עינת ד77

עינת ד77

New member
עינת ד77

שלום לכולם שמעתי שקיימת פונקציה של רכזת רב"ע חו"ל . אם מישהו מכיר ויודע על כזו פונקציה אשמח אם תוכלו לספק לי מידע או דרך כלשהי להתקשרות עימה תודה מראש עינת

נציגות בארגון העולמי W.F.O.T עינת ד77 שלום, קיימת נציגה שלנו בארגון העולמי, אין לי מושג האם לזה התכוונת. הנציגה הנוכחית היא גב' אורנה צרפתי, המשמשת גם כסגנית המפקחת הראשית במשרד הבריאות. בכל מקרה אני סגניתה של אורנה צרפתי בארגון העולמי, אולי אוכל גם לעזור. בברכה איילת

עינת ד77

New member
תודה איילת

הי איילת תודה על תשובתך אני בעצמי לא יודעת אם התכוונתי לארגון הבינלאומי או לא הכי טוב אם אני פשוט אסביר מה אני מחפשת ואם זה רלוונטי אשמח להעזר בך אז ככה.... אני נמצאת כרגע בשליחות באתיופיה למשך מס' שנים ובזמן הזה אני מעוניינת לעסוק ברב"ע אפילו במישרה התנדבותית בייחוד עקב העובדה שרב"ע לא קיים בתודעה הטיפולית באתיופיה. בנתיים אני בודקת אפשרות להתנדבות דרך ארגון הג'וינט בעבודה בקבוצות לאוכלוסיות שונות אין ספק שיש כאן המון עבודה. יחד עם זאת , לא מזמן סיימתי את לימודי התואר הראשון כך שאני מרגישה שאני זקוקה להדרכה ותמיכה מקצועית. השאלה שלי אם כן, היא האם ניתן לקבל איזושהי תמיכה מקצועית והאם ישנה איזושהי פעילות של רב"ע מטעם הארגון הבינלאומי או בכלל באיזור? אשמח אם תוכלי לתת לי איזושהי עצה בנושא תודה מראש עינת

מידע נוסף הי עינת, ניסיתי לעשות חיפוש באתר של הארגון העולמי, אך לא נראה לי שאתיופיה שייכים או מוכרים ע"י הארגון העולמי. אני מצרפת קישור לאתר שלהם, בנוסף אשלח לך במסר את המייל של אורנה צרפתי, היא בטח יודעת יותר טוב ממני. בנוסף, אולי שווה יהיה לנסות לפנות ליו"ר הארגון העולמי.... או ליו"ר של מדינות באיזור. בהצלחה איילת

עינת ד77

New member
שלום מאתיופיה

הי איילת שוב המון תודות על המידע נכנסתי לאתר הארגוןהבינלאומי כפי שהמלצת ואכן אין שם שום איזכור לאתיופיה אבל קיימת רכזת לאפריקה מטעם הארגון כך שאני אנסה לפנות אליה בכל אופן אני אשמח לקבל את המייל של אורנה צרפתי למקרה שיש בידיה מידע נוסף שוב המון תודה על המידע עינת

עינת ד77

New member
הי איילת

הי איילת מה שלומך לא קיבלתי את כתובותהאימייל ששלחת לי אשמח אם תוכלי לשלוח שוב תודה רבה עינת

אפשרויות נוספות

נסי לקבל את עזרת שגרירות ישראל, ביצירת קשר בינך לבין פקידי הבריאות של הממשלה האתיופית. מאוד עוזר לקבל "גושפנקה" רשמית בדרך זו. דבר נוסף הוא לפנות לאחד האירגונים המעסיקים אנשי מקצוע רפואיים ופרא רפואיים לצרכי התנדבות במדינות עולם שלישי, חיפוש בגוגל העלה מאות אירגונים כאלה, המחפשים מתנדבים. מצרפת לך כמה לינקים לדוגמה. בהצלחה

עינת ד77

New member
תודה שרון

הי שרון תודה רבה על האינפורמציה לצערי אתיופיה היא מדינה ענייה מאוד וכמות הנזקקים בכל תחום אפשרי היא בלתי נתפסת כך שאכן זוהי לא משימה קשה למצוא איפה להשתלב ואכן יצרתי קשר עם ארגון הגוינט באדיס יצרתי גם קשר עם אחד האירגונים ששלחת לי ב link בכדי לבדוק עוד אפשרויות החיפוש שלי הוא יותר אחרי מקורות להדרכה מקצועית באזור כיוון שאני רק סימתי את לימודי התאר וזה נראה לי אחראי יותר לגשת להתנדבות עם איזשהו גורם מקצועי תומך ברקע הכי טוב יהיה למצוא מישהו מתחום הר"בע שמכיר את האוכלוסיה האתיופית אם יש לך מידע נוסף בעניין זה אני מאוד אשמח בינתיים אני ממשיכה לחפש ואם לא אמצא אז כנראה שאני בכל זאת אקפוץ למים ונראה מה יקרה בכל אופן תודה על המידע וההשקעה עינת

למעלה