עינת וירון שלום

• פותח הנושא tuna
  • פורסם בתאריך

tuna

New member
עינת וירון שלום

היתי שמחה לדעת, האם ישנם אילו שהם "חוקי יסוד" בבחירת שם לרך הנולד. משהו כמו לדוגמא: שסכום הספרות בשם הפרטי יהא למשל נמוך מסכום הספרות בשם המשפחה, ורצוי ששניהם יהיו גבוהים מסכום הספרות של תאריך הלידה... דברים כגון אלה. (כמובן זו דוגמא שהמצאתי כרגע) וגם, האם רצוי שיהיו אחד או יותר אותיות אהוי בשם הפרטי - אם בכלל ומה המשמעות של זה. אשמח לתשובתכם

עינת

New member
tuna

במעלה הדף יש קישור לשאלות נפוצות את מוזמנת להכנס לשם ולבדוק תשובות בנושא. אוסיף לומר כי רצוי שהסכום הסופי של השם הפרטי יהיה גדול יותר מסכום שביל הלידה ,אך את זה כמובן ניתן לדעת רק לאחר שיש תאריך לידה. עוד דבר - עדיף שהשם יכיל 3 אותיות ומעלה. כל השאר צריך להבדק ולהנתן רק לאחר הלידה.

tuna

New member
אם ככה...

מה דינם של שמות פרטיים שסכום הספרות הסופי שלהם הוא 1? האם הם בכל מקרה יהיו בעייתיים? או שלצורך העניין יחושבו כ-10... וגם - שביל הלידה - האם זהו סכום הספרות של תאריך הלידה? הרבה תודה על ההתייחסות
אני מעריכה את זה מאוד. (נראה לי שנושאים כאלה צריכים להיות יותר שכיחים פה מאשר שאלות קטנות על התאמה ומה צופן לי העתיד... את לא חושבת?) בגדול, הייתי שמחה לקרוא מאמר ובו פירוט יתר של כיצד לבחור שם לרך הנולד.

tuna

New member
עינת....

צר לי, אך אין דבר וחצי דבר בשאלות נפוצות בנושא שהזכרתי...

tuna

New member
ועוד תהייה...

למה בעצם שמות בעלי 2 אותיות בלבד לא מומלצים? היתי שמחה אם תשפכי מעט אור בנושא. ים תודות

עינת

New member
כאשר סכום השם קטן

מסכום שביל הלידה המשמעות היא שלאדם יהיה קשה יותר ליישם את רצונותיו, הוא יצטרך להתאמץ יותר אך אין זה אומר בעייתיות. קושי כן - בעיה - לא. בכל מקרה בבואי לעשות מפה נומרולוגית אני מתייחסת הן לדו-ספרתי והן לחד סיפרתישכל אחד מהם נותן לי עוד פאן.הדוגמא שנתת - המספר 1 והמספר 10 שניהם מספרים חזקים בפרט שה 1 שהתקבל נובע מ - 10 ולא 28 למשל. כאשר מספר השם שווה למספר שביל הלידה הרי שזה מרמז לי על כך שיש דגש רב מדי על תכונות מסוימות מצב שיכול להיות מעולה בפאן החיובי ובעייתי בשלילי, איך אני יודעת אם זה הולך לכיוון החיובי או השלילי תלוי כבר בשאר הנתונים במפה. הפרש גדול בין מספר שביל הלידה לשם הפרטי מדלל ומקטין את היכולת לביטוי עצמי , כאשר גם כאן יש קבוצות מספרים שמקלות למשל שביל לידה 3 ושם 9 ,או שביל 1 ושם 7. כפי שאת רואה ודאי - כדי להבין מפה של אדם יש לבדוק את כל המספרים מסביבו להתייחס לכל אחד בנפרד ולאינטראקציה בינהם ועל כן אין כללים שאני יכולה לתת ולומר - הנה כך זה עובד. לשם הבנה מלאה יש ללמוד מ- א' (וסוד קטן? גם היום אחרי 14 שנה בתחום בכל פעם אני מגלה גילויים חדשים) ועל כן גם מאמר יכול במידה רבה להטעות - זו הסיבה שאין כזה בפורום. הכלל שמנחה אותי בעזרה לבחירת שם לילוד הוא בדיקת התאמה בין תאריך הלידה המלא ובין שם המשפחה והשם הרצוי...נשמע מסובך? בהתחלה כן אך כשמיומנים בחומר זה הופך להיות ברור . לגבי שם בעל 3 אותיות ומעלה , מודה ומתוודה שזה דבר ששאבתי מדרך ניתוח שונה כאשר הבנתי את ההגיון אחריו אך להסביר לך יהיה לי קשה ועל כן אבקש מירון להאיר את עינינו באופן מקצועי יותר ממה שאני אוכל. בנוגע לנושאים כאן בפורום ,דעתי כדעתך ויותר מכך לא פעם קראתי לאנשי מקצוע להצטרף ולהשתתף בדיונים מקצועיים והתלבטויות בנינו אבל נראה כי יש כאלו שאינם מסוגלים לשיתוף והתפתחות משותפת ועל כך צר לי . בכל מקרה את מוזמנת לשאול ולהתעניין ומה שנוכל להאיר , נאיר השמחה. תודה לך

