עינת המדהימה!

ohel2

New member
עינת המדהימה!

עינת שלום! נדהמתי מיכולת הבחנתך ומתשובתך ה"קולעת".הצלחת להפיג את ספקנותי ןלעורר את סקרנותי! הייתי מעוניינת לשאול מס´ שאלות: מהי מידת ההתאמה ביני לבין בעלי?אלו תכונות אופי בולטות(שלו) ניתן לראות דרך הנומרולוגיה? שמו:4,3,5 שם משפחתנו:2,2,2 תאריך לידה:29.9.1965 תודה מראש!

עינת

New member
תודה לך יקירה ../images/Emo140.gif

ההתאמה בינך ובין בעלך נפלאה והקשר בינכם יכול לעלות ולפרוח ככל שעוברות השנים רק עוד ועוד. בעלך אדם מאוד מאוד רגיש , פגיע וחסר שקט ונראה כאילו כל חייו הוא עומד בנסיונות.דעי כי הוא זקוק לתמיכתך באופן קבוע.

ohel2

New member
../images/Emo51.gifהמחמאה מוצדקת

עינת שלום! תדעי לך שחיקיתי לתשובתך בקוצר רוח,כל יום פניתי לפורום בתקווה לתשובה מהירה. את התשובה שלך לגבי שאלתי האחרונה (שוב קלעת למטרה!!!) ידעתי (כלומר אני בתוכה לגבי ההתאמה ביננו ואכן בעלי רגיש במיוחד,והנקודה החשובה במיוחד היא אכן שהוא זקוק לתמיכתי ולעידודי-שאכן אני מספקת לו), רציתי להעמיד אותך ב"מבחן"(מורה שכמותי) קטן. ראוי לציין שבזאת צירפת אותי לרשימת המעריצים שלך! תודה ובוקר טוב

ohel2

New member
../images/Emo24.gifדבר נוסף

מרוב התרגשות כתבתי "בתוכה" (כמו נח ב-7 שגיאות) וכוונתי כמובן "בטוחה"! אם אפשר היה גם לדעת קצת עלייך: מהיכן הידע שלך? האם זוהי עבודתך לתת תשובות לאנשים דרך הפורום.? האם זה כרוך התשלום,משכורת? ביי

ohel2

New member
שגיאה

שגיאה נוספת איזה "פדיחה" (חכיתי).בפעם הבאה אעשה הגהה לפני שליחת ההודעה! ביי

עינת

New member
ohel

שוב תודה לך יקירה. תוכלי לקרוא על הרקע שלי קצת בהודעת המנהלת ,את מסעי בעולם הנומרולוגיה התחלתי עוד בנעורי מתוך עניין ומשיכה בלתי מוסברת. ההתחלה היתה בספרים ולימים הלכתי ללמוד באופן מסודר אצל מורה נפלאה חנתה רוזן שמה.ככל שהתעמקתי בנושא התגלו לי דברים חדשים ומאז ועד היום אני לומדת את הנושא בכל מפה מחדש. את הפורום אני מנהלת בהתנדבות ללא שכר. למה? מתוך אהבה לתחום מתוך רצון לתת ולו במעט את תרומתי לחברה ולעזור מתוך שאיפה להראות לסקפטים עד כמה אמת יש בנומרולוגיה ולהסיר את "מסך הערפל" סביב התחום.

ohel2

New member
כל הכבוד

אני מאוד מעריכה את העובדה שאת מנהלת את הפורום המעניין הזה בהתנדבות, אני מאמינה שזה גוזל זמן רב ועבודה רבה!!! רציתי להוסיף שלא הייתי ממש סקפטיתכי למעשה קראתי חומר בנושא ולדעתי נומרולוגיה הוא תחום שהכי קרוב להיות מדעי!

עינת

New member
חן חן יקירה ../images/Emo140.gif

ואכן הנומרולוגיה היא תחום מאוד מדוייק

למעלה