עינת הזמינה אותי

**Blue-Lagoon**

New member
עינת הזמינה אותי

אז באתי :) פחח סתם עד עכשיו לא נכנסתי לפה כי לא רציתי שתהרסו לי את הספרים ועכשיו שעוד איזה 100 עמודים אני מסיימת את ה4 הרשתי לעצמי להכנס לפה :) אז כולם להגיד לי שלום יפה ואני מקווה שזה פורום נורמאלי לאחר מסעותי בפורומים האחרים פה :)

ברוכ\ה הבא\ה!

(לא ידעתי אם את\ה בן או בת) ואני מקווה שתהנה\י בפורום מאוד! ולגבי השאלה שלך, אם אנחנו שפוים, אז אנחנו שפוים??? לא נראה לי... *דופק ת´ראש במשהו* s@me @ne נ.ב. אם חושבים על זה, הרבה זמן אף אחד לא דפק פה ת´ראש במשהו...

Marty McFly

New member
היי ! ברוכה הבאה!

שלום חברה של עינת סדריק דיגורי מת, ומודי הוא לא מודי האמיתי אלא הבן שלקראוץ´ שברח מהכלא... כל כך נהנה

ViperG

New member
איזה מעצבן אתה!!!

טוב אבל לפחות הוא לא גילה שוולדמורט ישיב לעצמו חלק נכבד מכוחו ושסנייפ בעצם היה אוכל מוות!

Nagini Potter

New member
הא הא! מגיע לכם, אנשים מרושעים!

ננה בננה! *מוציאה לשון* ככה הורסים לאנשים את הספר? ככה יפה? וברוכה הבאה לפורום, דרך אגב! Nagini Potter

העצלנית

New member
אמילי ככה שוכחים אותי?!

לא יפה. תגידי באיזה שפה את קוראת? סתם מעניין אותי וברוכה הבאה זה אחלה פורום. חוץ מהעניין של הדפיקת ראשים בכל דבר. ואנשים שמגלים סופים.

**Blue-Lagoon**

New member
זכרתי אבל

היא הזמינה אותי :) בכל מקרה אני קוראת באנגלית ואני כבר שונאת מישהו בפורום הזה את זה שכתב את ההודעה מעלייך חוץ מהעובדה שהיה די ברור שמודי זה לא מודי זה פשוט ככה כמו בשאר הספרים. וסדריק מת? אממ חבל.. דווקא הוא תמיד נשמע לי חמוד כזה...

רחלי!

New member
אל תתייחסי אליהם

הם סתם ממציאים דברים כדי לעצבן אותך, או אולי לא??? לעולם לא תדעי אלא אם כן תקראי את מאה העמודים הנותרים! אה, ואנשים פה מגלים את הסוף חופשי חודשי, אז אולי כשאי שתחכי 100 עמודים לפני שתיכנסי.

S.tal

New member
ברוכה הבאה!

(חחח... הפעם כתבתי נכון...) אז שלום!! אני מקווה שתהני פה! וכפי שהאחרים בטח סיפרו לך אנחנו לא שפויים במיוחד... טל, t@l ואני כבר לא דופקת את הראש בדברים קשים, כי כבר כואב לי הראש...

P. Patil

New member
ברוכה הבאה!

ואני עד עכשיו עדיין לא דפקתי את הראש במשהו.

S.tal

New member
לי...

לי זה פשוט גם קרה הרבה פעמים במקרה..., יש לי תקופות שאני כל הזמן נופלת ונתקלת בדברים...,אין מה לעשות, זה גיל דפוק... טל, t@l

**Blue-Lagoon**

New member
גם לי זה ככה

אני כל הזמן נתקעת בדברים אולי אני נולדתי להיות בפורום שלכם פחחח

o.h

New member
היי, ברוכה הבאה לפורום

אני מקווה שתהני כאן, וכמו שמת לב האנשים כאן לא שפויים, וזה קצת מדבק. העיקר שלא תתמכרי לפורום הזה, וכשתגמרי לקרוא את הרביעי, יש פה קישור (למטה) לפאנפיקים יפים- תבקשי ממישהו שיסביר לך מה זה - כי אני לא טובה בהסברים. וגם כולם פה מפרסמים פאנפיקים או שכבר לא- אני לא בטוחה. בקיצור שלום!
אופיר

אני אנסה להסביר על הפאנפיקים האלה:

דראקו דורמיינס ודראקו סיניסטר הם שני פאנפיקים שהם המשך אחד של השני. קודם צריך לקרוא את דורמיינס ואז את סיניסטר, ולא ההפך! בקרוב אמור לעלות עוד המשך לסדרה, שיקרא דראקו וריטאס ויהווה (זה לא נראה לי טוב משום מה) את הפאנפיק האחרון בטרילוגיה. s@me @ne נ.ב. ציינתי כבר שהפאנפיקים באנגלית? לא ציינת בת כמה את א בכל מקרה אני מקווה שתצליחי להתגבר עליהם...

למעלה