tuna

New member
עינת, תודה על ההתייחסות הרצינית!!!!

עזרת לי מאוד והחכמתי לי במעט
אשמח באמת לשמוע את דעתו של ירון בנושא השם בעל 2 האותיות. ראשי מלא בשאלות, אך אניח להן לעת עתה, ואחכה לתשובתו של ירון. הערכה רבה לי אלייך על שהארכת בדברייך, נעים להיות פה

tuna

New member
משהו שעובר במוחי הקטן והטרוד

בעצם, אני יכולה לעבור לי הריון ארוך ומייגע, לייגע את מוחי בבחירת שם, להחליט עליו, לאהוב אותו, להתחבר אליו ולפנטז איך ילדי הקטן העתיד להיוולד ישא אותו בגאווה. (וזה קשה נורא למצוא שם החביב על כולם מתאים למציאות, שיש בו משמעות וכו' וכו') ובסוף מה... בסוף אלד ביום שממש לא יתאים לשם הנבחר... איזה מפח נפש מטורף! איך מתמודדים עם זה? מה את מציעה? האם הוספת שם שני תוכל לעזור? יש לך עצה אחרת?

עינת

New member
בדרך כלל

הורים יודעים מבפנים על פי התחברותם ,איזה שם לבחור לרך הנולד. יש שאומרים כי ברגע שניתן שם לילד להורים יש רגע של הארה ועל כן ברב המקרים אכן השם מתאים.את יכולה לחשוב על שם או מספר שמות מבלי לפסוק ולאחר הלידה פשוט להועץ בבחירה הסופית , זה לפחות מה שאני עשיתי. וקוריוז קטן... בהריוני השני רציתי שם מסויים לבני אך בעלי התנגד ובסופו של דבר בחרנו שם שהיה מקובל על שנינו למרות שאני לא הייתי שלמה. לימים התעמקתי ולמדתי את נושא הנומרולוגיה והבנתי איזה עוול גרמנו לבני שנולד בתאריך קשה מבחינה רגשית ואנו בשם עוד הוספנו לו כמה וכמה נקודות אמוציונאליות מיותרות במקום לחזק אותו במישור המנטלי. אגב גם הוא לא אהב את שמו וכל הזמן שאל למה קראתם לי כך ולא אחרת... כאשר הבנתי , החלטנו פה אחד על שינוי שם (הוא היה בן 7) ואז פניתי לבדוק אילו שמות יהיו הטובים ביותר עבורו ולאחר הבדיקה הבאתי לפניו 4 שמות כשאחד מהם השם שרציתי לקרוא לו לפני הלידה - ובמה הוא בחר? כמובן בשם המקורי שכל כך אהבתי ורציתי עבורו (וזה אינו שם נפוץ או שגרתי). תודה לך על הפירגון יקירה ומיד אני נותנת קריאת כיוון לירון שישים לב לשאלה (יתכן ותשובה תקבלי ממנו רק במוצ"ש או ביום א' כיוון ששישי שבת מוקדש לבני ביתו).

