עינת /ירון משה

ellush

New member
עינת /ירון משה../images/Emo35.gif

שלום רב, יש ליש שאלה בנוגע לעבודה, לאדם בכיר בחברה גדולה ניתן קורות חיי האם הוא יצליח לסדר לי עבודה או עליי לשמור על פרופיל נמוך בחודשים הקרובים? רציתי לציין כי בתחום העבודה אני חווה זעזועים כבר כ-6 שנים ועדיין לא מצליחה למצא עבודה קבועה. מה צפוי לי באופק בתחום זה? שמי 135 משפחה 4351 8.2.1975 .

תשובה

הנטייה שלך היא לעולם העסקים,מה שמוביל אותך בחייך היא האמביציה,את עוברת הרבה התנסויות ולפעמים לא קלות,אך עלייך לקבל אותן וללמוד מהן. הנך מאופיינת עם כל מה שיוצא דופן ובלתי שגרתי,מרדנות,פריצת מסגרות,שינויים,חידושים והמצאות,עלייך לשנות את אורח חשיבתך,ואת סגנון חייך בכדי שתוכלי להתקדם לעבר יעדים חדשים בחייך,כל עוד לא תבצעי את השינויים הדבר יתבטא במשברים. בהצלחה ירון.

ellush

New member
האם עליי לשנות...

את היית ממליץ לשנות את שמי או המשפחה על מנת שהתהליך יהיה קל יותר, כי כיום אני מרגישה תסכול וייאוש רב.

שינוי

שם לא תמיד ערובה להצלחה, אם השינוי לא יבוא מתוכך אזי גם שינוי השם לא יועיל,שינוי שם הוא דבר רציני ,ולא במסגרת הפורום אוכל להמליץ לך על כך. ירון.

ellush

New member
האם כוונתך היתה....

שעלי לנות את כיוון מחשבותי לשמרני יותר ופחות לפרוץ מסגרות ולחפש שינויים?

סליחה על הבורות... מה הכוונה ב-135

זה סה"כ הנומרולוגיה של שמך הפרטי? חשבתי שכמחשבים נומרולוגיה אז הולכים על המצומצמת... לא? יען כי 1+3+5 לא?

למעלה