עינת יקרה

vassi

New member
עינת יקרה../images/Emo140.gif

ההודעות שלי כבר בעמוד השני ואני מניחה שזה הרבה יותר נח כשההודעות מופיעות מול העיניים ולא צריך לחפש אותן, אז אעתיק לכאן את ההודעות: ההודעה הראשונה:חמסה חמסה חמסה
שלום לעינת ולחברי הפורום מאז שאני זוכרת את עצמי המספר חמש מלווה אותי כל הזמן. שמי הפרטי נותן 5, כך גם שם משפחתי ואף תאריך הולדתי, נולדתי בחמישה בחודש דצמבר, ביום חמישי, ותמיד הייתי מספר חמש ברשימות שמיות למיניהן (פעם מישהו הראה לי ספר שמתאים עצים לפי תאריכי לידה, והעץ שלי הוא, איך לא, בסימן חמש - עליו וענפיו מתפצלים לחמש..) שמתי את ליבי שמבחינה ויזואלית המספר 5 מזכיר לי אשה בהריון (אבל אולי זה הכל בראש שלי..), לא יודעת אם זה קשור, אבל זה עבר לי בראש. אני כרגע נמצאת בתחילתה של תקופה חדשה בחיי - עבודה חדשה, מקום מגורים, ומלאה תהיות וחששות. אשמח לשמוע על המספר חמש, ועליי (אם אפשר) תודה רבה ואחרי שביקשת שאפרט, ההודעה השניה: מאד שמחתי לראות שהגבת, ידעתי שהסבלנות תשתלם.. אני לא בטוחה שאני יודעת למה את מתכוונת ב"פירוט" אבל אני אנסה: נולדתי ב-5.12.1977 שמי הפרטי: 4+5+5=5 שם המשפחה שלי: 2+2+6+6+9+6+2+6+1+1=5 אני מקווה שנתונים אלו מספיקים, אם יש צורך בפרטים נוספים תאמרי ואוסיף. תודה רבה! vassi

עינת

New member
vassi

אכן המספר 5 חזק במפתך בכל הרמות. את אדם שהצורך בשינויים בוער בעצמותיו והשיגרה יכולה להוציא אותך מדעתך.סערות רגשיות הן חלק בלתי נפרד ממך ודברים מושמים אצלך בתחום שחור או לבן כאשר האמצע כלל לא קיים. אני חייבת לומר כי תחום הרגש כל כך חזק אצלך ואני די חוששת מכך, יש אפשרות להקל עלייך ע"י שינוי שם משפחה.

danbros

New member
עינת

וואו, קלעת בול. נדמה היה לי לרגע שאת מכירה אותי.. אני אמנית, ציירת. אכן סערות רגשיות הן חלק בלתי נפרד מחיי. ה"עליות" שלי הן מאד מאד גבוהות, וכמובן שה"ירידות" הן מאד מאד למטה. לעתים נדמה לי שעצם קיומם של שני הקצוות, של שתי הקיצונויות הללו, יוצר בכל זאת איזשהוא איזון. זאת אומרת הקצוות מאזנים אחד את השני. אבל אני לא תמיד בטוחה בכך.. מה שאמרת על שם המשפחה בא לי בהפתעה גמורה, משום שתמיד הייתי מאד מחוברת לשם שלי, כלומר לצירוף של שמי הפרטי ושם משפחתי, ותמיד אמרתי שאם וכאשר אתחתן לא אשנה את שם משפחתי (זה לא נראה לי טבעי שיהיה לי שם אחר פתאום). מעניין אותי לדעת מה הכיוון אליו עליי לכוון בשינוי שם המשפחה - יש מספר מסויים שמאזן את ה-5? האם הוספת שם משפחה ולא שינויו גם תשרת את המטרה? האם השינו צריך להיות מלא, כלומר להחליף את השם בשם שונה לגמרי, או ששינוי אות אחת יספיק? אני מקווה שלא שאלתי יותר מידי שאלות. אשמח אם תעני לי כשיהיה לך זמן תודה-רבה!!!
vassi

עינת

New member
../images/Emo9.gif תודה יקירה

בסך הכל נגעתי בקצה המזלג... שם המשפחה שלך מכיל יותר מדי אותיות שנותנות אנרגיה רגשית וגורם לך לשכוח את ההגיון,שינוי אות אחת לא יועיל לנו ותוספת שם גם היא בעייתית במקצת כיוון שיש ליצור איזון בין המישורים האמוציונאלי והמנטלי.

למעלה