עינת

New member
../images/Emo124.gif ירון אנא ממך שים ../images/Emo23.gif

כיוון שאני חושבת שהסבר מדוע לא רצוי לתת שם בעל 2 אותיות בלבד אתה תוכל לתת טוב ממני , נודה לך שתינו על ההסבר. כבר אמרתי לך כמה כיף לי שהצטרפת אלי לניהול הפורום? אם כן אז מה'כפת לי אני אומרת שוב'פם

מ"ס אותיות בשם

תודה לך עינת על הפרגון
אלבש כעת את כובעי השני בתור מי שמתעסק גם בנומרולוגיה קבלית,ואסביר מדוע רצוי מבחינה קבלית לתת שם הכולל לפחות 4 אותיות. המיקום של האותיות בשם הוא הקובע את ההבדל בין שם אחד למשנהו,בשפת הקבלה משתמשים במונח מ ל ך שפירושו הוא ראשי תיבות של:מוח-לב-כבד. מוח- משמע רמת האינטליגנציה והחשיבה של האדם ורמת הרוחניות והמודעות העצמית של האדם-האם היא מפותחת או לא. לב- משמע היכולת של האדם להביע או לא להביע את רגשותיו לזולת,וכיצד אנו מבטאים את האהבה שלנו. כבד- משמע היכולת של האדם לשחרר או לא לשחרר את הכעסים והיכולת שלו לדבר ולא לשמור בעיות בלב ובבטן,כמו כן "כבד"מראה על מצב בריאותו של האדם. האות הראשונה בשם האדם מייצגת את -המוח-(חשיבה) האות השנייה בשם האדם מייצגת את -הלב- (רגשות) האות הרביעית וכל אות נוספת בשם מייצגות את יכולות הביצוע והמעשיות של האדם,האם יש לו או אין לו יכולת ביצוע,כמו כן,הן יכולות להראות על יכולת לבצע דברים חדשים לגמרי,וליצור דבר חדש שאינו קיים עדיין. לפי הקבלה,פחות מ 4 אותיות בשם יתכנו אחד או יותר מהדברים הבאים: 1,איבוד אנרגיה מהר יחסית לאנשים אחרים. 2,אי יכולת לבצע פרויקטים גדולים. 3,בעיות בריאות שהגוף לא מצליח להשתלט עליהן. ברצוני להדגיש שלא כל אחד מתחבר לנומרולוגיה הקבלית,וצדיק באמונתו יחיה. החשוב מכל הוא, זכות הבחירה שניתנה לנו וביכולתנו לבחור איך יראו חיינו,כי כבר נתקלנו באנשים עם שמות שונים,שלמרות שהשם לא היה מי יודע מה הם התעלו על עצמם ובכוח הרצון ובעבודה נכונה הפכו למוצלחים בחברה. אני מקווה שהצלחתי להאיר את עיניכם בנושא. שבת שלום ירון. האות השלישית בשם האדם מייצגת את-הכבד-(כעסים)

tuna

New member
ירון, תודה רבה!!!

