עינתי,

mirit

New member
עינתי,

אהלן ידידה יקרה! זאת אני שוב. מ´שלומך, קודם כל??? ב-4.12.01 רשמת לי הודעה חוזרת, כי עד גיל 28 היתה לי חסימה וכעת המצב יותר טוב. הצעת לי להחליף את שמי\משפחתי שמעיד כרגע על בלבול וכו´. האמת עינתי, שקצת קשה לי עם המחשבה של לשנות שם, כאילו מ´אני אגיד לך, כאילו להיות מישהי אחרת...כאילו, אם לומר, להיוולד מחדש גברת באדרת אחרת.. והמחשבה על זה קשה לי, לא ממש מסתדרת לי..על-אף שגם אני סבורה שהשם הזה "חוסם אותי" בפרט בזוגיות (כי ביתר התחומים, אני מ´זה מבסוטית, טפו,טפו,טפו. באמת אחלה לי). 1) עינתי, אז יתכן חסימה רק בזוגיות? כי שם אני מ´זה תקועה. 2) מה היית מציעה לי במקום להחליף שם, ובכל זאת לפתוח את החסימה הקרציתית הזו? 3) מממ... וסתם מיצר הסקרנות שבי.. אם הייתי מחליטה להחליף- איך השם ליהי עבורי? ואיזה שם את היית מציעה לי? ת ו ד ו ת, יא ענקית ! ! !

כפי שכתבת, שם חדש אדם חדש +שעורים

שם חדש עשוי להיות בסיס לשינויים אך לנושא מסויים. השם עימו נולדת חובק בתוכו הן כלי עבודה ארציים והן כלי עבודה רגשיים מנטליים ורוחניים והמימוש שלהם מוביל לקראת הגשמת או היעוד או דרך החיים ההרמונית יותר לטובת חייך. שינוי שם משאיר את שעורי החיים שנולדת עימם ברקע. תאריך שינוי השם מוסיף שעורי חיים חדשים והשם נותן כלים חדשים שאפשר ויועילו בדבר מסויים אך יעכבו באחר. לשחרור מדפוסים מקבילים אני מציעה לך להיכנס לפורום פסיכולוגיה אלטרנטיבית בטבעלייף, קישור להלן. שבת שלום אסתיה

עינת

New member
דהיי מירית ../images/Emo24.gif

נכון שהחלפת שם הוא שינוי אדרת , אך הגברת נשארת אותה גברת רק מחוזקת יותר.איני נוטה להמליץ על החלפת שם (ומודעת מאוד לקושי בדבר) אך איני יודעת אם שמת לב שדוקא במקרה שלך המלצתי על שינוי שם המשפחה ולא השם הפרטי... לגבי עצה לשינוי שם - עצה שכזו אינה עניין של מה בכך והיא דורשת עבודה הן שלי והן שלך,היא צרכה להבחן בכובד ראש ולאחר התבוננות מלאה במפתו של אדם ולכן אינה נתנת במסגרת הפורום. ישנן עוד דרכים לפתיחת החסימה וגם הן אינן במסגרת זו ,רק באופן פרטי. מצטערת שהפעם לא יכולתי לספק את סקרנותך אך לפורום יש את המגבלות שלו כידוע לך. אור שפע ואהבה (האייקונים לא עולים לי ...) עינת

mirit

New member
עינתי ואסתיה - תודה!

ראשית, שלומות! ו... תודה על ההתייחסות בתשובותיכן אלי. פשוט כיף לקרוא! עינתי, הבנתי מדבריך ששם המשפחה הוא דווקא ה"בעייתי" אצלי. השאלה שלי היא האם השילוב של שמי + שם משפחתי יוצר שילוב "בעייתי", או שבלי קשר לשמי הפרטי, שם המשפחה כשלעצמו הוא "בעייתי"?

עינת

New member
מירית ../images/Emo137.gif

השילוב של שם המשפחה עם השם הפרטי הוא הבעייתי, כל אחד מהם בנפרד טוב. כיוון ששינוי שם פרטי קשה יותר המלצתי לך על שינוי בשם המשפחה...
שפע ו
עינת

למעלה