ובמקרה שלה הוא נותן 30 שהויברציה שלו די אדישה). וכיוון ששביל הגורל שלה 11 הרי שבכלל המספר 11 שאינו רצוי רק מקבל משנה תוקף. נתיב גורל מחושב על פי חיבור יום לידה + חודש לידה + שנת לידה.
שפע ו
עינת

גלי29

New member
עינת תודה רבה על ההסבר ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

בדקתי לגבי שלושה
שמות שהתלבטנו לגבם וראה איזה פלא שלושתם נתנו 17 שזה גם כן לא מספר מי יודע מה ידידותי אז מה עושים... מחכים שהיא תתחתן ותחליף שם...

למעלה