מתוך דבריך אני מניחה, שבעצם כמה שיותר אותיות בשם כך ייטב? או שגם כאן יש גבולות? ובעצם, תמיד כדאי להשתמש בכתיב מלא ולא בכתיב חסר. האם יש משמעות מיוחדת לאותיות אהוי? ועוד שאלה אם אפשר (תעצרו אותי אם אני מגזימה) אשמח לקבל דוגמא לשם אקראי שתבחר בו, איך כל אות מייצגת את המוח הלב וכו' ומה זה בעצם אומר שהיא מייצגת אותם. (קשה לי לתרגם את זה למשהו מוחשי) ים תודות

tuna

מומלץ לתת שם עם מינימום של 4 אותיות כפי שכתבתי לך בהודעה הקודמת. לגבי אותיות -אהוי-חשוב שיהיה איזון בין אותיות אהוי בשם לשאר האותיות חצי חצי,לדוגמא השם אילן כאן יש 2 אותיות תנועה ו2 אותיות עיצור. האות א-פתיחות לכל דבר,לכל רעיון האות ה-פריצה והתחלות חדשות האות ו-חיבור בין גשמיות לרוחניות האות י-לימוד הענווה והצניעות. ברצוני לציין ששם האדם מורכב מהמון פרמטרים שלא אוכל בפורום לפרט את כולם,אציין רק אחדים מהם בכדי לתת מושג עד כמה האדם הוא מורכב. לפי הקבלה יש משמעות בשם האדם לדברים הבאים: 1.אותיות פתוחות או סגורות 2.אותיות ימניות,שמאליות,דגושות או רפויות 3.אותיות אהוי 4.אותיות דין ורחמים 5.אותיות סופיות 6.יסודות,(כל אות שייכת ליסוד מסויים) 7.סימני הניקוד בשם אני מקווה שזה נותן לך מעט אינפורמציה על מהות הנומרולוגיה הקבלית,צר לי שאיני יכול במסגרת הפורום להכנס לפירוט יתר. ירון.

tuna

New member
ירון, זה ממש מרתק,

הייתי שמחה להבין עוד בעניין המוח הלב והכבד, איך זה מיושם על שם כלשהו. וגם, מה קורה באמת כשלאדם יש שם בעל שתי אותיות בלבד, למשל השם "פז" האם אפשר פשוט לקרוא לו "פזי" לדוגמא, וזה ישפר את המצב? נגלה לי עולם חדש ומרתק ותודה על כך

תשובה

לגבי הוספה של אות או שינוי של שם,יש צורך לבדוק היטב מה תהיה המשמעות?. כתבתי קודם שישנם אנשים עם שמות שונים שעל פניו נראה שהם לא טובים,אולם אנו רואים שאנשים אלו ידעו להתעלות על עצמם ולנטרל את ההשפעות השליליות. לכן לא למהר ולעשות שינויים. בעניין המוח הלב והכבד. כוון שהסברתי קודם שכל אות קשורה ליסוד מסויים,אויר , מים , אש, אדמה. אויר,משמע שכל,רוח ומחשבה=מוח מים,משמע רגשות, =לב אש,משמע חום,התלהבות, =כבד לדוגמא השם משה, (מ) שייך ליסוד המים,ולכן אדם זה אינו תמיד מפעיל הגיון ומחשבה ברגשותיו ונוטה לרגשנות יתר,כי מוחו פועל על רגש. האות השנייה היא (ש) והיא מיסוד האש,משמע אדם זה אוהב בלהט במרץ ובהתלהבות,האהבה באה מהלב,ולכן כמו שנדלק מהר כך גם נרגע. האות השלישית היא (ה)גם היא מיסוד האש,ולכן מתרגז מהר,וגם נרגע מהר, הכעסים שלנו באים מהכבד,ורק האש עם ההתלהבות והאנרגיה שלה יכולה להתגבר על הכעסים,או לשרוף אותנו מבפנים. באם לאדם יש רק 2 או 3 אותיות בשמו,האדם יקח לו יותר זמן להגשים את שאיפותיו וחלומותיו,אין זה אומר שמיד צריך להוסיף אותיות או לשנות,כל שם לגופו של עניין. אני מקווה שעניתי לך,וצר לי שאיני יכול במסגרת הפורום לפרט יותר. ירון.

למעלה